Philcore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας,ελπίζω αυτό να είναι το σωστό section για αυτό το post.Αν δεν είναι ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων απο τους moderators. Το προβλημά μου είναι το εξής:Εδώ και κάμποσο καιρό ο πατέρας μου,μου έφερε μια παλιά οθόνη (aydin controls) και με έχει ζαλίσει λέγοντάς μου οτι θέλει να τη συνδέσει με τον υπολογιστή.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει την κλάσσική vga υποδοχή αλλα κάτι bnc υποδοχές.Θα ήθελα να μου πείτε(εάν ξέρει κανείς),αν συνδέεται τελικά στον υπολογιστή,και αν ναι πώς.Παρακάτω ειναι το link για τη φωτογραφία απο το πίσω μέρος της οθόνης.Ευχαριστώ. http://i18.photobucket.com/albums/b142/DimebagD/Monitor.jpg
sboo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Για να συνδεθεί θέλει μετατροπέα σήματος από vga σε 5 component. Δύσκολο να βρεις στην αγορά. Καλύτερα απευθύνσου σε καταστήματα με audio/visual υλικό. Η οθόνη πρέπει να είναι αρχαιολογία πάντως. Σήμερα τέτοια σύνδεση με 5 component έχουν μόνο κάποιοι CRT βιντεοπροβολείς...
IKARIWTHS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 klasikh othonh me bnc,den einai problhma eixa kai egw mia yashima me bnc kai 2-3 fores pou alaxa to kalwdio eixa brei sth stournarh eukola
Philcore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά,ελπίζω να μπορέσω να βρω τέτοιο καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.