tromeros dennis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 τα αυτια μου ειναι ακομα καλα, εκει δεν ειναι το προβλημα. απλα δεν ακογουνται τα midi. μου παρουσιαζει ενα παραθηρακη που κατι θελει να κανει install: το ιδιο μου κανει και οταν κανω το trace destruction (η καπος ετσι) του steganos στο σημειο που απενεργοποιει το online regiσtration: διλαδη, σε διο εντελος διαφορετικα σημεια... τι να'νε
Kosmag Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 με τι πρόγραμμα πας να ανοίξεις τα midi? Ίσως να ξεκινά εγκατάσταση επειδή το πρόγραμμα που πάει να ανοίξει τα midi ζητάει να εγκατασταθεί κάτι...Δοκίμασε με κάποιο άλλο player. Επίσης, τσέκαρε την επιλογή της midi device από Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Audio και από το Volume Control (διπλό κλικ στο εικονίδιο του ήχου στην taskbar) αν είναι ενεργοποιημένο το SW Synth.
tromeros dennis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 δεν εκανα τιποτε και μου το παιζει και το winamp και το quick time. το πρπβλημα με το install που θελει να κανει παραμενει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.