Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων απο Delete!

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τις προάλλες διέγραψα μαζί με κάτι άχρηστα αρχεία και κάποια που χρειαζόμουνα και χρειάζομαι ένα πρόγραμμα για να τα επαναφέρω. Μου είπαν λοιπόν να πάρω το Easy Recovery αλλά ενώ τα βρήκε δεν λέει να τα επαναφέρει εν λειτουργία. Το 95% των εικόνων και των ταινιών που είχα τα επαναφέρει αλλά δεν λειτουργούν μέσα στα Windows. Ξαναρώτησα λοιπόν και μου είπαν πως φταίει το ότι έχω μόνο έναν σκληρό δίσκο και δεν γίνεται να τρέχω το πρόγραμμα από τον ίδιο δίσκο των χαμένων αρχείων. Ξέρετε τι παίζει;

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί μόλις πληροφορήθηκα και από τον αδερφό μου πως έκανε ένα format και τα αρχεία του έχουν εξαφανιστεί και για να μην τα ξανακατεβάζω αν μπορούμε να βρούμε άκρη να επαναφέρω και τα δικά μου αλλά και τα δικά του. Με το Easy Recovery άτομα που ρώτησα λένε πως έχουν πετύχει να επαναφέρουν αρχεία και από Delete και από Format.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω σωθεί 3 φορες με το File Scavenger....

Αλλά ναι είναι γεγονος ότι δε πρέπει να κάνεις recover τα αρχεία στο ίδιο partition.

Όταν λες δεν λειτουργούν? είναι κατεστραμένα αρχεία? το πρόγραμμα για το recover τι σου λέει για την υγεία των αρχείων?

Δημοσ.

Recover4all Pro

Recover.My.Files.v3.06

ta exv xrisimopoiisei kai egiome gia auta.gia arxeia office.diskos xtipimenos kai en sinexeia formarismenos.ta epanefere kanonikotata.

to deutero poio parametropoiisimo ara poio grigoro

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους γιατί απαντήσατε πολύ γρήγορα.

Θέλω τώρα να ρωτήσω αν αυτά τα προγράμματα όλα πρέπει να έχω 2 HDD για να τα δουλέψω με καλά αποτελέσματα. Λέγοντας πως δεν λειτουργούν, λέω πως τα βγάζει κατεστραμμένα τελείως. Ειδικά τις εικόνες, μέχρι κάποιες τις μπερδεύει κιόλας. Η Δεύτερος σκληρός που θα είναι για επαναφορά αρχείων από format θα έρθει στις 8 του μηνός αλλά θα τον βάλω ως εξωτερικό με USB. Θα πρέπει μια φορά να εγκαταστήσω το πρόγραμμα στον ένα HDD και μετά που θα τελειώσω δουλειά να το σβήσω και να το εγκαταστήσω στον άλλο για να επαναφέρω και από τον δικό μου τα αρχεία;

Πως ακριβώς γίνεται η δουλειά μπορεί να βοηθήσει κανείς;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα... Είχα κάνει αποκοπή κάποια πολύ σημαντικά αρχεία μου σε ένα usb 2GB (χωρητικότητα) αλλά κατα κάποιο ανεξύγιτο λόγο διαγράφηκαν... προσπάθησα να τα ανακτήσω με το πρόγραμμα (recuva) όντως τα περισώτερα τα ανέκτησε αλλά το προβλημά μου είναι ότι όταν πάω να τα αωήξω μου τα βγάζει δε αλλαμπουρνέζικα με κατι γραμμές και κουτάκια... έχς πάθει μεγάλο σοκ γιατί είναι αρχεία μίας ολόκληρης ζωής... τα περισσότερα είναι αρχεία του (WORD AND EXEL) σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...