Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 350 ευρώ;

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ρε παιδιά μία βοήθεια παρακαλώ γιατί το μικρό μου αδερφάκι με έχει μουρλάνει και θα κάνω κανένα φόνο!!!! Θέλει να πάρει καινούργιο κινητό. Έχει 250 ευρώ και στο τέλος του μήνα κλείνει χρόνο ο πατέρας μου και θα κάνουμε αναβάθμιση και πιστέυω ότι θα πάρουμε και από εκεί αλλά 100ε περίπου όπως την άλλη φορά με εμένα.... Anyway... θέλει το κινητό να έχει radio, mp3 player, καλή κάμερα, bluetooth, υπέρυθρες και σχετικά μεγάλη μνήμη....τα κλασσικά δλδ!!!

Έχετε να προτείνεται κάποιο; Εγώ έχω το k700i και είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά δεν θέλει το ίδιο με εμένα....

Thanks in advance!!!

Δημοσ.
Και εγω αυτό έλεγα.... αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως έχετε και καμιά άλλη ιδέα.... Thanks Petros!!!

Ίσως το 3230 αν προτιμάει το κινητό να έχει λογισμικό ώστε να παίρνει εφαρμογές , games κτλ.

Απλά χάνει στην κάμερα έχοντας απλή vga..

Δημοσ.
Ίσως το 3230 αν προτιμάει το κινητό να έχει λογισμικό ώστε να παίρνει εφαρμογές ' date=' games κτλ.

Απλά χάνει στην κάμερα έχοντας απλή vga..[/quote']

Όχι μωρέ....τι λογισμικό και βλακείες...13 χρονών είναι....εδω δεν ξέρει καλά καλά να μπεί στο internet απλά έχει μαζέψει λεφτά και θέλει να πάρει ένα κινητό για να πουλήσει μούρη....anyway... για το k750i θα του πω και ας κάνει ότι θέλει.... thanks for the answers guys!!!

Δημοσ.

αφου ειναι 13 χρονων τοτε το k750i ειναι αυτο που θα του ταιριαζει περισσοτερο. εγω εχω το 3230. αλλα τι να το κανει το λογισμικο σε τετοια ηλικια; αφηστε που απο multimedia δυνατοτητες το 3230 υστερει, πραμα που ζητανε οι μικροι. οποτε k750i απο εμενα!

Δημοσ.

Αν δεν ήταν 13 χρονών θα πρότεινα και γω k750.

Είμαι ΚΑΤΑ των 13χρονων με κινητό και μάλιστα 350 ευρώ....

Π Ο Υ Β Α Δ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ;;;;;

(soz για τα off topic)

Δημοσ.

αν εχουν λεφτα οι ανθρωποι, το που,ποσα και για ποιον θελουν να τα ξοδεψουν δεν μπορουμε να το κρινουμε εμεις..

τωρα σε πιο Low budget δες το sharp gx25. το εχει η μητερα μου και ειναι πολυ καλο!!

Δημοσ.
Αν δεν ήταν 13 χρονών θα πρότεινα και γω k750.

Είμαι ΚΑΤΑ των 13χρονων με κινητό και μάλιστα 350 ευρώ....

Π Ο Υ Β Α Δ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ;;;;;

(soz για τα off topic)

Physics_Rulez ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό που γίνεται τώρα αλλά αυτή η συζήτηση έχει γίνει άπειρες φορές και κάθε φορά βρίσκω και τον μπελά μου επειδή μιλάω!!! Γι' αυτό ζήτησα απλώς τη γνώμη σας και από κει και πέρα ας κάνει ότι θέλει... δικά του είναι τα λεφτα.

Thanks again.

Δημοσ.
Physics_Rulez ούτε εγώ συμφωνώ με αυτό που γίνεται τώρα αλλά αυτή η συζήτηση έχει γίνει άπειρες φορές και κάθε φορά βρίσκω και τον μπελά μου επειδή μιλάω!!! Γι' αυτό ζήτησα απλώς τη γνώμη σας και από κει και πέρα ας κάνει ότι θέλει... δικά του είναι τα λεφτα.

Thanks again.

K750 ή αυτο που πηρα τωρα Nokia 6270

Και τα 2 ειναι πολυ καλα κινητα αν δεν σε ενδιαφερει ενα Symbian OS.

Δημοσ.

Καλημέρα το Nokia 6270 από μόνο το ξέρει κανείς πόση μνήμη έχει μέσα και αν έχει δυνατότητα έξτρα μνήμης και πόση.Σαν απόδωση για τα χρηματά του αξίζει?

Δημοσ.
Καλημέρα το Nokia 6270 από μόνο το ξέρει κανείς πόση μνήμη έχει μέσα και αν έχει δυνατότητα έξτρα μνήμης και πόση.Σαν απόδωση για τα χρηματά του αξίζει?

Εχει 128mb μνημη μαζι με το κινητο.Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος περιορισμος στην επεκτασιμοτητα της mini SD. Ειδα οτι η Pretec εχει βγαλει προσφατα μεχρι και 2 GB!! Σαν αποδοση/τιμη θα ελεγα ειναι φανταστικο.. Ειμαι κατευχαριστημενος καθως εψαχνα ενα κινητο ακριβως με τα χαρακτηριστικα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...