Προς το περιεχόμενο

γρηγορη βοηθεια για μετατροπη vcd ή vob..

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια ταινια avi σε Divx και θελω να την μετατρεψω ειτε σε vcd ειτε σε vob ωστε να μπορω να την δω σε ενα DVD player με κατι φιλαρακια μου.. το προβλημα ειναι οτι το αρχειο με τους υποτιτλους ειναι ξεχωριστο απο την ταινια και δεν ξερω αν θα μπορει να τους διαβασει το dvd player ή αν θα υπαρξει καποιο προβλημα. μπορει να με βοηθησει καποιος;

Δημοσ.

πολυ καλο το divxtodvd αλλα δεν υποστηριζει υποτιτλους .sub

τι κανω τωρα;

και με αυτο το προγραμμα μετατρεπει το avi σε vob; θα παρει πολυ ωρα;

Ευχαριστω.

EDIT!!

υπαρχει καποιος sub to str converter;;

Δημοσ.

τελικα το μετονομασα απο .sub σε .srt και το δεχθηκε το προγραμμα.. τωρα ειμαι στο 67% και περιμενω με αγωνια : 1ον) αν το παιζει το DVD Player ( αληθεια να το γραψω σε cd ή σε DVD; ) και 2ον) αν οι υποτιτλοι ειναι συγχρονισμενοι ή τους βαλει οπως να' ναι..

Δημοσ.

απογοητευση. πρωτον η ποιοτητα ειναι εντελως αθλια στην οθονη του υπολογιστη.. δλδ στην τηλεοραση ειναι αστα να πανε και δευτερον οι υποτιτλοι δεν ενσωματωθηκαν. μαλλον το κολπο την απλης μετονομασιας απο sub σε srt δεν επιασε.. οποτε περιμενω λυσεις και για τα 2 προβληματα που μου προεκυψαν.. κριμα και ηθελα να την δω με κατι φιλαρακια μου εδω.. ισως καποια αλλη ημερα!!

Δημοσ.

Egw exw thn mia apo tis pio prosfates ekdoseis tou vso divxtodvd (1.99.23.66)...prosfata ekana metatroph mia tainia pou eixa se .avi (h opoia malista htan kommenh se dyo arxeia)....H metatroph phge mia xara kai meta to egrapsa se DVD...H poiothta den alloiwthike katholou...Oso gia tous ypotitlous enswmatwthikan mia xara...(se kathe ena apo ta arxeia ths tainias pou eixa ebala kai to antistoixo tmhma twn ypotitlwn pou eixa se .srt)...to problhma me tous ypotitlous pou ebales htan mallon to oti den tous metetrepses me kapoio ergaleio (px...subtilte workshop, subtitle studio...), alla touw allakses apla to extension...Oson afora thn poiothta ths eikonas....allakses kati apo tis default rytmiseis??? Alhtheia esy poia ekdosh tou divxtodvd xrhsimopoihses?

Δημοσ.

η εκδοση που εχω ειναι η 1.99.24.66. το μονο που αλλαξα στις ρυθμισεις ηταν το μεγεθος του βιντεο που το εβαλα στα 700 mbs, απο τα 5500 που ηταν αρχικα..

Δημοσ.

τους μετατρεπω με το subtitle workshop, αλλα δεν ειναι συγχρονισμενοι.. τι κανω λαθος; οι αρχικοι υποτιτλοι που εχω ειναι συγχρονισμενοι.. μηπως δεν πρεπει να τους εξαγω σε subrip format, αλλα θελει καποιο αλλο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...