harryal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Δοκίμασα στον υπολογιστή μου τόσο το netmeeting όσο και το messenger Και δε κατάφερα με τίποτα να κάνω video conference... Τι πόρτες άνοιξα στο firewall που έχω, τι απενεργοποίησα το firewall των windows... τίποτα... μου έβγαζε συνέχει connecting όταν επέλεγα να ξεκινήσω συνομιλία με video και μετά από λίγο έλεγε unable to connect... Οπότε φαντάζομαι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω με αυτά... Τί έχετε να μου προτείνετε για video conference λοιπόν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cassidy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Χρησιμοποιώ google talk σε συνδυασμό με το festoon κι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Επίσης δοκίμασε και το spontania (skype add-on)
harryal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Χρησιμοποιώ google talk σε συνδυασμό με το festoon κι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Επίσης δοκίμασε και το spontania (skype add-on) To κακό με το festoon είναι ότι δεν είναι peer-to-peer.... Γενικά ψάχνω κάποιο ελαφρύ προγραμματάκι που να μπορεί να παίξει και σε ISDN...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.