Προς το περιεχόμενο

Την γνώμη σας για αυτή την σύνθεση PC.

Φώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και καλή χρονιά! Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτή την σύνθεση PC.Ευχαριστώ πολύ.

Θήκη desktop : Antler PC115 Black 400W USB 2.0 / Fan

Μητρική : MSI K8N F NF4 S939 PCI-X

CPU : AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHz Box (S939)

Μνήμη : Kingston DDR 512MB 400MHz (KVR400X64C3A/512)

Κάρτα γραφικών : Prolink PCX6600 256MB MDD VO DV PCI-X

Σκληρός :Seagate Barracuda 160GB ST3160827AS SATA

NEC DVD-/R/W ND-3520 16x Double Layer WhiteNec

Nec Floppy Disk Drive 1.44 MB (Black)

Microcom Modem PCI 56k V.92 R Internal

Sony LCD 17" SDM HS75/B Black

Δημοσ.

Νομίζω πως θα είχε σημασία να ξεκαθαρίσεις ποια θα είναι κυρίως η χρήση του pc, καθώς και που ανεβάζεις τον δείκτη κόστους.

Δημοσ.

Για παιχνίδια και για καμιά εγγραφή Dvd βασικά το θέλω. Το προαναφερθέν σύστημα το βρίσκω 900 ευρώ. Πρός το παρόν δεν έχω άλλα χρήματα. Σε κανά κανά μήνα σκοπεύω να του προσθέσω άλλα 512 μνήμη. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή κάρτα γραφικών γύρω στα 100 ευρώ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις από παιχνίδια, αλλά φοβάμαι πως ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις λίγο, αφενός για να κρατήσεις λίγα παραπάνω χρήματα στην άκρη κι αφετέρου να πέσουν και κάπως οι τιμές και να χτυπήσεις μια 6600gt (αν και θα πρότεινα 6800gt), ώστε να μπορεις να παίζεις για 1-2 χρόνια τουλάχιστον παιχνίδια τελευταίας σοδειάς.

Δημοσ.

to na perimeneis gia to pc einai xoris noima giati panta tha bgei kati kainourio.apla to perneis tin stigmi pou to thes ego pisteuo kai dineis ta lefta pou mporeis.oti kai na pareis se 1-2 xronia den tha pezei oute pasientza.exartate ti pezeis bebbea ktl ktl

Δημοσ.
to na perimeneis gia to pc einai xoris noima giati panta tha bgei kati kainourio.apla to perneis tin stigmi pou to thes ego pisteuo kai dineis ta lefta pou mporeis.oti kai na pareis se 1-2 xronia den tha pezei oute pasientza.exartate ti pezeis bebbea ktl ktl

Νομίζω πως υπερβάλλεις...με την 7800GT που πήρα, μάλλον θα παίζω πασιέντζα σε 2 χρόνια από σήμερα, εκτός κι αν τη μετατρέψουν σε FEAR 4.:mrgreen:

Αν μιλάμε για αναμονή ενός μήνα και με δεδομένο πως θα υπάρξει κάποια σχετική οικονομική εισροή, σίγουρα μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο για παιχνίδια από μια PCX6600 που ούτε καν GT δεν είναι. Χίλιες φορές το επιπλέον χρήμα να το δώσω για μια βελτιωμένη κάρτα, παρά για μια πρόσθετη 512Mb μνήμη, για το σκοπό πάντα που προσανατολίζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...