Προς το περιεχόμενο

m/b+8ermokrasies+cpu

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edw k 7 mhnes exw parei thn motherboard asus p5gd1

k eixa parei k thn nea tote cpu intel4 8HT Prescott 3.2 lga775...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=111850

se idle ru8mous 54-60c k otan scannarw as poume gia ious ews terma 80

αλλαξα κ 2 ψυκτρες k τιποτα ιδιαιτερο.

με την τελαυταια ψυκτρα μια jungle 512,δουλευει σταθερα χωρις να ρυθμιζει στροφες(?)3600 me 45-50c idle κ θερμοκρασια κουτιου 34-40c!

1)μηπως φταιει απο το motherboard oi sensores k stelnoun la8os 8ermokrasies?na paw gia allagh?

οταν βαζω το χερι στον ανεμιστηρα της ψυκτρας δεν φενεται να βγαζει 50cc ή να χει το anoixto κουτι 40ba8mous...

2)με την μαμα ψυκτρα ρυθμιζε τις στροφες αναλογα με την χρηση,αυτη που εχω τωρα γιατι δεν ρυθμιζεται αυτοματα?τις ρυθμισεις το m/b den tis kanei?

3)kapoy στο mycomputer properties υπαρχει ρυθμισh να μην κανει restart opote anebazei 8ermokrasia...pou briskete gaiti to xa xetickarei giati ekane sunexeia restart.

Δημοσ.

Φιλαράκο το πρόβλημα είναι εδώ (θερμοκρασια κουτιου 34-40c!) εάν το κουτί έχει 40 και λίγο έχει ο επεξεργαστής σου.

Πόσοι ανεμηστήρες βαζουν και βγάζουν αέρα ?Αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

καλού κακού κάνε και ένα bios update, είναι all time για cpu temp

εγώ με τον δικό μου Prescott παίζω στους 30 idle με SI-120+Enermax120

Δημοσ.
το anoixto κουτι 40ba8mous...

Συνήθως εξυπηρετεί περισσότερο το κλειστό κουτί με σωστό εξαερισμό και διόδους αέρα (τακτοποιημένο εσωτερικό, εισόδοι και εξόδοι αέρα μπροστά, πίσω, πλάγια, απο πάνω και όπου αλλού μπορείς)! Επίσης δεν μας ανάφερες αν έχεις βάλει κάποια θερμοαγώγιμη πάστα ανάμεσα στην ψύκτρα και τον επεξεργαστή και αν ναί, ποιά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...