ininini Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 καλησπέρα. επειδή είμαι λίγο άσχετη με η/υ θα θελα να με βοηθήσετε λιγάκι. εχω έναν μεταχειρισμένο υπολογιστή αλλα με 2 μηνών motherboard και έχει 1-2 βδομάδες που πριν μπει στα windows βγάζει την ένδειξη low battery. ενας φίλος μου άλλαξε την μπαταρία με καινούργια και αντι ups εβαλε πολύπριζο (ο,τι μου είπε λέω) και πααλι το ιδιο προβλημα εχει! μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και τι μπορώ να κάνω? ευχαριστώ προκαταβολικά! ειναι asus 2,4 :S heeeelp
kage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 να υποθεσω πως δεν μιλας για laptop...ara o filos σου αλλαξε την μπαταρια του ups ή της motherboard? σιγουρα παντως το πολυμπριζο δεν εχει σχεση...
ininini Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 οχι δε μιλάω για laptop. αλλαξε τη μπαταρία της motherboard και αποσύνδεσε (μου λέει) το ups! έβαλε το pc σε πολύπριζο κανονικό και πάλι τα ίδια ...
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 gia na dixei to ups low battery prpei na ine connected to pc.gia na bgalei i mobo xamili mpataria dn nomizo oti ginetai.ininini mporeis na kaneis ena print screen tin ikona na tindoume?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.