tempo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 καλησπέρα, σε 1 μήνα περίπου τελειώνει το χρονικό όριο των 3 μηνών που είχα με το onDSLkit και έτσι έχω τις εξής ερωτήσεις: 1. πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να δικόψω απο τον ΟΤΕ ή θα διακοπεί μόνη της η πρόσβαση στον internet? Κάτι έχω ακούσει ότι αν δεν τους ειδοποιήσεις ότι θέλεις διακοπή αυτοί συνεχίζουν να σε χρεώνουν. Αν πρέπει να πάρω τηλ εγω που να πάρω τηλ. ξέρετε? 2. απο τον επόμενο μήνα και μετά θα πληρώνω στον λογαριασμό του ΟΤΕ και το πάγιο της ADSL γραμμής (όχι ADSL πρόσβασης) έτσι? Πόσο είναι το πάγιο αυτό /μήνα με ΦΠΑ? 3. επειδή έχω διαβάσει πολλά τι μου προτείνετε για να συνεχίσω? Τώρα έχω τον εξοπλισμό. Ποιά εταιρεία έχει την καλύτερη προσφορά αυτην την χρονική περίοδο? ευχαριστώ και Καλή Χρονιά
lazz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 egw auto pou xerw einai oti an den tous eidopoihseis oti theleis diakoph ananewnete automata h sundesh sou... uparxei grammi exipiretisis pelatwn pou sou dinoun plirofories.... mia bolta sta magazia the dis oti uparxoun arketa kales prosfores k me kala dwrakia
victz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 384 ---> παγιο 15.90 + 19% 512 ---> παγιο 19.90 + 19% Το βεβαιο ειναι οτι θα προσπαθησουν να σε κρατησουν. Παρε τηλ, στο 134, η πηγαινε σε κανενα Oteshop να κανεις διακοπη.
polaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Την καλυτερη προσφορά την έχει η HOL & η Forthnet, για 12μηνη (6+6 δωρο) και 6μηνη (3+3 δωρο) αντιστοιχα αυτην την περίοδο. Α,και η Vivodi, αλλά εγω προσωπικά δεν ξαναπάω Vivodi γιατι δεν εμεινα ικανοποιημένος από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση κατα κυριο λόγο (ανυπαρκτη, περιμένεις 20+ λεπτα στη γραμμή). Την ίδια ταλαιπωρεία έχω και απτην HOL (και ίσως χειρότερη, στη Vivo μετά τα 25 λεπτά απαντούσαν,στην HOL πέφτει η γραμμή στα 15 και ξανά πάλι απτην αρχή...), βέβαια κατα τ'αλλα οι ταχυτητες εδω που ειμαι ειναι μια χαρά (full speed τερματίζει η γραμμή 1024). Επειδή και την Forthnet την έχω δοκιμάσει και ειχα τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εντυπωσεις (αψογη εξηπηρέτηση, ορεξάτοι τεχνικοί, κλπ κλπ) και τις ίδιες άψογες ταχυτητες (σ'αυτο παιζει μεγαλο ρολο το άδειο μου DSLAM), θα σου πρότεινα την Forthnet. Τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω, Tellas, Otenet etc δεν εχω δοκιμάσει.
polaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Για τις τιμές που ρωτάς δεν ξερω συγκεκριμένα να σου πω,γιατι ασχολήθηκα με την 1024 γραμμή, όπου τελικη το μήνα βγαίνει 42.5€ για HOL και κάπου 41,5€ για Forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.