stallion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος χρηστης και εχω ενα προβληματακι με ενα σκηρο μου δισκο! Ο συγκεκριμενος δισκος ειναι τοσιμπα και τον φοραει το λαπτοπ μου αλλα λογω ενος προβληματος τον εκανα εξωτερικο για να σωσω καποια αρχεια που χρειαζομαι επιγοντως! Η θηκη ειναι vipower vp2528sa2 και αφου τον συνδεσω στον desktop τα windows xp αναγνωριζουν τον αναγνωριζουν ως νεα συσκευη, αρχικα ως USB TO IDE, στη συνεχεια τον βλεπει ως συσκευη αποθηκευσης USB και στο τελος μου λεει οτι παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την εγκατασταση και το νεο μου υλικο δεν θα λειτουργει σωστα. Δεν τον αναγνωριζει ως σκληρο δισκο και στην ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ τον εχει ως συσκευη αποθηκευσης USB στους ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου USB! μηπως κανεις μπορει να μου δωσει καμμια βοηθεια??? ευχαριστω...
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 kalos irthes sto forum.se allo pc mporeis na dokimaseis?poulane kai antaptora apo 2,5 se 3.5 alla diskola tha brei.
sa1901 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 poulane kai antaptora apo 2,5 se 3.5 alla diskola tha brei. http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=67
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 pia connector na bgalei gia na katalavo kai ego.???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.