Silok Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Θα ήθελα τα φώτα σας ρε τσακάλια.Το πρώτο συμβάν έγινε την προηγούμενη βδομάδα εκεί που κατέβαζα με το dc λέω ας παίξω λίγο nfs mw να περάσει η ώρα.Ξαφνικά ακούω τον ήχο να χαλάει στ'ακουστικά κι αμέσως μαύρη οθόνη αλλά το pc δούλευε.Reset κι ήταν οκ.Χθές το βράδυ κατεβάζοντας ξεκινάω να παίζω ζαντ αρκ και μέσα σε 5 λεπτά το ίδιο με τον ήχο αλλά τα γραφικά παγώσαν.Μόνο το reset έπιασε και τότε ήρθε η κεραμίδα.Το βοοτ φτάνει μόνο μέχρι το σημείο που μπορείς να πατήσεις delete για να μπείς στο bios.Φυσικά δεν δουλεύει και μένει εκεί.Άλλαξα τις μνήμες,τις έβαλα μία μία,τις έβαλα σε άλλα slots τίποτας. specs:mobo: msi MSI K8N NEO4-F RETAIL cpu:amd 3500 venice hd:seagate barracuda 160gb vga:saphire radeon x700pro mem:2x512 twinmos 400 psu:tagan 420. Δεν μπόρεσα να δω τη μαμά για φουσκωμένους πυκνωτές ούτε και να κάνω clear cmos(το κουτί δεν έχει ηχειάκι).Και το κακό είναι πως δεν έχω κάποιν γνωστό με 64άρι 939 για ν'ανταλλάξουμε κάποια parts να δούμε που στον κόρακα είναι η βλάβη.Ψιλιάζομαι μητρική.Περιμένω εναγωνίως τις γνώμες σας.
Silok Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Για να πώ την αλήθεια μες στον πανικό μου δεν πρόσεξα.Αλλά νομίζω πως πρέπει να είναι μετά απ΄το σημείο που μου κολλάει χωρίς να παίρνω όρκο.Βασικά εκεί που κολάει η msi έχει ένα γραφικό και κάτω αριστερά 2 επιλογές.Η μία(tab) για να συνεχίσει κανονικά το ποστ και το delete για bios
206CC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 pata del mpes sto bios kai rithmise to, ean den ksereis apla kane save exit. ean pali den mpei tote mporei na fteei o hd.
Silok Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Τελικά το έβγαλα από το ρεύμα για 10 λεπτά και μετά μπήκε κανονικά.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
kabouras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 mouxei tyxei fores 40 kai panta antimetopizetai etsi "Τελικά το έβγαλα από το ρεύμα για 10 λεπτά και μετά μπήκε κανονικά"
MariaTs. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Εμ! Τι να ψόφησε άραγε... Δεν κοιτάς και για κάνα ποντικάκι στο κουτί;
Silok Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Εμ! Τι να ψόφησε άραγε... Δεν κοιτάς και για κάνα ποντικάκι στο κουτί; Και το έψαχνα όλη τη βδομάδα το χάμστερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.