poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 kai ego to idio paraksneueomai .oloi lene ta kalitera logia alla apiri parla se ekneuristiko simio.eno ena syberia itan telio.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον γούστα θα είναι αυτά, γιατί τα Syberia τα έχω τελειώσει και τα δύο, αρκετές φορές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα συγκρίνω με το εκπληκτικό Longest Journey. Μάλλον επειδή μου αρέσουν τα κατεβατά που λέτε, αυτό που με τραβάει σε ένα adventure είναι το σενάριο, οι ανατροπές, η διάρκεια και οι διάλογοι. Και το L.J. τα έχει όλα (κατά τη γνώμη μου).
Olorin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάλι, μπορώ να πω ότι είμαι κάπου στη μέση, αν και κλίνω περισσότερο προς την άποψη του nzeppos... Τι θέλω να πω? Από τη μια, τo Syberia (προσωπικά το θεωρώ ένα ενιαίο παιχνίδι κι όχι διλογία) το κατατάσσω στα 4-5 πιο αγαπημένα μου adventures όλων των εποχών (έστω κι αν το έχω τελειώσει μόνο μια φορά, δυστυχώς δεν έχω χρόνο για παραπάνω και αν βρω, προτιμώ να παίξω κάποιο παιχνίδι με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα...), ωστόσο το The Longest Journey το θεωρώ ως το αγαπημένο μου! Τώρα για τους διαλόγους, δε θα διαφωνήσω, σε ορισμένα σημεία είναι πραγματικα υπερβολικοί, όμως αυτοί είναι που δίνουν και μια άλλη χροιά στο παιχνίδι, ένα υπόβαθρο... Τώρα αν εσείς θέλετε να παίζετε adventures λύνοντας αποκλειστικά διαδοχικούς γρίφους, είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου...
Erunildo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Τα εχω παιξει και τα Syberia αλλα για μενα δεν φτανουν το LJ (παρολο που μου αρεσαν και τα δυο). βρηκα το σεναριο του πολυ καλυτερο απο το syberia, και δεν με ενοχλησε η παρλα. Βασικα μεχρι τωρα που σας ακουσα δεν ειχα σκεφτει οτι καποιος θα παραπονιοταν για αυτο utistas τελικα το προβλημα το ελυσες;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάλι' date=' μπορώ να πω ότι είμαι κάπου στη μέση, αν και κλίνω περισσότερο προς την άποψη του nzeppos... Τι θέλω να πω? Από τη μια, τo Syberia (προσωπικά το θεωρώ ένα ενιαίο παιχνίδι κι όχι διλογία) το κατατάσσω στα 4-5 πιο αγαπημένα μου adventures όλων των εποχών (έστω κι αν το έχω τελειώσει μόνο μια φορά, δυστυχώς δεν έχω χρόνο για παραπάνω και αν βρω, προτιμώ να παίξω κάποιο παιχνίδι με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα...), ωστόσο το The Longest Journey το θεωρώ ως το αγαπημένο μου! Τώρα για τους διαλόγους, δε θα διαφωνήσω, σε ορισμένα σημεία είναι πραγματικα υπερβολικοί, όμως αυτοί είναι που δίνουν και μια άλλη χροιά στο παιχνίδι, ένα υπόβαθρο... Τώρα αν εσείς θέλετε να παίζετε adventures λύνοντας αποκλειστικά διαδοχικούς γρίφους, είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου...[/quote'] maresei i ploki tou longest alla ipervoliki parla se kapoio simeio les kai diabaza biblio.episi maresei na ine fixed oi dialogoi kai oxi na dialego apantisi pou den exei noima dioti tha ta rotiso ola.as ta pei apo tin arxi ola.se elaxista paixnidia auto pou apantas allazei tin ploki.to syberia poli oraia istoria to blackstone chronikles ligous dialogous alla me toso noima pou pira kai to biblio.
utistas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 utistas τελικα το προβλημα το ελυσες; Μπα, τίποτα δεν μπόρεσα να κάνω...Πάντως με έχει απορροφήσει το παιχνιδάκι...Μέχρι τώρα όμως δεν συγκρίνεται με τα Syberia...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την βοήθεια
TANASI Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 to sygekrimeno paixnidi (the longest journey) to termatisa prin apo 3 meres.loipon,se windows xp home gr sp2 me thn idia karta grafikwn me sena kai drivers 71.89 epaize mia xara.oso gia to gameplay:eipa na epanel8w sto xwro twn adventure meta apo poly kairo (broken sword 2) me ayton ton aksiologo,opws mou eixane pei,titlo.htan kai h prwth fora pou prosperasa dialogous,alla to ekana mono kai mono epeidh den eixa poly xrono na asxolh8w,gi'ayto kai xrhsimopoihsa odhgo se kapoia shmeia.einai wraio paixnidi an exeis xrono na asxoleisai me tis leptomereies,na akous kai na diavazeis tis istories tou.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 pola adventure axizei na ta pexeis xoris lisi alla thes poli xrono.exei pio agonia.bebea pola exoun kai diskolous grifous opote meta ginetai ligo pio diskolo....
Wolfidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Me mx kartoula to paixnidi paizei kanonika se mena
utistas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 to sygekrimeno paixnidi (the longest journey) to termatisa prin apo 3 meres.loipon,se windows xp home gr sp2 me thn idia karta grafikwn me sena kai drivers 71.89 epaize mia xara. Όταν ξεκίναγε το παιχνίδι, στα settings, σου έβγαζε την κάρτα γραφικών ή την ένδειξη "βασικό πρόγραμμα οδήγησης οθόνης"; Δοκίμασα και αυτή την έκδοση αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει το ίδιο... Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι πολύ προσεγμένο. Θα έλεγα ότι οι άνθρωποι έκαναν πολύ καλή δουλειά.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Όταν ξεκίναγε το παιχνίδι' date=' στα settings, σου έβγαζε την κάρτα γραφικών ή την ένδειξη "βασικό πρόγραμμα οδήγησης οθόνης";Δοκίμασα και αυτή την έκδοση αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει το ίδιο... Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι πολύ προσεγμένο. Θα έλεγα ότι οι άνθρωποι έκαναν πολύ καλή δουλειά.[/quote'] pragmati kali douleia gia na brei se tainia i se biblio.alla oxi pexnidi.oloi oi dialogoi se tainia tha itan 10 ores.i trilogia tou longest journey
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 (Τι χαρά αν το έβγαζαν και σε ταινία και η ταινία ήταν 15, όχι μόνο 10 ώρες...τι χαρά τα βιβλία να αρχίσουν κάποτε να γίνονται ταινίες 7-8 και βάλε ωρών, για να μην μένουν πράγματα έξω και να μην λέμε πια "αυτό το βιβλίο δεν χωράει σε 2ωρη ταινία"). Μην ακούτε τι λέω, κάνω όνειρα.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 (Τι χαρά αν το έβγαζαν και σε ταινία και η ταινία ήταν 15' date=' όχι μόνο 10 ώρες...τι χαρά τα βιβλία να αρχίσουν κάποτε να γίνονται ταινίες 7-8 και βάλε ωρών, για να μην μένουν πράγματα έξω και να μην λέμε πια "αυτό το βιβλίο δεν χωράει σε 2ωρη ταινία").[/size']Μην ακούτε τι λέω, κάνω όνειρα. makari na ginotan auto.poles tainies ine mauro xali epidi kovoun i allazoun pragmata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.