utistas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Χρόνια πολλά & καλή χρονιά σε όλους!!! Είπα να αρχίσω το longest journey μόλις έπεσε στα χέρια μου, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών (nvidia geforce 4 mx 440). Δεν την αναγνωρίζει το παιχνίδι και έτσι με βάζει να παίζω με "βασικό πρόγραμμα οδήγησης οθόνης" με αποτέλεσμα τα γραφικά στο παιχνίδι να είναι κάπως... Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα....
SpectralQ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Περίεργο... κι εγω μ'αυτην ακριβώς την κάρτα το είχα παίξει το παιχνίδι σε win2000 και δεν είχα αντιμετωπίσει προβλήματα. Παει καιρός όμως βέβαια. Κοίταξες αν υπάρχει κάποιο patch να κατεβάσεις; Μήπως φταίει κάτι άλλο όπως το directx ή η εγκατάσταση;
utistas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Εγώ το έχω εγκαταστήσει σε windows xp sp2 greek. Patch έχει βγει αλλά δεν έχει σχέση με την κάρτα γραφικών. Πάντως και αυτό το έχω βάλει.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ego giati thimame oti den epeze se xp.den thimame an itan logo grafikon i logo kati allo.pantos me paixnidi me apogoiteuese.tosi parla den exo xanadei.an ta grapseis ola ftiaxneis biblio.me pio new drivers i to anapodo me pio palious drivers?exomiosi gia win98 sto compatibility?
utistas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν στα xp παίζει.... εξομοίωση σε compatibility win 98 έγινε... δοκιμάζω τώρα και πιο παλιούς drivers...
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 euxome na sou aresei to paixnidi kai na min exeis mpei ston kopo gia to tipota
utistas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 έβαλα και παλιούς αλλά δεν άλλαξε κάτι Το παιχνίδι μου φαίνεται πολύ καλό...Γούστα είναι αυτά...
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 kai mena etsi mou fanike stin arxi.meta apogouteuika.palia kai kala einai phantasmagoria .black dahlia,blackstone chronicles.sanitarium.black mirror.syberia.
utistas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 το θέμα είναι πως θα κάνω την κάρτα να αναγνωρίζεται από το παιχνίδι...
Erunildo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ego to eixa pai3ei me tin karta sou, se winxp(nomizo) xoris na exo problima. Pantos ta grafika den einai teleia (exei kapoia xronia pou kikloforise to paixnidi). Mipos auto to "kapos" einai logiko? Pantos axizei 100% ti paixnidi...Apla 8eiko..
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ego to eixa pai3ei me tin karta sou' date=' se winxp(nomizo) xoris na exo problima. Pantos ta grafika den einai teleia (exei kapoia xronia pou kikloforise to paixnidi)Pantos axizei 100% ti paixnidi...Apla 8eiko..[/quote'] kai ego exo porosi me ta adventure alla to theiko den katalava.diladi to phantasmagoria ti itan?
Erunildo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 to phantasmagoria den to exo paixei. genikos den exo idiaiteri porosi me ta adventure. Apla auto to brika korifaio. Kati i istoria, kati i April (kai oi ipoloipoi xaraktires) ,me ekanan na agapiso auto to paixnidi.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 apla korifi.palio alla korifi.an thes kati kainourio pexe syberia 1,2 .apla tha xetrelatheis.
utistas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Ego to eixa pai3ei me tin karta sou' date=' se winxp(nomizo) xoris na exo problima. Pantos ta grafika den einai teleia (exei kapoia xronia pou kikloforise to paixnidi). Mipos auto to "kapos" einai logiko? [/quote'] Το "κάπως" κολλάει στην σύγκριση μεταξύ φωτογραφιών από το παιχνίδι και της δικής μου εικόνας. Δεν λέω ότι δεν βλέπετε η εικόνα με τίποτα αλλά δεν είναι και καλή. Και δεν θα μίλαγα αν στα settings μου έβγαζε την κάρτα γραφικών και όχι το "βασικό πρόγραμμα οδήγησης οθόνης".
jkont Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Λίγο άσχετο με το topic αλλά αφού λέτε τη γνώμη σας για το παιχνίδι θα την πώ κι εγώ. Με απογοήτευσε τρομέρα . Απίστευτα κατεβατά κειμένου και πλοκή που απλά σε ανάγκαζε να πατήσεις την αυτονόητη ατάκα για να προχωρήσεις . Μου αρέσουν τρομερά τα adventures αλλά με το συγκεκριμένο είχα απορήσει που διάβασα τόσα διθυραμβικά σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.