txc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 έχω εδώ και αρκετό καιρό το mozilla firefox,αρκετά ευχαριστημένος από την πλοήγηση και κανένα πρόβλημα όσον αφορά την απεικόνιση Sites στην οθόνη μου...καθώς έπεζα λίγο με τις ρυθμίσεις μπήκα στο privacy και από εκεί πήγα στο πεδίο των κωδικών, είδα ότι πατώντας την επιλογή view saved passwords και μετά show passwords εμφανίστηκαν όλοι οι κωδικοί μου, εντάξει οι κωδικοί που αποθηκεύονται εκεί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ( 2-3 forums ) αλλά με προβλημάτισε το γεγονός του πως είναι τόσο εύκολα έκθετοι σε κάποιον επίδοξο εισβολέα, και φαντάζομαι κάποιον που δεν είνα τόσο εξεικοιωμένος με το Internet και κάνει internet banking... να μου πεις αν θέλουν να βρουν κατι το βρίσκουν αλλά κουβέντα να γίνεται, καλή χρονιά σε όλους...!!
giorgos th. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 mpa den nomizo na einai etsi.den ksero akrivos alla pisteuo opos exei o IE mia 128bit kriptografisi kapos etsi tha exei kai o firefox gi`auta ta pragmata.
vatraxious Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 An den kanw la8os o firefox exei ena master password, pou to orizeis mia fora kai meta gia na deis ta saved passwords prepei prwta na dwseis to master password. Den eimai sigouros ka8ws pote se kanenan browser den apo8hkevw passwords.
txc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 mpa den nomizo na einai etsi.den ksero akrivos alla pisteuo opos exei o IE mia 128bit kriptografisi kapos etsi tha exei kai o firefox gi`auta ta pragmata. υπάρχει η επιλογή master password που φτιάχνεις κωδικό για να ανοίγεις τους ήδη αποθηκευμένους κωδικούς αλλά πρέπει να πας και να τον ενεργοποιήσεις, αυτό θέλει αρκετό ψάξιμο για κάποιον όχι και τόσο έμπειρο χρήστη το καλύτερο βέβαια είναι να μην αποθηκεύεις κωδικούς , εγώ το κάνω για ευκολί α σε 2-3 forum
billpeppas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ακριβώς αυτό που λέει ο vatraxious. Αρκεί φυσικά να το ενεργοποιήσεις ( επιλέγοντας encrypt my passwords/data & να θέσεις κάποιον master password )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.