Προς το περιεχόμενο

streamload????

sergipep3378

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paidia!! eimai sxetika kainoyrgio melos ths pareas toy insomnia kai thelo na sas rothso to eksis:mphka sto 8allasa kai sto nyxtopoylia sites gia ellhnika tragoydia kai gia na katebaso zhtaei na doso to streamload moy. ti akribos einai to steamload .? eyxaristo!!!

Δημοσ.

http://www.streamload.com

Είναι ένα site όπου μπορείς να ανοίξεις ένα λογαριασμό και να κατεβάζεις από εκεί αρχεία τα οποία θα σου στέλνουν τα μέλη τον forums που αναφέρεις. Στο streamload μπορείς να ανοίξεις δωρεάν λογαριασμό που σου δίνει δικαίωμα να κατεβάσεις 1 GB δεδομένα το μήνα και έχει και ένα όριο στο μέγεθος του αρχείου (νομίζω 10 ΜΒ ανά αρχείο). Επίσης η δωρεάν συνδρομή σε περιορίζει στο να κατεβάζεις τα αρχεία σου ένα ένα.

Σε συμφέρει να ανοίξεις ένα λογαριασμό επί πληρωμής πάντως. Αν θυμάμαι καλά έχει ένα πλάνο το οποίο κοστίζει 10 δολλάρια το μήνα και σου δίνει 10 GB download χωρίς περιορισμό στο μέγεθος αρχείου.

Δημοσ.

JohnnyB έχω λογαριασμό Streamload και το δωρεάν είναι μόνο 100ΜΒ το μήνα για κατέβασμα! Ούτε ολόκληρο δισκάκι δεν κατεβάζεις... Οπότε αυτό είναι καλό μόνο για μικρά αρχειάκια! Πάντως επί πληρωμή έχεις όντως πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα και κατεβάζεις ότι θες άνετα!

Δημοσ.

eyxaristo paidia gia tis grhgores apanthseis!! tha to tsekaro apo to spiti giati apo thn doyleia poy eimai den me afhnei na mpo me mplokarei o server kai ta ksanaleme. pantos 10 dollaria ton mhna den einai kai liga polla moy fenontai.

will see!!!!!

Δημοσ.
JohnnyB[/b'] έχω λογαριασμό Streamload και το δωρεάν είναι μόνο 100ΜΒ το μήνα για κατέβασμα! Ούτε ολόκληρο δισκάκι δεν κατεβάζεις... Οπότε αυτό είναι καλό μόνο για μικρά αρχειάκια! Πάντως επί πληρωμή έχεις όντως πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα και κατεβάζεις ότι θες άνετα!

Έχεις δίκιο MariaTs... My bad.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...