doc1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Ερώτηση' date=' έρχεσαι κάθε λίγο από την Θεσσαλονίκη και αγοράζεις cd/dvd από το κατάστημα της ή αγοράζεις καμμιά χιλιάδα κάθε τόσο (πώς άραγε;;; ).Και καλά εσύ τα αγοράζεις, κάπως :? , εγώ μένω 10λεπτά μακρυά από την diskimpex (χωρίς πλάκα τόσο είναι) οπότε πετάγομαι και πέρνω μερικά. Οι υπόλοιποι άτυχοι από την λοιπή Ελλάδα ή ακόμα και από την Αθήνα πώς θα έρθουν να πάρουν;;; [/quote'] Υπάρχουν και οι αντικαταβολές με το ταχυδρομείο αν δεν το έχεις υπ'οψιν σου... Και προτιμώ να δώσω 4-5euro στα ταχυδρομείο παρα 20+ στο κάθε μαγαζάκι που "θέλει να ζήσει" σε βάρος μου. Και δεν είναι μόνο τα cds της diskimpex. Όταν είχα πάρει το πρώτο μου Plextor η diskimpex το είχε 120.000δρχ και οι υπόλοιποι εδώ στη Θεσ/νικη 155.000 Θα έδινες εσύ 35χιλιάρικα (100euro) εις υγείαν των μεσαζόντων? Εγώ προσωπικά ΟΧΙ
etheo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 @blueviper Ευχομαι να μην έχεις καμένο pixel αλλά εκει απο όπου αγόρασες την οθόνη σου δεν είναι επίσημος συνεργάτης τους. διάβασε μέσα στο σιτε τους επίσημους συνεργάτες και διανομείς.
red30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Συγνώμη αλλά το συγκεκριμένο κατάστημα έχει γίνει πλεόν αλυσίδα με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ανοιξε Zachs..... ..... Εκλεισε Zachs
red30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ΥΓ.: Και κάτι τελευταίο. Το "αστείο" με το 0 pixel έχει παραγίνει πλέον. Εκτός του ότι η τεχνολογία δεν έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να παρουσιάζει αψεγάδιαστες οθόνες, πόσοι από εσάς έχετε δει καμένο pixel; Μιλάμε για ένα σημαδάκι στο μέγεθος της τελείας (.) ή και μικρότερο, το οποίο ακόμα και σε εμφανές σημείο να είναι, συμβαίνουν τα εξής: Η απόδοση/ανάλυση/ κτλ κτλ της οθόνης ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΝΤΑΙ στο ελάχιστο, συνεχίζει να δουλεύει εξίσου καλά. Επίσης, μετά από λίγο καιρό τα μάτια μας το συνηθίζουν και το αγνοούν πλήρως. Άρα πολύ κακό για το τίποτα (πάντα κατά την γνώμη μου και σύμφωνα με την εμπειρία μου). Αγαπητέ wizzy σε καλω να ερθεις απο τη βιοτεχνία να σου δώσω μια τριάδα σλιπάκια! Σε προειδοποιώ ομως οτι εχουν ενα μικρό πρόβλημα: στη θέση του <μορίου>, μπροστά κι απ'εξω, εχουν ενα κίτρινο μικρό σημάδι ...ΠΛΑΤΣ!, σαν να το έχεις κατουρήσει δηλαδη! Δεν ειναι τίποτε, απλως αν σε δεί η γκόμενα θα πιστέψει οτι κατουρήθηκες ή οτι την θέλεις πολυ! Κατα τα λοιπα: δεν ξεβάφει, δεν επηρεάζει τη λειτουργία στο ελάχιστο (κατεβάζεις-κατουράς-ξανανεβάζεις), δεν μπαίνει στο πλύσιμο και μετά απο λίγο καιρό θα το ξεχάσεις κι εσυ κι οσοι αλλοι το δούνε, θα το συνηθίσει το ματι. Ειναι πραγματικά τόσο "αστείο" ... οσο και τα καμμένα πίξελ....
agent_smith Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 File mou xara sto kouragio sou pou perimenes toso poly. Egw sti thesi sou tha pigena kai tha to eperna apo kapou allou. Oti einai e-shop gia mena den mporei na sou parexei auta pou yposxete. Giauto an deis ti eixa pathei paleotera se palio topic tha katalaveis oti ta e-shop se oti afora akrivo hardware ta exw kopsei.
elteo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Εγώ προσωπικά σε θέματα τόσο μεγάλων αγορών όπως η σύνθεση ενός υπολογιστή, η αγορά ενός laptop, η αγορά εκτυπωτή κτλ κτλ προτιμώ να πηγαίνω στα καταστήματα. Τις περισσότερες φορές τα βλέπω κ εν λειτουργία κ το σημαντικότερο είναι ότι εάν πάθει κάτι θα πάω και θα δω ξανά face2face τον υπάλληλο ή τον προϊστάμενο ώστε να επισκευαστεί ή να αλλαχθεί εάν είναι μέσα στην εγγύηση. Πίσω από ένα τηλέφωνο (εάν το σηκώσει κάποιος), πίσω από ένα mail (εάν το διαβάσει ΚΑΙ απαντήσει κάποιος) εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν γίνεται να κάνεις την δουλειά σου...κακά τα ψέμματα. Στο θέμα των καθυστερήσεων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Παρήγγειλα μία ψηφιακή φωτό (Sony P200) και έκανε να μου έρθει 1 μήνα. Από το Pixamania την πήρα...η διαφορά όμως με εκείνους είναι ότι κατάλαβαν το λάθος τους και με «επιβράβευσαν» για την υπομονή μου με ένα MS Pro 512mb.
blueviper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 @blueviperΕυχομαι να μην έχεις καμένο pixel αλλά εκει απο όπου αγόρασες την οθόνη σου δεν είναι επίσημος συνεργάτης τους. διάβασε μέσα στο σιτε τους επίσημους συνεργάτες και διανομείς. Από κακή δική μου διατύπωση, δεν πέρασα αυτό που τελικά ήθελα ως νόημα. Την αγορά ακόμα δεν την έχω κάνει...στο κατάστημα είχα καταλήξει μέσω του skroutzit και θα ορκιζόμουν πως όταν το είχα ψάξει βρισκόταν στους επίσημους συνεργάτες...περίεργο. Όπως και να έχει, από αβλεψία προφανώς δική μου, αυτό που με ενδιέφερε ήταν η ύπαρξη αυτής της εγγύησης, μολονότι γνωρίζω από πρώτο χέρι την ποιότητα κατασκευής και την εγνωσμένη αξία της εταιρίας. Το φθηνότερο στην περίπτωσή μου δε είχε την πλέον σπουδαία και καθοριστική σημασία επιλογής. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! @agent_smith Πίστεψέ με πως αυτό σκόπευα να κάνω, να ακυρώσω δηλαδή την παραγγελία, αλλά όπως γίνεται συνήθως, κάπου αλλού το πιθανότερο είναι πως δε θα διέθεταν επακριβώς αυτά που επέλεξα να απαρτίσουν το σύστημά μου και θα έπρεπε να φάω νέο χρόνο αναζήτησης κι έρευνας για τα καλύτερα δυνατά υποκατάστατα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.
wizzy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αγαπητέ wizzy σε καλω να ερθεις απο τη βιοτεχνία να σου δώσω μια τριάδα σλιπάκια! Σε προειδοποιώ ομως οτι εχουν ενα μικρό πρόβλημα: στη θέση του <μορίου>' date=' μπροστά κι απ'εξω, εχουν ενα κίτρινο μικρό σημάδι ...ΠΛΑΤΣ!, σαν να το έχεις κατουρήσει δηλαδη! Δεν ειναι τίποτε, απλως αν σε δεί η γκόμενα θα πιστέψει οτι κατουρήθηκες ή οτι την θέλεις πολυ! Κατα τα λοιπα: δεν ξεβάφει, δεν επηρεάζει τη λειτουργία στο ελάχιστο (κατεβάζεις-κατουράς-ξανανεβάζεις), δεν μπαίνει στο πλύσιμο και μετά απο λίγο καιρό θα το ξεχάσεις κι εσυ κι οσοι αλλοι το δούνε, θα το συνηθίσει το ματι. Ειναι πραγματικά τόσο "αστείο" ... οσο και τα καμμένα πίξελ.... [/quote'] Aν έλειπαν οι ειρωνίες όλα θα ήταν καλύτερα στο forum. Εν πάσει περιπτώση red30, αν είχες προσέξει το post μου θα έβλεπες ότι τελείωσα την παράγραφο λέγοντας ότι είναι άποψη που εκφράστηκε από προσωπική εμπειρία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ξέρω τι είναι, έχω δει τι είναι και έχω δουλέψει σε οθόνη με καμένο pixel. Εμένα, μετά από λίγο καιρό δεν με πείραζε. Όπως και πριν αυτή είναι η άποψή μου και φυσικά δεν είναι δεσμευτική. Όπως και να έχει, ό,τι είχα να πω το είπα, σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
red30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Aν έλειπαν οι ειρωνίες όλα θα ήταν καλύτερα στο forum. μπααααααααααααααα...... ετσι δε σωνει το πράμα! Πρεπει να ρίξουμε καμια 100στη ενοχλητικούς users στη θαλασσα και μετα βλέπουμε.... :p
GT1807 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Βασικα δεν ηταν κ τοσο ειρωνικο.Σκεψου να υπηρχαν σλιπακια με 3 ευρω κ με 50.Αν επαιρνες ενα που να ειχε 50 δεν θα σου αρεσε να ειχε "λεκε".Ετσι δεν ειναι κ ωραιο να εχει καμμενο pixel η οθονη σου κ μιας κ σε προφυλλασει η εγγυηση (κ πιστεψε εκει βασιζονται οι εταιριες για να πουλησουν), γιατι να μην το εκμεταλευτεις.Δηλαδη εσυ το σλιπακι δεν θα το αλλαζες?? Τα σέβη μου
dpolal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχουν και οι αντικαταβολές με το ταχυδρομείο αν δεν το έχεις υπ'οψιν σου... Και προτιμώ να δώσω 4-5euro στα ταχυδρομείο παρα 20+ στο κάθε μαγαζάκι που "θέλει να ζήσει" σε βάρος μου. Και δεν είναι μόνο τα cds της diskimpex. Όταν είχα πάρει το πρώτο μου Plextor η diskimpex το είχε 120.000δρχ και οι υπόλοιποι εδώ στη Θεσ/νικη 155.000 Θα έδινες εσύ 35χιλιάρικα (100euro) εις υγείαν των μεσαζόντων? Εγώ προσωπικά ΟΧΙ Μαγκιά σου φίλε μου αφού μπορείς και τα αγοράζεις έτσι... Αναρωτιέμαι αν η ΤΟΥΟΤΑ Ιαπωνίας δέχεται αντικαταβολές, να το προσπαθήσω λές;;;;;;;;;
wizzy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 μπααααααααααααααα...... ετσι δε σωνει το πράμα! Πρεπει να ρίξουμε καμια 100στη ενοχλητικούς users στη θαλασσα και μετα βλέπουμε.... :p Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοος.....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.