KonMan96 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Εχω έναν 250αρι western digital σε ενα κουτι USB και λειτουργούσε κανονικα ωσπου ξαφνικα τραβήχτηκε το καλώδιο κατα λάθος και το κούτι έπεσε στο πάτωμα από 30 εκατοστα περίπου ύψος από ενα χαμηλό τραπεζάκι. Απο τότε εχω πέσει σε βαθιά θλίψη, γιατι ο σκληρός απλά τα φτυσε... Παιρνει ρευμα αλλα το συμπτωμα που εχω να αναφερω ειναι οτι κανει εναν περιεργο ηχο σαν κλικ. Η καλυτερη περιγραφη που μουρχεται ειναι ο ηχος που κανει ενα πολυ γρατσουνισμενο cd σε ενα drive που ξεκιναει να κανει spin για να το διαβασει αλλα κανει ενα κρακ! και σταματάει αποτομα το δισκακι να γυρναει... Αυτο ακουγεται και απο τον σκληρό! Τον ήχο αυτον το κανει συχνα οσο ειναι στο ρευμα στην αρχη και μετα πιο σπανια. Η ειρωνια ειναι οτι το bios τον βλέπει αλλα τα Windows oxi, ουτε στο device manager. Ο σκληρος ειναι μεσα στην εγγυηση οποτε θα μπορεσω να τον αλλαξω. Η ερωτηση που με καιει ομως ειναι η εξής... Υπαρχει καμια περιπτωση να σωσω τα 200 giga data που κλαιω εδω και τρεις μερες. Τοσο κοπο και bandwidth για να κατεβουν ρε γμτ!!!!!! Βοήθεια!
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 den nomizo na ta soseis giati den exei pathei i plaketa tipota gia na peis oti tha tin allaxeis.to problima ine sta mixanika meri tou sklirou.se mia periptosi ixa kopanisei elafra ton disko me katsabidi me to piso meros kai epexemexri na paro backup.alla mia fora auto.episis mporeis na pliroseis alla ta lefta pou zitane apla einai trela opote xanakatevasma.
KonMan96 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 αυτό φαντάστηκα και γω... μιλαμε για τρελή ήττα! θα το παω μια απο πλαίσιο να το δουν και κει αλλα εχω πάψει να ελπίζω. πάντως στο bios πως και το βλέπει?? απλή αναλαμπή?
daidalus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με 2 (!) WD 200 GB.Ακριβώς τα ιδια συμπτώματα.Λυπάμαι αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να ανακτήσω δεδομένα, οτι και αν προσπάθησα (Hiren's,Knoppix etc).
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 sto plaisio den tha sou kanoun tipota opote min to psaxeis kan.ektos an pliroseis se eteria pou tha ton balei alou gia na parei ta data.kai an exeis bebea kana 2 ekatomiria gia 200 gb data.gia miso cd 300 euro.sto bios ton blepei giati diabazei tin plaketa i opoia einai miaxara.otan paei na diabasei ton disko sta windows i kefali den diabazei opote den blepei ton disko.
m00nlight Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Στο bios βλέπει ότι στο IDE σου είναι μια συσκευή συνδεδεμένη that's all. Δε σημαίνει ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις κιόλας. P.S. Δεν αφήνεις τις μλκς και να ρθεις από δω μια βόλτα; Ούτως ή άλλως δεν έχεις τπτ να δεις τώρα :PPPPPPPPPPPPPPP
ba_eas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ελα απο το σπίτι μου να πάρεις ότι σου λείψει....είμαι καλό παιδί... Παντως πήγαινε τον στο Πλάισιο και άλλαξε τον...τα data βρίσκονται εύκολα...
KonMan96 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 κατάλαβα... έχει ήδη φύγει RMA στην Western Digital.... ευχαριστω για όλα τα σχόλια! ps. moonlight xipnises mwri kai xarikes? erxomai!
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ama ine apo plaisio ton allazeis epitopou den iparxei logos gia exoteriko.an sou poun ma mou sou tou pou den nomizo tote exo opos ixa kanei ego kapote me toshiba.
lordeco Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Κατά τη γνώμη μου, απο Ελλάδα μήν περιμένεις και πολλά πράγματα. Επικοινώνησε με την Wd στα κεντρικά Ευρώπης ή Usa, γράψε ότι θέλεις ανάκτηση δεδομένων, στείλε τον σκληρό εκεί και σίγουρα θα έχεις αποτέλεσμα. Το κοστολόγιο ποικίλει. Τον ίδιο δρόμο νομίζω ακολουθούν και οι εδώ αντιπροσωπείες. Υπάρχει δε και η περίπτωση να σού στείλουν αυτοί νέο δίσκο, εφ όσον είσαι μεσα στην εγγήηση.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 sto plaisio ton allazoun grigora.se alla pragmata spane neura pragmati.tora gia epanafora opoi kai na ton stileis tha pliroseis pola opote kalitera download.
Panahs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχουν προγράμματα recovery με τα οποία δε χάνεις ποτέ να δοκιμάσεις...
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 to recovery ine gia na epanafereis dedomena apo disko pou ta exeis sbisei ixathoun.edo iparxei mixaniki blabi opote panhs den tha piasei tipota.allo mixaniki blavi allo ta exasa ta dedomena.
Panahs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Έχεις δίκιο. Πάντως επειδή του τον αναγνωρίζει τον σκληρό στα bios, μπορεί να δοκιμάσει. Αυτό το πρόγραμμα εδώ λέει πως μπορεί: Getdataback. http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,22383,00.asp "...GetDataBack can even recover your data when the drive is no longer recognized by Windows..." Φυσικά και δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά ας δοκιμάσει. Υπ' όψην, υπάρχει νεότερη έκδοση από αυτή που δίνω παραπάνω. Επίσης φρόντισε να κατεβάσεις την κατάλληλη έκδοση. Αν ας πούμε ο σκληρός σου ήταν FAT32 ή NTFS, την αντίστοιχη.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Έχεις δίκιο. Πάντως επειδή του τον αναγνωρίζει τον σκληρό στα bios' date=' μπορεί να δοκιμάσει. Αυτό το πρόγραμμα εδώ λέει πως μπορεί: Getdataback. http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,22383,00.asp "...GetDataBack can even recover your data when the drive is no longer recognized by Windows..." Φυσικά και δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά ας δοκιμάσει. Υπ' όψην, υπάρχει νεότερη έκδοση από αυτή που δίνω παραπάνω. Επίσης φρόντισε να κατεβάσεις την κατάλληλη έκδοση. Αν ας πούμε ο σκληρός σου ήταν FAT32 ή NTFS, την αντίστοιχη.[/quote'] den einai to provlima oti amfisbito ta programmata.anisixo pou kanei crack crack i kefali.kai an den diabazei kan i kefali oti programma kai na baleis .........auto fobame
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.