Προς το περιεχόμενο

170p6eg

dasak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε και χρονια πολλά! Αγορασα την Παρασκευη την 170p6eg και εχω 2 αποριες. Κατ΄αρχας εχω την εντυπωση οτι το κατω τμημα της οθονης και ειδικα μια περιοχη αριστερα έχει καποια αντιθεση και φωτεινοτητα παραπανω αφου νομιζω οτι αποκτα μια πιο ροζ αποχρωση ειδικά σε λευκο φοντο.Το πανω τμημα φαινεται πιο σκουρο. Μην φανταστειτε βεβαια εξωπραγματικες διαφορες αλλά ειναι αισθητο τις περισσότερες φορες. Προσπάθησα να μετακινησω την οθονη μπρος πισω πανω κατω μηπως ειναι θεμα γωνιας θεασης αλλά η διαφορά συνεχιζει να υπάρχει. Δεν ξέρω αν προκειται για καποιο ελαττωμα ή ειναι φυσιολογικό. Βλέπετε είναι η 1η tft που περνω και δεν ξερω. Επισης σε ταινιες dvd και μόνο (σε avi dvx κτλ ειναι ενταξει) παρουσιαζονται καποιες μαυρες οριζοντιες γραμμες δεξια της οθονης απο πανω μεχρι κατω που καταλαμβανουν μεχρι ενα πολυ μικρο μερος της ταινιας. Ξερει κανεις τι φταιει; Υποψιν οτι ο υπολογιστης μου ειναι παλιος. Pentium ΙΙΙ 550 , καρτα S3 SAVAGE4 32MB Agp 2X. Εννοειται οτι η οθονη ειναι σε αναλογικη συνδεση με τη καρτα. Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο απο την οθονη, τα χρωματα ενταξει , η ταχυτητα φαινεται καλή όλα τα άλλα καλά.

Αν μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...