Marga29 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Kathos apoenergopioisa ton antivirus kaspersky gia ligo bika sto internet. liopon ekei piga kapou kai tin patisame . arxisane na emfanisonte perierga pragmata(KATALAVA OTI ARPAXA VIRUS TROJANER) alla itane idi arga. 1.emfanistike xafnika ena parathiro mavro me onoma C/ windows/ system 32 , telos panton kapos etsi kamia 10 fores. 2. meta emfanistike mia endixi sto meson tis othonis pou mou anefere oti to systima exei spyware infektion evala kateftian ton kaspersky na psaksi , vrike 42 parakalo virus trojaner. meta evala to spybot-search&Destroy na psaksi gia spyware. vrike kamia 30. evala na ta apomakrini, alla stin apomakrinsi mou vgasi to parakato minima. oti to spybot-search&Destroy diapistose oti egine mia simantiki allagi KATEGORIE: Browser page Änderung : wert geändert Eintrag : start page Alte Daten: C :/ WINDOWS/system32/search.html neue daten: about blank. otan anigo ton internet explorer san proti selida mou vgasi to about blank. ti akrivos simveni kai pos boroume na lisoume afto to provlima ? ti allagi egine ipotheto sto C:/WINDOWS/ system32? FILIKA MARGA
greeneye Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 katebase to AVG kai kantous remove olous katebase to adaware 1.06 kai bgale kai ola ta spyware
palawiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Για το about blank θα πας στις ρυθμίσεις Internet Explorer και θα δώσεις την αρχικη σελίδα που θα ανοίγει ο ΙΕ αλλά πιστεύω θα στο ξανακάνει.Την επίσκεψη του Mr. Φορμάτ δεν νομίζω να την γλυτώσεις με τόσους ιούς,αλλά πριν δοκιμάζεις αυτά τα προγράματτα που λένε τα παιδιά εδώ.Καλό πρόγραμμα που θα σου πρότεινα την τελευταία έκδοση του ZoneAlarm pro
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 TrojanER? Με τόσα spyware που έχεις, το πιο λογικό ειναι να είχες απο πριν, απλα με το που το εκανες disable έγινε πανικός. Δοκίμασε αυτα που γράφουν τα παιδιά, εγω έχω το Symantec Corporate Antivirus, Microsoft Antispyware & ZoneAlarm Pro και δεν περνάει τίποτα....
Marga29 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 lipon epsaksa me to hijackthis kai mou evgale afto to logfile.eseis pou eiste pio idikoi ti borei na simenei? VIROUS DEN EIXA APLA XORIS TON KASPERSKY PIGE KATA LATHOS SE MIA SELIDA ME SERIAL KLP. DEN KATEVASA TIPOTA APLA KATALAVA OTI KATI DEN PAEI KALA Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:26:25, on 03.01.2006 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\regsvc.exe C:\WINDOWS\system32\MSTask.exe C:\WINDOWS\system32\stisvc.exe C:\WINDOWS\System32\WBEM\WinMgmt.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Programme\Gemeinsame Dateien\ACD Systems\DE\DevDetect.exe C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\cmd32.exe C:\Programme\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe C:\WINDOWS\system32\internat.exe C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe C:\Programme\Microsoft AntiSpyware\gcasDtServ.exe C:\Programme\NETGEAR\WG311v3\wlancfg5.exe C:\Programme\ScanPanel\ScnPanel.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Programme\Internet Explorer\iexplore.exe F:\Eigene Dateien\Downloads\Freeware\PC-SICHEREIT\hijaackthis\hijackthis\HijackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = C:\WINDOWS\system32\search.html R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = C:\WINDOWS\system32\search.html R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = C:\WINDOWS\system32\search.html R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = C:\WINDOWS\system32\search.html R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = about:blank R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = C:\WINDOWS\system32\search.html R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\WINDOWS\system32\search.html R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = about:blank F3 - REG:win.ini: run=C:\WINDOWS\inet20099\winlogon.exe O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\system32\msdxm.ocx O4 - HKLM\..\Run: [systemTray] SysTray.Exe O4 - HKLM\..\Run: [synchronization Manager] mobsync.exe /logon O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [Device Detector] DevDetect.exe -autorun O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [systemLoader] C:\WINDOWS\sysldr32.exe O4 - HKLM\..\Run: [ControlPanel] C:\WINDOWS\system32\cmd32.exe internat.dll,LoadKeyboardProfile O4 - HKLM\..\Run: [xp_system] C:\WINDOWS\inet20099\winlogon.exe O4 - HKLM\..\Run: [KAVPersonal50] "C:\Programme\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal\kav.exe" /minimize O4 - HKLM\..\Run: [Explorer32] C:\WINDOWS\system32\efsdfgxg.exe O4 - HKLM\..\Run: [gcasServ] "C:\Programme\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe" O4 - HKCU\..\Run: [internat.exe] internat.exe O4 - HKCU\..\Run: [xp_system] C:\WINDOWS\inet20099\winlogon.exe O4 - HKCU\..\Run: [Windows installer] C:\winstall.exe O4 - HKCU\..\Run: [aupd] C:\WINDOWS\system32\sywsvcs.exe O4 - HKCU\..\Run: [spybotSD TeaTimer] C:\Programme\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe O4 - Global Startup: NETGEAR WG311v3 Wireless Assistant.lnk = C:\Programme\NETGEAR\WG311v3\wlancfg5.exe O4 - Global Startup: ScanPanel.lnk = C:\Programme\ScanPanel\ScnPanel.exe O8 - Extra context menu item: Nach Microsoft &Excel exportieren - res://C:\PROGRA~1\MICROS~4\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: Recherchieren - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~4\OFFICE11\REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\PROGRA~1\MESSEN~1\MSMSGS.EXE (file missing) O9 - Extra 'Tools' menuitem: MSN Messenger Service - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\PROGRA~1\MESSEN~1\MSMSGS.EXE (file missing) O23 - Service: Verwaltungsdienst für die Verwaltung logischer Datenträger (dmadmin) - VERITAS Software Corp. - C:\WINDOWS\System32\dmadmin.exe O23 - Service: kavsvc - Kaspersky Lab - C:\Programme\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal\kavsvc.exe O23 - Service: LexBce Server (LexBceS) - Lexmark International, Inc. - C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
acv1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέχρι να βρεθεί κάποιος να εξηγήσει το Logfile του HijackThis, δεν κάνεις ένα καλό καθάρισμα μήπως και τη γλυτώσεις ? Γιατί με όλα αυτά που βρήκες με kaspersky και spybot ...μήπως υπήρχαν από πριν και αυτά και άλλα που δεν τα βρήκες ? Αν θέλεις δοκίμασε αυτόν τον παλιό αλλά καλό οδηγό για να καθαρίσεις το pc: http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=35407
damiano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει ένα forum στο εξωτερικό που κάνεις ακριβώς αυτό, postαρεις το log και σου λένε τι γίνεται.. δυστυχώς δεν έχω link, με λίγο ψάξιμο θα το βρείς, ίσως στη σελίδα του hijackthis..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στα procesess.
lefkas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 και καλό είναι οτι scannaρισμα κάνεις να το κάνεις σε safe mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.