dext Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Άκουσα ότι η AMD θα υποστηρίζει μνήμες DDR2. Ξέρει κανένας πότε θα βγουν στην αγορά? (κάτι άκουσα για το πρώτο τρίμηνο του 2006).
billpeppas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 H AMD στα πλάνα της, με το νέο socket AM2 [ πρίν το λέγανε M2 ] θα υποστηρίζει DDR2 [ αν δεν αλλάξουν πάλι τα πλάνα για DDR3 μονομιάς ] { παίζεται }. Τα πλάνα της AMD + DFI Corp λένε Q2 2006. Πιο πρακτικά λέμε για Μάιο
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 maaakia na paei pantos sto ddr2 den ksero ta timmings pou vlepo stous peftium me kseneronoun
billpeppas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 maaakia na paei pantos sto ddr2 den ksero ta timmings pou vlepo stous peftium me kseneronoun Έχει μερικά plus και μερικά minus. Τώρα είμαι ψόφιος...το απογευματάκι θα πέσει καμιά απαντησούλα/σχόλιο. Night night
palawiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Άντε να το γράψω εγώ το σχόλιο.Αν μπορέσει και πουλήσει DDR3 μαγκιά της και μπράβο της πράγμα απίθανο γιατί απλά δεν μπορεί.Οπότε από όσο διάβασα και εγώ πιο πιθανό είναι DDR2 και ακολουθάμε τις τεχνολογίες αλλων κατασκευαστών όπως το έχει συνηθήσει τις περισσότερες.Billpeppas γιατί έχει τώρα + και -;Μέχρι τώρα λέγατε μόνο -.Η αλλαγή αναμένεται πρώτα στο δεύτερο εξάμηνο 2006 με τους Turion και το 2007 με τους Quad-Core
billpeppas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 1) Δεν είναι το αν μπορεί να πουλήσει DDR3. Είναι αν θα υπάρχει DDR3 εις την αγορά [ λέγε με κυρά Samsung ]. Σαν τεχνολογία η DDR3 είναι πιο μπροστά από την DDR2 τώρα. Το θέμα είναι να υπάρχουν "συμμετοχές" ώστε να "εξελιχθούν" τα ICs, και να έχουμε "race" όπως στην DDR1 [ αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός δεν θα είχαμε τώρα τα Samsung TCCD, Winbond BH5, etc ] 2) Η όλη αρχιτεκτονική του K8 κερδίζει/benefit από τα δυνατά timings ( low latency ), ενώ με την αύξηση του bandwidth το κέρδος είναι σχεδόν ελάχιστο. Η DDR2 έχει μεγαλύτερο latency από την DDR1...αλλά κερδίζει στο max bw [ τα κορυφαία sticks, μιας και η DDR1 έχει φτάσει και αυτή πολύ ψηλά ] 3) Υποθετικά τώρα, με την είσοδο και της AMD στην DDR2 scene, θα προσπαθήσουν οι παίχτες ( οι κατασκευαστές ICs ) να βγάλουν lower latency ICs, ώστε να κερδίζουν το κοινό και στην AMD platform... Ένα δύο συν, είναι στον τομέα high fsb's [ htt @ rl ] που θα δείς ένα μικρό κέρδος @ 3D Apps...τέσπα, δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα. Εγω πάντως ψηφίζω wait for DDR3 p.s. πλέον θα έχουμε και IPEC [ Integrated PCI Express Controller ] [ amd style ]
aiasnet Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 vre paidia den psero ego pou stino sinexeia sistimata to ddr2 den mou exei pei kai para polla min sas po oti to ddr1 mou fenete poio grigoro
Vasilius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 eksartate gia to ti thes na kaneis me to pc sou. Se latency ddr1 lower = faster alla se bandwith ddr2 more twra H ddr2 apopsh mou einai rambus delayed ... th stigmh pou H rambus eixe ftasei kai 1000mhz + prin th stamathsoun. Logika H ddr2 tha pesei se kana 3ari clock mexri to telos tou etous. Apo kei k pera ddr3 einai makria, alla tha erthei kapote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.