Προς το περιεχόμενο

Ενα χαιρετισμο σε ολο το φορουμ...

trizoni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...και πραγματικα συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια σας!

Διεκρινα μια διαφορετικη σταση σε αυτο το φορουμ στους newbies και αυτο εμ χαροποιησε ιδιαιτερως. Ασχολουμαι με το Linux μερικα χρονια κυριως με rpm based διανομες (τωρα τρεχω Mandriva 2006.0) και θα ηθελα οσο χρονο εχω (δυστυχως λιγο) να βοηθησω και εγω με τις λιγες γνωσεις μου τη προσπαθεια σας. Και λεω λιγες γιατι αυτο που πολυ καλα καταλαβα ειναι οτι το Linux μαθαινεται μονο με προσωπικη προσπαθεια του καθενος, διαβασμα και πειραματισμους. Και φυσικα θελει υπομονη, επιμονη και γερα νευρα. Η εμπειρια βεβαια ειναι μοναδικη. Ιδιως οταν μετα απο 5 χρονια ενασχολισης με το Linux παιρνεις την μεγαλη αποφαση να το κρατησεις ΜΟΝΟ του στον υπολογιστη σου διχως να αισθανεσαι την αναγκη (για ασφαλεια????) να εχεις και windows επανω.

Σας γραφω λοιπον απο ενα αποκλειστικα Linux μηχανημα και αισθανομαι μεγαλη χαρα και ικανοποιηση για αυτο!

Το μονο που θα ηθελα να συμβουλευσω τους νεους στο Linux ειναι οτι εαν πραγματικα θελουν να μαθουν περι τινος προκειται μην αρκουνται σε καποιες δειγματοληπτικες εγκαταστασεις απο CD περιοδικων και οτι καταλαβουν καταλαβαν απλα παιζοντας με το ποντικι. Ας αγορασουν και κανενα βιβλιο, ειναι πολυ χρησιμο και βημα βημα θα ανακαλυψουν τον υπεροχο κσομο που κρυβεται μεσα στο "τρελλο" αυτο λειτουργικο!

Επισης θα ηθελα να σας αναφερω εναα απο τα πρωτα πραγματα που εμαθα στον χωρο αυτο. Το Linux ειναι ενα και ανφερεται στα ελληνικα ως "το Linux" και οχι "τα Linux". Λεπτομερεια θα πειτε αλλα κατα την γνωμη μου σημαντικη καθοσον δεν παραπεμπει νοητα σε μια κατασταση απλα εναλλακτικη αλλων "τα ......" λειτουργικων! Πιστευω οτι καποιοι πιο ψαγμενοι θα με καταλαβαν καλυτερα.

Να ειστε καλα ολοι και παλι συγχαρητηρια για την πολυ καλη σας προσπαθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eimai ki ego tis apopsis pas Unix pas kala kai mias kai trexo Slackware 10.2 kai Mandriva 2006.0 na se kalosoriso anamesa mas...Ksereis oti to bug tou Mandriva 2006.0 me to elliniko pliktrologio to elyse o Nikos Platis apo to tmima Pliroforikis & Tilepikoinonion tou Panepistimiou Athinon???Eimai perifanos pou vriskomai anamesa se iera terata!!! ;-)

Ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα.

Δεν γνωριζα οτι υπηρχε bug στο Mandriva 2006.0 με το ελληνικο πληκτρολογιο.

Οντως ειχα ενα πολυ μεγαλο προβλημα για να γραψει ελληνικα αλλα καταφερα και το ελυσα.

Θα με ενδιεφερε ομως μιας και παθαινω οτι υπηρχε και αλλου το ιδιο προβλημα να ενημερωθω σχετικα. Υπαρχει κανενα σχετικο link?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...