Προς το περιεχόμενο

Ανάμεσα σε 3 dvd-rw!

hawkj83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

To NEC του πατέρα μου όμως κ το Plextor το δικό μου κατά μία τραγική σύμπτωση σταμάτησαν να αναγνωρίζουν κ να γράφουν cd...

Δημοσ.

hawkj83 πρέπει να είσαι λίγο γκαντέμης?Δεν έχω ακούσει για προβλήματα στα nec και plextor(είχα cd-r και ήταν σκυλί,άσε η εγγυήση που είναι τέλεια)

Δημοσ.
To Nec βέβαια έχει 3 χρόνια εγγύηση! Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο! :-D

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=295297&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Εαν είναι retail ,αναγράφεται μέσα τι και πως ισχύει -Αλλιώς είναι εγγύηση του καταστήματος και πως την εννοεί...

Δημοσ.

@dreaming123: Το ξέρω ότι τα plextor είναι σκυλιά, για τα nec δεν ξέρω...

@Gary_Kokkin: Η εγγύηση είναι by Πλαισιο! lol Εφόσον δεν τους το πας γραντζουνισμένο πιστεύω ότι 8α στο αλλάξουν αν παρουσιάσει πρόβλημα...

Δημοσ.

Κι εγώ Nec προτείνω. 'Εχουμε στη δουλειά μου, γράφουν πολλοί σ' αυτό και δεν του φέρονται και άψογα. Παρ' όλα αυτά συνεχίζει απτόητο για τρίτο χρόνο.

Δημοσ.
Δεν έχω ακούσει για προβλήματα στα nec και plextor(είχα cd-r και ήταν σκυλί,άσε η εγγυήση που είναι τέλεια)

"Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς" .....για τα Plextor !

Kαι τα NEC,όπως όλα χαλάνε,αλλά όχι συχνά,και η εγγύηση είναι 2-4 ημέρες αντικατάσταση αν είναι επίσημης εισαγωγής δηλ. αγορασμένο από σοβαρό κατάστημα (με 2 έτη εγγύηση)

Δημοσ.

@Gary_Kokkin: Η εγγύηση είναι by Πλαισιο! lol Εφόσον δεν τους το πας γραντζουνισμένο πιστεύω ότι 8α στο αλλάξουν αν παρουσιάσει πρόβλημα...

Φίλε μου το Πλαίσιο όταν δουλεύει με την απόδειξη να είναι και εγγύηση ,πουθενά δεν στο εγγυάται κανείς ,όπως τα retail ,ούτε ότι θα έχει και διαθέσιμο για RMA ή θα συνεργάζεται με ΝΕC στο μέλλον ,γιατί άμα το συνηθίσεις το drive ,δεν θα ξεκολλήσεις εύκολα ...

Το πιό πιθανό είναι να παρεις ένα πιστωτικό,να πάρεις άλλο είδος από το κατάστημα ,αφού η αξία του είναι μικρή.

Δημοσ.
Δώσε μου 35 ευρώ ακόμα κ θα το βάλω! :mrgreen:

mi bgeis sta bouzoukia me to gomenaki 1 mera kai tha ta bgalis ta 35 eyro :-)

pistepse me aksizei ton kopo

716 A milame panta

xose kai to 1.09 firmware kai ama deis pote problima sfira mou!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...