Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 το site ειναι το : http://www.grapheine.com/bombaytv/index-uk.php εχει καθε μερα διαφορα samples απο ινδικες ταινιες και μπορουμε να βαζουμε αστειους υποτιτλους.. ποιος θα αρχισει πρωτος; :mrgreen:
Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 παιδια το ειδε κανεις αυτο; σε αλλα forum γινοταν χαμος παντως!
Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Να και μια που εκανα εγω! Ταινια Νο1. * γαμωτο.. δεν φανηκαν καλα οι υποτιτλοι.. * - Λοιπον paredwse, εφερες τα λεφτα οπως συμφωνησαμε; - Ολα εδω ειναι Hal, αλλα θελω μια χαρη. Θελω να γινω Admin. ( !!! ) - Εγινε. Δωσε την τσαντα και θα σε κανω Admin εγω.. Να'σαι βεβαιος... * sorry για το double post! *
asmilon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 LOL καλο! Φτιαχνεις δηλαδη τα δικα σου βιντεο υποθεση και σκηνες? Καλη φαση γελιο εχει
G_Zisis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Χαχαχαχα :lol: Φίλε σκίζεις!! :grin: Παιδιά πολύ πλάκα έχει αυτό! :grin: Φτιάξτε κι άλλα.Μπορεί να το δοκιμάσω κι εγώ.
Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 karalol!! ξερασα!! αντε να τα δει και ο Paredwse να μας πει την γνωμη του!
G_Zisis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Χαχα Πολύ καλή δουλειά!Συνέχισε να γελάσουμε λίγο. :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.