triptico Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει το εξής: έχω ένα ipod video 30gb και το φορτίζω από τη usb του λαπτοπ. Εχω επισης και ένα συστημα home theater το οποίο έχει μια usb 2.0 θύρα στην οποία μπορείς υποτίθεται να βάζεις κάποιο stick. Μπορώ να χρησιμοποιώ αυτή τη θύρα του home theater για να φορτίζω το ipod? Λογικά πιστεύω να μήν έχει πρόβλημα, αλλά αν τυχόν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας απαντήσει.Thanks
gattis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 logika 8a ginetai...kati analogo 8elw na kanw kai gw me ps2..otan to dokimasw 8a sou pw!
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Εγω το συνέδεσα τωρα στο USB του PS2 αλλά δεν ειδα να φορτιζει. Το μονο που ειδα ειναι οτι οταν το βγαλω απτη θυρα η σβησω το PS2 (και αρα δεν περναει ρευμα) το ipod ανάβει την οθονη του.. Γενικα το θεωρω μεγαλη βλακεια να πρέπει να εχω ανοικτο το pc για να φορτισω το ipod... Πρωτον γιατι στις διακοπες ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ??? Και δευτερον γιατί πολυ απλα το βραδυ το pc το έχω κλειστο.. Ε αν χρειαστεί να το φορτίσω για να το έχω την επόμενη μέρα το πρωι τί θα κάνω??? Ειδικα το 30άρι δεν ειναι και υπόδειγμα μπαταρίας και θελει φορτιση συνέχεια.. Δεν μιλάω ΚΑΝ να εισαι στο λεωφορειο και να δεις καποιο βιντεο.............! Οπότε αναγκαστικά αυριο μαλλον θα παω να αγοράσω εναν φορτιστη πρίζας να τελειώνει το παραμυθάκι...
ipso33 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Το ipod στην συσκευασια του εχει φορτιστη πριζας. Αν το δικο σου δεν ειχε αγορασε εναν. Που ειναι και γρηγοροτερος.....
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Το ipod video δεν εχει, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Ή μάλλον μπορώ, για θέμα κόστους, και για να σε αναγκάσουν να πάρεις τον φορτιστή έξτρα. Το πρόβλημα είναι οτι ρωτησα σε κάποια μαγαζιά και έχουν φορτιστή για τις προηγούμενες γενιές και όχι για την 5η...
suicico Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Στα καταστήματα του Γερμανού θα βρεις με 15 ευρα περίπου.
deathlok Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Το ipod video δεν εχει, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Ή μάλλον μπορώ, για θέμα κόστους, και για να σε αναγκάσουν να πάρεις τον φορτιστή έξτρα. Το πρόβλημα είναι οτι ρωτησα σε κάποια μαγαζιά και έχουν φορτιστή για τις προηγούμενες γενιές και όχι για την 5η... kala tsiba enan apo to ebay giati edo akoma kai tous maimoudes fortistes tous poulane xrisafi.(ftino den ixa brei)
polaki Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 ε απο εκει τσιμπισα τελικα γιατι εδω νομίζουν οτι ειμαστε ολοι κορόιδα... GO DIE λεω εγω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.