Προς το περιεχόμενο

katharismos case(SHARK)

xalara87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to pio kalo einai...

pas stin kouzina kai perneis to pinelo magirikis tis manas sou ;P

fisika meta to eksafanizeis...pistepse me den thes na deis pws tha kanei otan apo to anixto portokali (pou einai ta magirikis sinithos) to dei mavro :PPPP

einai gera kai den fevgoun oi trixes tous (alios tha tis etroges aloste...) kai einai malakes oste na xononte kai sta mikra simia ;)

Δημοσ.

Off topic mode on

Και το ηθικό δίδαγμα...Οι γυναίκες έχουν πάντα την λύση (πιστολάκι για τα μαλλιά, βουρτσάκι που βάφονται και πινέλο μαγειρικής)...

Ααχαχαχχα

Off topic mode off

Δημοσ.

/way off topic

Βρήκα τι δώρο θα πάρω του Αγ. Βαλεντίνου.. ένα σετ μακιγιάζ με ΠΟΛΛΑ πινέλα... επιτέλους κάτι χρήσιμο!!!

Δημοσ.
Βρήκα τι δώρο θα πάρω του Αγ. Βαλεντίνου.. ένα σετ μακιγιάζ με ΠΟΛΛΑ πινέλα... επιτέλους κάτι χρήσιμο!!!

prosexe omos min exei balei tipota rouz pano sto pinelo kai meta ginei to pc sou me led xrisoskoni.

Δημοσ.

Εγώ τρία χρόνια τα case τα καθαρίζω με σπρέι αέρα. Κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει. Ναι αν το έχεις πολύ κοντά δημιουργεί κάτι σαν υγρασία αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μια φορά από λάθος μου άσπρισε η mombo αλλά ήταν οκ σε λίγα δευτερόλεπτα. Φυσικά τα έχω εκτός πρίζας.

Δημοσ.
prosexe omos min exei balei tipota rouz pano sto pinelo kai meta ginei to pc sou me led xrisoskoni.

Το κακό είναι να μπερδευτεί και να αρχίσει τις περιπτύξεις...OK σταματάω το γ@μησ@!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...