The Crow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Που μπορώ να βρω αυτά τα ακουστικά http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500231 στην Ελλάδα;;Στο site του Φίλιππου Νάκα δεν τα έχει.Γενικά τη τιμή έχουν αν ξέρει κανένας και σε ποιο κατάστημα μπορώ να τα βρω;;
sotris99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Πάρε ένα τηλεφωνάκι στην digimania... Όλα τα iriver έχουν ακουστικά Για ρώτα μήπως μπορεί να σου φέρει αυτά... http://www.digimania.gr
getty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Τις προάλλες είδα ότι στο media markt έχει senn για κάνε μια κρούση και εκεί. Α ναι τα mx550 τα έχει 18 ευρώ νομίζω. Επίσης να πω ότι μετά τα mx300 μου πήγα σε mx500 (20ευρώ νομίζω) και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Ελπίζω τα 550 να είναι καλύτερα από τα 500...γιατί αν είναι το ίδιο πάρε τα mx300 με 8 ευρώ να τελειώνεις γιατί μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να ξοδεύεσαι.
The Crow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Περίεργο γιατί τα Sennheiser από ότι ξέρω είναι πολύ καλά ακουστικά.Τώρα έχω τα Sony MDR-E828LP τα οποία κάνουν 17.50ευρώ και είπα να πάω για Sennheiser ως καλύτερη μάρκα σε ακουστικά.
getty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Περίεργο γιατί τα Sennheiser από ότι ξέρω είναι πολύ καλά ακουστικά.Τώρα έχω τα Sony MDR-E828LP τα οποία κάνουν 17.50ευρώ και είπα να πάω για Sennheiser ως καλύτερη μάρκα σε ακουστικά. Τα senn απλά είναι κάποιες τίμιες ψείρες, πάντως από τα mx500 δεν τρελάθηκα κιόλας. (Το κακό είναι ότι μέχρι τώρα έχω ακούσει μόνο senn οπότε δεν ξέρω πως είναι τα άλλα). Υπερτονίζουν το μπάσο (σε βαθμό που πειράζω το equalizer για μην ακούω booming σε ορισμένα τραγούδια), και τo treble ψιλοβουβό. Τα mx500 είναι πάντως διαφορετικά από τα 550. Αυτό που σου λέω είναι ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα 500 για να μην πας και τα δεις και πεις ακριβότερα (άρα καλύτερα) από τα 550 και πάρεις αυτά γιατί πιθανότατα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
sotris99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 (Το κακό είναι ότι μέχρι τώρα έχω ακούσει μόνο senn οπότε δεν ξέρω πως είναι τα άλλα). Αυτό τα λέει όλα... για άκου από τίποτα philips και έλα πες μου μετά...
getty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Αυτό τα λέει όλα... για άκου από τίποτα philips και έλα πες μου μετά... Τα senn γενικά θεωρούνται απ τα καλύτερα (τουλάχιστον έτσι διάβασα σε πολλά reviews πριν πάρω), άλλο που τα δικά μου αφτιά είναι ίσως πιο απαιτητικά (Ούτως ή άλλος όταν παίρνεις ψείρες κάνεις σημαντικές παραχωρήσεις στην ποιότητα του ήχου). Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο philips? (Όταν λέω δεν έχω ακούσει εννοώ με την έννοια της συστηματικής ακρόασης για να έχω άποψη, εχω ακούσει και sony και philips απλά ήταν πριν καιρό ή σε διαφορετικές πηγές για λίγο χρονικό διάστημα οπότε δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός σε συγκρίσεις με senn).
The Crow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά τα MX 550 πρέπει να είναι καλύτερα από τα MX 500.Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα από το site.
getty Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά τα mx550 και είναι η κορυφαία σειρά οπότε μπορείς να τα αγοράσεις δίχως τύψεις Αν τα πάρεις τελικά γράψε μας και την άποψη σου σε σχέση με τα sony Επίσης κάποια συζήτηση σχετική είχε γίνει εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=119468
The Crow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά τα mx550 και είναι η κορυφαία σειρά οπότε μπορείς να τα αγοράσεις δίχως τύψεις Αν τα πάρεις τελικά γράψε μας και την άποψη σου σε σχέση με τα sony Επίσης κάποια συζήτηση σχετική είχε γίνει εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=119468 Διάβασα το link που έδωσες αλλά κανένας δεν πήρε να δοκιμάσει τα MX 550.Αφού τα MX 500 κάνουν 21 ευρώ τότε τα ΜΧ 550 θα έχουν ένα 30άρι σίγουρα!
getty Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Διάβασα το link που έδωσες αλλά κανένας δεν πήρε να δοκιμάσει τα MX 550.Αφού τα MX 500 κάνουν 21 ευρώ τότε τα ΜΧ 550 θα έχουν ένα 30άρι σίγουρα! Βρε The Crow αφού σου γράφω παραπάνω τα είδα στα 18 ευρώ τα MX550 (media markt). Περιέργως είναι φθηνότερα από τα mx500! 21 Ευρώ κάνουν τα MX500, και σου λέω χαρακτηριστικά μην επηρεαστείς απ την τιμή και πείς "τα ΜΧ500 είναι ακριβότερα άρα και καλύτερα" γιατί δεν πρέπει να είναι (εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος). Κι εγώ τα MX550 ήθελα να πάρω αλλά δεν τα είχε ο Νάκας (και δεν είχε ανοίξεi τότε και το markt).
The Crow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μου φαίνεται ότι θα μείνω με τα Sony που πήρα πρόσφατα.Κρίμα γιατί πίστευα ότι η Sennheiser είχε καλά ακουστικά.
babyboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Παιδια, η Sennheiser ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη εταιρια κατασκευης ακουστικων στον κοσμο. Το οτι καποιο μοντελο δεν σας αρεσε, δεν σημαινει οτι η εταιρια ειναι χαλια, εξαλλου ο ηχος εξαρταται και απο την πηγη στην οποια συνδεετε τα ακουστικα αυτα, οπως και απο την ηχογραφηση του τραγουδιου. Και δεν μπορεις νομιζω να περιμενεις πολλα απο ακουστικα που κοστιζουν 20 ευρω. Αν ακουσετε τα Hd 280, θα μεινετε με το στομα ανοικτο! Sorry αν ειμαι λιγο επιθετικος, αλλα χρησιμοποιω Sennheiser, οπως και AKG και Beyerdynamic τα τελευταια χρονια, που ειναι οι καλυτερες μαρκες σε ακουστικα, και την ποιοτητα της Senn δεν τη φτανει κανεις. Καντε ενα search στο Γουγλη, και γραψτε "the best headphones in the world" να δειτε τι βγαζει στα αποτελεσματα........... σωστα! Ειναι Senn, τα HD 650, και αυτο το λενε οσοι ασχολουνται σοβαρα με τον ηχο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Babyboy τί γνώμη έχεις για τα sony?Τα χρησιμοποιώ για πολύ καιρό και μου φαίνονται άψογα...Έχεις δεί (ακούσει, για την ακρίβεια) καλύτερη ποιότητα με τα ακριβά sennheiser? Επίσης για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ μήπως έχεις υπόψην σου κάποιο καλό μοντέλο για μεγάλα Headphones (όχι ψείρες).Tα θέλω κυρίως για τα βράδια που δεν μπορώ να ακούσω τσίτα την μουσική και δεν θέλω να ενοχλώ.(Κυρίως ακούω ροκ)Τι τιμές παίζουν περίπου ξέρεις?
babyboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ειναι πολυ καλα τα Sony, αλλα αν θες ΚΑΛΑ ακουστικα, τοτε κοιτας τις μαρκες: Sennheiser, AKG, και μετα Beyerdynamic, και Koss. Με 100 εως 130 ευρω παιρνεις πολυ καλα ακουστικα! Εγω εχω τα Sennheiser Hd 280, και ειναι κορυφη, αλλα εχουν λιγο θολα ¨μπασα¨. Θα σου προτεινα τα AKG 271 studio (προσεξε, τα STUDIO, γιατι κυκλοφορουν και 271 monitor ). Αν ομως δεν ακους π.χ. dance και να θελεις να ακους πολυ μπασο, και τα Sennheiser Hd 280 θα ειναι εξισου καλα, αν οχι καλυτερα. Τα Senn θα τα βρεις στο Νακα στα 130 ευρω περιπου, και τα AKG τα εχει 129 ο Λημναιος, στη στοα απεναντι απο το Μινιον (δε θα βρεις καλυτερη τιμη, αλλου εχουν 170+).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.