Προς το περιεχόμενο

115,2kbit/s dialup Γερμανος

freskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες τις μερες, συνδεομαι με 1 εσωτερικο 56k modem μεσω του Γερμανου κ΄η ταχυτητα που εχω κατα τη συνδεση ειναι παντα 115.2Kbit/s.

Τωρα αυτο πως γινεται?

Οι ταχυτητα του download ομως δε συμβαδιζει με το νουμερο αυτο (7kb/s το πολυ). Η φωτο εξηγει -> 1152kbit6pe.th.jpg

Δημοσ.

Το 115200 πρέπει να είναι η ταχύτητα που είναι ρυθμισμένη να λειτουργεί η "πόρτα" του modem. Μέσω γερμανού τί εννοείς? Είναι ο provider της σύνδεσης?Το 8015005030 τι χρέωση έχει?

Δημοσ.

Πρωτη μου φορα το βλεπω αυτο, κ΄μου φανηκε περιεργο.

Συνηθως εβγαινε η πραγματικη ταχυτητα συνδεσης (40-50kbit/s), ισως λογω Γερμανου (που ναι εχει αστικη χρεωση).

Neco: ***deleted after 24 hours***

Τι γ@ματο που εγινε το forum στο edit !

Δημοσ.

;) poulinos, δεν αγχωθηκα μ'αυτο ρε φιλε, περιεργο μου φανηκε κ΄ειπα να το postαρω. Μακαρι ν'ακολουθουσαν κ΄τα download την ιδια πορεια. Οι drivers ειναι οι default που βρηκαν τα windows με την εγκατασταση.

(Ασχετο αλλα αξιοσημειοτο: το pc ειναι p166mmx 128ram + winXPsp2 :))

Δημοσ.

exo dei kai pentium 3 me 64 mnimi.alla einai spasimo neuron.kalitera na peraseis tous drivers apo to cd i na katevaseis apo to official site tous kanonikous.autoi pou pernane ta windows einai ligo generic eno oi aloi einai pio kaloi kai isos dosoun kaliteri taxitita kai pio pola features apo v92 i v.90.

Δημοσ.

Οταν ενα modem χρησιμοποιει τους default drivers των windows (General 56K modem για παραδειγμα) τοτε στην σύνδεση δειχνει την μεγιστη ταχύτητα της θύρας που είναι συνδεδεμένο και οχι την ταχύτητα σύνδεσης με τον provider.

Κατέβασε τους drivers του modem (απο το site της κατασκευαστριας εταιρείας) και θα σου δειξει την σωστη ταχύτητα επικοινωνιας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...