freskas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Αυτες τις μερες, συνδεομαι με 1 εσωτερικο 56k modem μεσω του Γερμανου κ΄η ταχυτητα που εχω κατα τη συνδεση ειναι παντα 115.2Kbit/s. Τωρα αυτο πως γινεται? Οι ταχυτητα του download ομως δε συμβαδιζει με το νουμερο αυτο (7kb/s το πολυ). Η φωτο εξηγει ->
firewalker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Το 115200 πρέπει να είναι η ταχύτητα που είναι ρυθμισμένη να λειτουργεί η "πόρτα" του modem. Μέσω γερμανού τί εννοείς? Είναι ο provider της σύνδεσης?Το 8015005030 τι χρέωση έχει?
pakitis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 astikh xrewsh exei... k speed poy deixnei einai h megisth poy exei do8ei sto modem...
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 ama anixeis kai tin thira sto 400000 poso exei tha deis oti mporei na sou dixei kai auto.o isp mporei na dei akrivos me ti taxitita sindethikes
neco Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 en etei 2006 akoume tis idies ......... pou akougame kai to 1996....hmarton Kalh xronia
freskas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Πρωτη μου φορα το βλεπω αυτο, κ΄μου φανηκε περιεργο. Συνηθως εβγαινε η πραγματικη ταχυτητα συνδεσης (40-50kbit/s), ισως λογω Γερμανου (που ναι εχει αστικη χρεωση). Neco: ***deleted after 24 hours*** Τι γ@ματο που εγινε το forum στο edit !
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 mporei kai kati na egine me to modem.an den to kanei me allon provider tote apla inai kati san paraxenia.min agxonesai ama katevazeis normal.ama thes dokimazeis kai me allous drivers.
freskas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 poulinos, δεν αγχωθηκα μ'αυτο ρε φιλε, περιεργο μου φανηκε κ΄ειπα να το postαρω. Μακαρι ν'ακολουθουσαν κ΄τα download την ιδια πορεια. Οι drivers ειναι οι default που βρηκαν τα windows με την εγκατασταση. (Ασχετο αλλα αξιοσημειοτο: το pc ειναι p166mmx 128ram + winXPsp2 )
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 exo dei kai pentium 3 me 64 mnimi.alla einai spasimo neuron.kalitera na peraseis tous drivers apo to cd i na katevaseis apo to official site tous kanonikous.autoi pou pernane ta windows einai ligo generic eno oi aloi einai pio kaloi kai isos dosoun kaliteri taxitita kai pio pola features apo v92 i v.90.
Infrared Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Οταν ενα modem χρησιμοποιει τους default drivers των windows (General 56K modem για παραδειγμα) τοτε στην σύνδεση δειχνει την μεγιστη ταχύτητα της θύρας που είναι συνδεδεμένο και οχι την ταχύτητα σύνδεσης με τον provider. Κατέβασε τους drivers του modem (απο το site της κατασκευαστριας εταιρείας) και θα σου δειξει την σωστη ταχύτητα επικοινωνιας
freskas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Τελικα, μετα την εγκατασταση των drivers της microcom, η ταχυτητα συνδεσης φαινεται πλεον κανονικα .
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 ton windows ine plug and pray gia ola kai den pernoun oute ta idietera xaraktiristika tou modem gia kalitera px v92 oute pezoun teleia.gia auto kai eblepes auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.