freskas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Καλη χρονια παιδια! Ψαχνω software (free αν γινεται για διαχειριση scanner). Το software που δινει η HP εχει κ*λ*περιορισμο να μην τρεχει σε pc αργοτερο απο 233ΜΗz κ΄δε με αφηνει να το εγκαταστησω (σε 166 ειμαι). (Υπαρχει τροπος να παρακαμψω/ξεγελασω αυτον τον ελεγχο κ΄να το εγκαταστησω?) Μεχρι στιγμης βρηκα το VueScan που ειναι καλο αλλα οχι τσαμπα (η 8.3.20 που εχω βρει για download) (pm οποιος ξερει κατι πανω σ'αυτο/καποιο upload δε θα 'βλαπτε).
migel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Καλη χρονια παιδια!Ψαχνω software (free αν γινεται για διαχειριση scanner). Το software που δινει η HP εχει κ*λ*περιορισμο να μην τρεχει σε pc αργοτερο απο 233ΜΗz κ΄δε με αφηνει να το εγκαταστησω (σε 166 ειμαι). (Υπαρχει τροπος να παρακαμψω/ξεγελασω αυτον τον ελεγχο κ΄να το εγκαταστησω?) Μεχρι στιγμης βρηκα το VueScan που ειναι καλο αλλα οχι τσαμπα (η 8.3.20 που εχω βρει για download) (pm οποιος ξερει κατι πανω σ'αυτο/καποιο upload δε θα 'βλαπτε). Καλησπέρα . pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.