Προς το περιεχόμενο

Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά ο Κίντις δεν είναι Παβαρότι. Και οι Πεππερς δεν είναι μουσικοί που κρίνονται με συμβατικούς όρους. Οι Πεππερς σε κάνουν να ξεχνάς τι είναι το φάλτσο και αν κολάει η τάδε νότα με την άλλη και αν όλο το σόλο του Τζον έχει 3 νότες ή αν ο Φλοι την ώρα που χτυπιόταν σαν το ψάρι έχασε μια νότα. Οι πέππερς είναι ενέργεια' date=' είναι ελεύθερες ψυχές που ξεχυλίζουν στον αέρα και σαν μαγικό ραβδάκι ακουμπάνε καθέναν που έτυχε να βρίσκεται στο κοινό.

Αν κάποιος αναζητά συγχρονισμένα βιμπράτα, λεγκατούρες, και perfect pitch τότε σίγουρα οι Πεππερς δεν είναι για αυτόν.[/quote']

Προφανώς καταλαβαίνεις (απο αυτά που είπα) πως συμφωνώ με όσα λές...Αλλά όπως λέει και ο Ηugelacky κάποια πράγματα χτυπάνε λίγο άσχημα.Σίγουρα όμως όταν είσαι μέσα στην συναυλία είναι το τελευταίο που σε νοιάζει!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγώ ξέρω το άλλο για το Woodstock...Παραθέτω διάλογο κάποιου που πήγε στο Woodstock και του φίλου του:

-Πώς ήταν το Woodstock?

-Kαλά

-Για πές?

-Έβρεξε, και μετά σταμάτησε...Μετά ξανάβρεξε...

Go figure out...!!! :-D

Δημοσ.
Σωστό αυτό! Απλά επειδή σαν δομές τα κομμάτια είναι σχετικά απλά και λιτά (άσχετα αν οι ιδέες που έχουν μέσα είναι πανέξυπνες σαν σύλληψη :wink: ) αν κάτι πάει λάθος χτυπάει πολύ + άσχημα!

Συμφωνώ....είναι πολύ εκτεθιμένοι.

Δημοσ.

Το ακούω από την παρασκευή και εχω κολλήσει (το ξερω αοτι αργησα να το παρω αλλα καλλιο αργα παρα ποτε)

Δημοσ.

Ρε παιδιά , έχει κανείς τη δισκογραφία (ολόκληρη) των Red Hot Chili Peppers?

Aν την έχει κανείς , ας κάνει τον κόπο να μου στείλει ένα p.m. να τον ρωτήσω κάτι .

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
Για τους fan των Peppers..

http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=8325

Είναι μια tribute band που παίζει απόψε 28/5 στο Gagarin και "παίζει" να είναι καλοί..

Γιατί να μη μένω Αθήνα... ρε γμτοοοοο!!! Παιδιά να πάτε ... πρέπει να είναι πολύ ωραία ... εμεις δυστυχώς τρώμε το παπ@ρ...

Δημοσ.

παιδία, πριν λίγο γύρισα.. Οι τύποι ήταν αρκετά καλοί, η μουσική πολύ καλή ο τραγουδιστης cool και τραγούδησαν πολύ πράγμα.. γύρω στα 30 κομμάτια! Στην πλειοψηφία τους παλιά κομμάτια, πολύ καλό το tracklist.. Φάνηκαν true Fans!! οτι πιο κοντά στο original μπορούσε να απολαύσει κανεις..

Δημοσ.

Είχα πάει και εγώ για προθέρμανση. Αν εξαιρέσεις το σκηνικό (κυριολεκτικά) με τον προτζέκτορα, κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται φυσικά οι μουσικοί, ήταν μια πολύ ωραία βραδιά....ήταν ότι πιο κοντά όπως είπες.

Ο Καπιλίδης, που είχε στήσει την ντράμς με τον ίδιο τρόπο που την στήνει και ο Τσαντ, έδειξε γιατί θεωρείτε από πολλούς ο καλύτερος έλληνας ντράμερ...Μόνο του λάθος που παρατήρησα το ότι σε κάποια φάση το otherside του ξέφυγε ...καμια 15αριά bpm παραπάνω...έφαγε και τα μακαρόνια όπως τα είχε φάει και ο Τσαντ σε ένα live στη Βοστόνη.... ο Tinnie Tiny μπασίστας είχε χαβαλέ αλλά ο ήχος δεν το βοηθούσε καθόλου. Ο βοκαλίστας ήταν πολύ καλός...Πάρα πολύ καλός.

Για έλληνας δηλαδη...Ήταν τέλειος :)

Δημοσ.

Στα + ότι παίξαν σχεδόν όλο το BSSM και επίσης τραγούδια όπως

get up n jump

out in la

me n my friends

blackeyed blondie

catholic school girls rule

knock me down (τα σπασε το άφρο λουκ)

fight like a brave

ξέχασα κανένα από τα παλιά?

Δημοσ.

Ksexaste thn periptwsh na erthoun oi RHCP sthn Ellada.Kai den einai prwsopikh ektimhsh.Gnwrizw pragmata kai anthrwpous mesa stis etaries kai apla de paizei na rthoun.Auth th stigmh exoun to pshlotero kase ston kosmo ki apo oti mou elege filos se etairia gia na vgalei ta lefta ths paragwghs h ekastote etairia prepei na valei eisitirio 150 euro.Makari na rthoun alla apla den paizei.

Δημοσ.
Ksexaste thn periptwsh na erthoun oi RHCP sthn Ellada.Kai den einai prwsopikh ektimhsh.Gnwrizw pragmata kai anthrwpous mesa stis etaries kai apla de paizei na rthoun.Auth th stigmh exoun to pshlotero kase ston kosmo ki apo oti mou elege filos se etairia gia na vgalei ta lefta ths paragwghs h ekastote etairia prepei na valei eisitirio 150 euro.Makari na rthoun alla apla den paizei.

Προφανώς για να δυσκολεύεται η εταιρία παραγωγής να "βγάλει τα λεφτά της" θα πρέπει να δίνει μισθούς εκατομυρίων στα στελέχη της....

Απλά μαθηματικά:

30.000 κεφάλια (Έστω Καραισκάκη) * 60 (εστω!) ευρω/κεφάλι = 1.800.000 ευρώ ( με απλοποίηση των κεφαλιών).

Κοιτάξτε τώρα την περιοδεία των RHCP και πείται μου πόσες από τις συναυλίες στα venues που θα γίνουν θα έχουν υψηλότερα έσοδα.... Εγώ παρίσι θα πάω στο Μπερσι (8.000*42+8.000*60 = 816.000 euro).

Mήπως ο Έλληνας διοργανωτής θέλει να βγάζει από την μύγα ξίγκι?

Μήπως σκέφτεται να φέρει τους Peppers όταν πατήσουν τα 60 με εισητήριο διπλάσιο ή τριπλάσιο των 42 euro που έδωσα εγώ για την συναυλία στο Παρίσι?

Μήπως θέλει να έχει το πάνω χέρι στις συμφωνίες και επειδή δεν έχει τα @@ να κάνει στους πεππερς ότι θέλει μας πλασάρει ricky martin (πούντος???) και άλλα φίκια για μεταξωτές κορδέλες?

Δε λέω έχει αναίβει το συναυλιακό επίπεδο στην ελλάδα (κυρίως σε επίπεδο τιμών) άλλα για έναν φαν των πεππερς που θα πάει παρισι να τους δει ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...