chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Στο One Hot Minute πέρα από το ομότιτλο τραγούδι το αμέσως επόμενο που γούσταρα ήταν το Pea. Τρελό κομμάτι χαχα. Το Californication και για μένα είναι το καλύτερο τους. Άψογος δίσκος από την αρχή μέχρι το τέλος του.
FrankGambale Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Σωστός ο chill. Για μένα το ΒSSM είναι ότι καλύτερο έχει χαράξει την επιφάνεια του βινυλίου.
freakystyley Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Πιστεύει ποτέ κανείς οτι θα έρθουν Ελλάδα? Ετσι το ρωτάω επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..
FrankGambale Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Nαι. Όταν πιάσουν την ηλικία που είχαν οι Black Sabbath όταν πρωτοήρθαν.
hugelacky Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Παίδια μην το αποκλείετε, τα ίδια λέγανε και μερικοί εδώ μέσα για Pearl Jam ότι σιγά μωρέ τώρα μην σκάσουν μύτη Ελλάδα, και τελικά (ευτυχώς) διαψεύστικαν...
freakystyley Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Λογικά τώρα με το νέο 2πλο άλμπουμ θα περιοδεύσουν αρκετά.. Αλλά στο τωρινό schedule που περνάνε και από ευρώπη η Ελλάδα και πάλι απουσιάζει... damn.. και υπάρχουν τόσοι που τους περιμένουν απο την 90's era...
yiah Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 πραγματικα ειναι παρα πολλοι που θελουν να τους δουν! πολλοι περισσοτεροι ακομα και απο τους pearl jam και τους rolling stones μαζι (ισως λιγο υπερβολη αλλα ..) βασικα ειναι λιγοι που δε θα πηγαιναν εστω και αν δεν ειναι καν στα 20 αγαπημενα τους συγκροτηματα να αρχισουμε και εμεις τις υπογραφες; που ειναι το κρατος; ο χουντοοδουλος θα το αφησει ετσι; τζαμπα αναβουμε τοσα κερια καθε κυριακη στις εκκλησιες;; αν ξερει κανεις τιποτα για καμμια εκδρομη ας το γραψει
Akujin Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ki egw tha pigaina me ta 1000 na tous dw live (an+exw akousei oti ''xanoun'' arketa sta live)
hugelacky Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ^^ κι εγω τα ίδια έχω ακούσει για τα live αλλά κι εγώ θα πήγαινα στάνταρτσ!
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Χτες εκεί που χάζευα στην ΤV βλέπω μια διαφήμιση που έλεγε......."Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται" (παύση) με πιάνει μια χαρά, ένας ενθουσιασμός, λέω δεν μπορεί κάποιος διάβασε το παρόν τοπικ!!!! Για να συνεχίσει όμως η διαφήμιση......"στο Vodafone Live κινητό σου"! Παιδιά μιλάμε στα καπάκια ξεράθηκα στο γέλιο.
freakystyley Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 παιδία για το σχόλιο οτι χάνουν στα live.. Μην ξεχνάτε οτι ένα από τα γεγονότα που τους έκαναν πολύ διάσημους ήταν τα τρομερά Live που δίναν στο ξεκίνημα (π.χ. socks on cocks) και η ενέργεια με τον Α.Κ να χοροπηδάει , κτλ, κτλ... Βέβαια περάσαν τα χρόνια, αλλά πιστεύω οτι το live τους θα είναι τρομερή εμπειρία..!
Godfath3r Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Εγώ ό,τι έχω δεί απο Live τους είναι απαίσιο απο άποψη φωνητικων.O Kiedis είναι φάλτσος πολλές φορές. Απλά τους διακαιωλογώ για δύο λόγους: 1.Τα πολλά ναρκωτικά που πέρνουν 2.Την σκηνική παρουσία και το groove του ήχου που σε κάνει να ξεχνάς τα φάλτσα και παραδίδεσαι στον χορό και στο χτύπημα!
FrankGambale Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Παιδιά ο Κίντις δεν είναι Παβαρότι. Και οι Πεππερς δεν είναι μουσικοί που κρίνονται με συμβατικούς όρους. Οι Πεππερς σε κάνουν να ξεχνάς τι είναι το φάλτσο και αν κολάει η τάδε νότα με την άλλη και αν όλο το σόλο του Τζον έχει 3 νότες ή αν ο Φλοι την ώρα που χτυπιόταν σαν το ψάρι έχασε μια νότα. Οι πέππερς είναι ενέργεια, είναι ελεύθερες ψυχές που ξεχυλίζουν στον αέρα και σαν μαγικό ραβδάκι ακουμπάνε καθέναν που έτυχε να βρίσκεται στο κοινό. Αν κάποιος αναζητά συγχρονισμένα βιμπράτα, λεγκατούρες, και perfect pitch τότε σίγουρα οι Πεππερς δεν είναι για αυτόν.
hugelacky Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Αν κάποιος αναζητά συγχρονισμένα βιμπράτα, λεγκατούρες, και perfect pitch τότε σίγουρα οι Πεππερς δεν είναι για αυτόν.Σωστό αυτό! Απλά επειδή σαν δομές τα κομμάτια είναι σχετικά απλά και λιτά (άσχετα αν οι ιδέες που έχουν μέσα είναι πανέξυπνες σαν σύλληψη :wink: ) αν κάτι πάει λάθος χτυπάει πολύ + άσχημα! Το ίδιο έχω παρατηρήσει και στους SOAD που και αυτοί είναι (συνθετικά πάντα) σε ανάλογο-παρόμοιο στυλ. Απλές συνθέσεις που όμως είναι πανέξυπνες. Και έχουν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα στα live λόγω του σχετικά "άδειου" ήχου που περιέγραψα παραπάνω. Ο Flea είναι ΘΕΟΣ btw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.