Godfath3r Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Καλά θα κάνουν παραπάνω απο ένα show στην Τσεχία και δεν έρχονται και απο εμάς του καημένους?(Τουλάχιστον για ένα στην Αθήνα :-P)
FrankGambale Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Red Hot Chili Peppers will play Rock In Rio! Check out the site for more info. Tickets will go on sale on February 21st and you can get your tickets from Millenium BCP Bank, FNAC, Festival ticket office, RockInRio
drdoomgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Τώρα που πολλοί απο εμάς έχουμε στα χέρια μας τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο , καλό θα ήταν να πούμε τις εντυπώσεις μας .... Άξιζε τελικά η τόση αναμονή???
Akujin Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 meta apo syntomi poly proxeiri akroasi merikwn tracks: mou fenetai oti exoun kalyterepsei apo ta 2 teleutaia albums mou fenetai pio funky, makari na min exw adiko
ifrit Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εγώ έχω προλάβει να ακούσω το Jupiter. Πολύ ωραίος δίσκος είναι. Για το Mars δε ξέρω, ούτε νότα δε πρόλαβα να ακούσω. Γενικά δε με απογοήτευσε. Τι να σου πω, εμένα δε μου φαίνεται πιο funky...
FrankGambale Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Παιδιά νομίζω μία λέξη ταιριάζει ακριβώς: Επικό. Τόσο σαν ήχος, όσο και σαν συνθέσεις.
sgklonis Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 εμένα μου αρέσει αρκετά, αλλά θέλω κι άλλες ακροάσεις για να βγάλω τελικά συμπεράσματα... πάντως χάλια δεν είναι σίγουρα, ευτυχώς. επιτέλους!
hugelacky Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Βασικα εμένα μου φαίνεται σαν ένας ιδανικός συνδυασμός της μελωδίας του Californication και των funk δομών του BSSM. Και ναι είναι σαφώς πιο funk από τα 3 τελευταία, και κατα την άποψή μου πολύ καλύτερο τους σαν σύνολο! Η κιθάρα στα πιο fuzz σημεία της αλλά και τα τρελά που κάνει ο Flea στο μπάσσο τα σπάνε big time! Εδώ και 2 μέρες που το ακούω έχω σκαλώσει άσχημα. Ούτε στο Californication δεν είχα κολλήσει έτσι! Για μένα συγκρίνεται χαλαρά με το BSSM (χωρίς να το ξεπερνάει όμως)! Αξιοπρεπέστατο comeback μετά από την γλυκανάλατη μούφα του By the way.
FrankGambale Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Είχα πρόσφατα μια συζήτηση με έναν φίλο για τα άλμπουμ των ρχτπ και καταλήξαμε στην εξής βαθμολογία: Μothers Milk 9 BSSM * Californication 10 By the way 8 Stadium Arcadium 8.5 ( και ανεβαίνει) Από τα παραπάνω λείπουν τα εποχής Σλόβακ και η πατάτα με τον Ναβάρο αφού αφετηρία της συζήτησης ήταν ο Φουσαντεϊ. *:Τα μαγικά άλμπουμ δεν βαθνολογούνται.
FrankGambale Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 A και κάτι για να με ζηλέψετε... 8/6/2006 Θα είμαι Παρίσι...
yiah Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ο frusciante ειναι πολυ σπουδαιος!! παιδια μηπως ξερετε για καμμια εκδρομη σε καποια συναυλια των rhcp;
zeelias Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 πατατα το one hot minute ???? kai 10 to californication????
yiah Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 παιδια σε ποια δισκοπωλεια υπαρχει το limited edition? να συμφωνησω με τον απο πανω οχι και πατατα! εσωστρεφες ισως
FrankGambale Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Εντάξει το πατάτα ήταν λίγο υπερβολικό ίσως λόγω της αντιπάθειας που έχω στον Ναβαρο. Αλλά νομίζω ότι οι βαριές κιθάρες δεν ταιριάζουν στους πέπερς και αυτός είναι και ένας από τους προβληματισμούς μου για το στέιντιουμ αρκέντιουμ. Από τον δίσκο μου αρέσει μόνο το Pea. Άντε και λίγο το My friends. Τώρα όσον αφορά το καλιφορνικέισον, το 10 το βάζω για τους εξής λόγους: -Around The World -Parallel Universe -Scar Tissue -Otherside -Californication -Easily -This Velvet Glove -Purple Stain -Η συγκινιτική ανάσταση του Τζον
Godfath3r Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Πόσο κάνει στα Μετρόπολις της Ομόνοιας?(Για να υπολογίσω πόσο περίπου θα το έχουν εδώ!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.