JohnL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μετά την αγορά της νέας μου TFT 19'', λέω να αγοράσω και μια <<καινούρια>> κάρτα γραφικών έτσι ώστε να έχω και έξοδο DVI, αλλά να παίζω και σχετικά καλύτερα κανένα παιχνίδι. Τώρα έχω μια GeForce 2 GTS με 32ΜΒ μνήμης. Επειδή γενικότερα το PC είναι παμπάλαιο (1GHz), θέλω να δώσω ελάχιστα χρήματα για την αγορά της κάρτας. Έτσι κι αλλιώς με τέτοιο επεξεργαστή δε θα μπορώ να παίζω ολοκαίνουρια παιχνίδια, αλλά και σε λίγους μήνες θα αγοράσω εντελώς νέο σύστημα. Ψάχνοντας βρήκα τις: GAINWARD FX PRO 5200 128MB (e-shop) 43? ASUS V9520-X TD FX5200 128MB (e-shop) 45? ASUS GeForce FX 5700LE 128MB 36? ALBATRON nVidia GeForce FX 5500 128MB 24? Ποιά μου προτείνετε να πάρω; Προσωπικά σκέφτομαι τις δύο τελευταίες επειδή είναι φθηνότερες και με καλύτερα τσιπ. Υ.Γ. Είδα το post του Narayan στο οποίο αναφέρεται ότι αυτή που έχω είναι καλύτερη από οποιαδήποτε από τις παραπάνω... Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damiano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Κλασσική απάντηση.. αφού θα το αλλάξεις το σύστημα, τι θέλεις τώρα την αναβάθμιση σε κάρτα? δηλ σε λίγο καιρό θα σου είναι άχρηστη μια 'νέα' κάρτα. Για ποιό παιχνίδι μιλάμε που θα τρέχει καλά με fx5200? Αν επιμένεις ψάξε μεταχειρισμένη αν και αυτά που θα δώσεις τώρα για κάρτα στο νέο σου μηχάνημα θα είναι ακόμα 512 μνήμη ή ένα dvd recorder.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ε, θέλω να πάρω τώρα μια μέτρια... Στο κάτω κάτω δε θα το πετάξω το παλιό... Δεν έχω υπόψη μου κάποιο παιχνίδι, ούτε είπα ότι θα παίζει καλά με 5200. Είπα απλά ότι θα παίζει καλύτερα από την GeForce 2 GTS... Για παιχνίδια στρατηγικής και παλιά adventures που παίζω συνήθως φαντάζομαι είναι μια χαρά... Επίσης δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ψάξω για μεταχειρισμένη τη στιγμή που βρίσκω 5500 με 24€... Τι θα κερδίσω; 5 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damiano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μεταχειρισμένη, με μια γρήγορη ματιά παίζουν η 5200/9250 ati στα 20-25 ευρώ και μια 9800pro 128 στα 65.. Τώρα για adventures/strategy δεν θέλεις κάτι ιδιαίτερο, μια 5200 αρκεί.. οπότε πάρε την 5500 στα 24 ευρώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.