Προς το περιεχόμενο

ενεργοποίηση ADSL : Τελική Φάση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και τρεις μέρες που παίρνω στον ΟΤΕ μου λένε η ενεργοποίηση της γραμμής βρίσκεται σε τελική φάση, και εκτός απο μία φορά που μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 10-12 μέρες. τις άλλες μου λέγαν είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, εξαρτάται από τους τεχνκικούς μας (να τους βράσω τέτοιους τεχνικούς). Ποια στο καλό είναι αυτή η τελική φάση???:neutral: :neutral: :neutral:

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

nai re file..mh to psaxneis..to exoyn anagagei se oloklhrh episthmh syto to pragma...eleos...:((

Δημοσ.

Eutuxos den einai etsi gia olous.

Apo thn katathesh aithshs mexri th stigmh tou protou download perasan ligoteres apo 20 wres sth dikia mou periptosh.

Kai malista me rothsan an tha paro modem, router, sundesh apo ote kai tous eipa oti eixa hdh parei apo allous. :)

Δημοσ.

Nαι και μενα οταν ενεργοποιησα την DSL γραμμη (512) μου την εφτιαξαν σχεδον αμεσως, σε λιγοτερο απο 3 ωρες. Οταν πηγα και συνδεσα το router ανακαλυψα οτι ειναι 384. Τωρα περιμενω απο τη Παρασκευη, για να γινει η αναβαθμιση....

Δημοσ.

Tελικα μετα απο 4 φορες κληση στο 134, και μια επισης αυτοπροσωπως σε ενα Oteshop η γραμμη παραμενει 384. Η πλακα ειναι οτι ολες οι αιτησεις ειναι σε αναμονη. Λετε να τους βομβαρδισω με αιτησεις ωστε να μπλοκαρει το συστημα τους;;;; :-) Μηπως γιαυτο τον φωναζουν ΠΟΤΕ;;;; :-)

Δημοσ.

Έχω την θεία μου που δουλέυει μέσα στον πΟΤΕ....

και μου λέει το εξής:

τι θέλεις? DSL? ISDN? Όλο το δίκτυο μαζί?

Πες το μου εμένα και σε μισή ώρα θα έχεις όποιον τεχνικό και όποια γραμμή θες......

Ακόμα και εκεί βύσμα θες :)

Δημοσ.
Έχω την θεία μου που δουλέυει μέσα στον πΟΤΕ....

και μου λέει το εξής:

τι θέλεις? DSL? ISDN? Όλο το δίκτυο μαζί?

Πες το μου εμένα και σε μισή ώρα θα έχεις όποιον τεχνικό και όποια γραμμή θες......

Ακόμα και εκεί βύσμα θες :)

Πόσα θες για να πεις στη θεία σου να προωθήσει την αίτησή μου?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...