Προς το περιεχόμενο

Motherboard για P4 στα 2,4Gh

Green Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ριξε μια ματια στο συστημα της υπογραφης μου.

Προσφατα αλλαξα και εγω mobo και εχω τον ιδιο επεξεργαστη 2.4

Northwood με 533 Μhz FSB. Eχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος.

Την αγορασα απο MG Manager.

Α ρε 865 αθάνατο....!!

8INXP-Limited Edition 8-)

865 εγγύηση. Μαζί με τα 875, τα καλύτερα chipsets που έβγαλε ποτέ n intel.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
sa1901 την είχα δεί αυτή τη κάρτα αλλά έχει μία υποσημείωση στα χαρακτηριστικά της' date=' ότι [b']" Note 2: If the FSB of your CPU is 533 MHz, the memory speed supports DDR 266/333 "[/b]

http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=193

οπότε δεν με παίρνει γιατί ήδη έχω μνήμες στα DDR400

Έχω την εντύπωση, πως όποια μητρική και να πάρεις, αφού ο επεξεργαστής σου είναι στα 533, οι μνήμες θα παίζουν στα 333. Τσέκαρέ το αυτό.

Δημοσ.

ego tha pigena sto asus.b.se pola board pou i cpu pezei sta 533 oi mnimes den pezoun sta tetrakosia.se kapoia gia amd ixa dei epilogi gia tis mnimes os exeis mnimes = fsb +33 akoma mhz.diladi to 166 fsb tou athlon na ginei stis mnimes 200 kai epi 2 auto panta =400

Δημοσ.

Δηλαδή poulinos παίρνω την Asus P4P800 SE, τις βάζω 2 dimm 512 στα 400Mhz και παίζουνε κανονικά στα 400, έστω και εάν το CPU είναι FSB 533.

Αν είναι έτσι, παίρνω την Asus και είμαι οκ.

Αλλιώς να πάρω μνήμες στα 333;

Αυτό δεν θα το ήθελα...

Δημοσ.
Δηλαδή poulinos παίρνω την Asus P4P800 SE' date=' τις βάζω 2 dimm 512 στα 400Mhz και παίζουνε κανονικά στα 400, έστω και εάν το CPU είναι FSB 533.

Αν είναι έτσι, παίρνω την Asus και είμαι οκ.

Αλλιώς να πάρω μνήμες στα 333;

Αυτό δεν θα το ήθελα...[/quote']

se merika motherboard ginetai auto kai sinithos ine gia amd.den tha pareis mnimes sta 333.apla kai na koumposeis 400 tha tis dei to motherboard kanonika alla den tha pexoun sta 400 alla sta 333 logo tou fsb.kai sta 2 board tha pexoun ola apla oti logo tou fsb tis cpu sou den tha exeis ta teleia apotelesmata.mikri diafora gia mena.apla ama kaneis overclock tha pexei i mnimi pio grigora.opos episis afou i mnimi tha pexei sta 333 anti gia 400 mporeis na xamiloseis to cache latency kai ta timings opote na antistathmiseis tin diafora.

Δημοσ.

Και σε πολλά μπόρντ για Intel οι μνήμες μπορούν να παίξουν στη κανονική τους ταχύτητα.

Στο BIOS θα δεις επιλογή κατευθείαν που να λέει 266,333,400,auto ή θα δεις επιλογή πολλαπλασιαστή π.χ. 3/4 που κάνει τις μνήμες να παίζουν σε πολλαπλάσιο του fsb.

Δημοσ.

Τελικά πήρα μια MSI 865PE NEO2-V στα 85e. Τελευταία στιγμή εξαντλήθηκε στο e-shop η Asus P4P800 SE στα 87e. Άτυχος ήμουνα;

Τις έβαλα και 2 μνήμες 512 στα 400mhz σε dual και παίζουνε μια χαρά. δεν ξέρω όμως σε τι συχνότητα παίζουνε, αφού η CPU έχει FSB 533. Που μπορώ να δω τι συχνότητα τους;

Αλλά μου βγήκε άλλο πρόβλημα. Είχα ένα παλιό 20άρι δίσκο εξωτερικό για backup. Έπαιζε κανονικά. Τώρα όταν τον συνδέω σε USB, ενώ μου λέει ότι συνέδεσα ένα USB drive Quantum κ.λ.π. στη συνέχεια δεν τον εμφανίζει καθόλου , ούτε τον διαβάζει και λέει ότι έχει πρόβλημα.

Μήπως κάποιος ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου έχετε δώσει συνολικά σε αυτό το Φόρουμ.

Δεν χρειάζεται να το λέω κάθε φορά...

Δημοσ.

giorgos

μου βγάζει frequency 168,2 Mhz και FSB:DRAM 4.5

Επίσης μου δίνει ένδειξη channels: single, ενώ είχα την εντύπωση πως τις είχα dual.

Δημοσ.
Τελικά πήρα μια MSI 865PE NEO2-V στα 85e. Τελευταία στιγμή εξαντλήθηκε στο e-shop η Asus P4P800 SE στα 87e. Άτυχος ήμουνα;

Τις έβαλα και 2 μνήμες 512 στα 400mhz σε dual και παίζουνε μια χαρά. δεν ξέρω όμως σε τι συχνότητα παίζουνε' date=' αφού η CPU έχει FSB 533. Που μπορώ να δω τι συχνότητα τους;

Αλλά μου βγήκε άλλο πρόβλημα. Είχα ένα παλιό 20άρι δίσκο εξωτερικό για backup. Έπαιζε κανονικά. Τώρα όταν τον συνδέω σε USB, ενώ μου λέει ότι συνέδεσα ένα USB drive Quantum κ.λ.π. στη συνέχεια δεν τον εμφανίζει καθόλου , ούτε τον διαβάζει και λέει ότι έχει πρόβλημα.

Μήπως κάποιος ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου έχετε δώσει συνολικά σε αυτό το Φόρουμ.

Δεν χρειάζεται να το λέω κάθε φορά...[/quote']

sisoft sandra gia na deis kai tis mnimes i mporei na to leei otan xekinaei to pc i mesa sto bios.sigoura tis ebales se dual ?diabase to manual pou thelei gia na ise sigouros.episis otan xekinaei to pc poles fores leei kai an ine dual apla bale na min bgazei kana logotipo i kamia ikona pou sou dixnei otan anigeis to pc anti gia ta stoixeia.px tis msi ebgazan ikona msi core cell kai etsi apo piso itan ta stoixeia kai eprepe na tin apenergopoiiseis apo to bios gia na ta deis.oso gia ton disko pigene dexi klik my compiuter meta manage kai meta disk management kai des ekei ti ginetai.malon den exei drive letter.kane assign drivee letter kai isos bgei.

Δημοσ.

thanks παιδιά!

άλλαξα θέση στο ένα dimm και τώρα έχω dual channel.

Όσο για τον παλιό δίσκο ( ένας εικοσάρης ) που έχω εξωτερικό για backup, άλλες φορές τον βλέπει και άλλες όχι. Καμμία φορά όμως δεν κατάφερε να τον ανοίξει. Όταν προσπαθώ να τον ανοίξω κολλάει και κρεμάει όλο το σύστημα.

Δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αρκετά πολύτιμα αρχεία εκεί μέσα.

Δημοσ.
thanks παιδιά!

άλλαξα θέση στο ένα dimm και τώρα έχω dual channel.

Όσο για τον παλιό δίσκο ( ένας εικοσάρης ) που έχω εξωτερικό για backup' date=' άλλες φορές τον βλέπει και άλλες όχι. Καμμία φορά όμως δεν κατάφερε να τον ανοίξει. Όταν προσπαθώ να τον ανοίξω κολλάει και κρεμάει όλο το σύστημα.

Δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αρκετά πολύτιμα αρχεία εκεί μέσα.[/quote']

dokimase tondisko sou na ton baleis mesa sto pc oxi se kouti na deis ti ginetai.an pexei etsi pare backup kai meta blepeis.an tora den pexei kai esoterika mporei o diskos na exei paradosei pneuma.

Δημοσ.

Poulinos

τελικά κατάφερα να τον ανοίξω τον δίσκο, να αντιγράψω τα αρχεία και να τον κάνω format. Τώρα φαίνεται πως δουλεύει κανονικά.

Όταν τον συνδέω στο pc μέσω usb τον βλέπει αμέσως και τον δείχνει σαν Drive F, μπορώ να μεταφέρω αρχεία και να κάνω οτιδήποτε.

Όταν τον αφήσω συνδεδεμένο και κάνω restart το pc και φορτώσουν τα Windows τότε χάνεται, δεν τον βρίσκω πουθενά.

Και με το Norton Ghost, όταν προσπαθώ να πάρω ένα image του σκληρού στον εξωτερικό δίσκο, ξεκινάει η διαδικασία κανονικά και μετά το restart σταματάει τη διαδικασία και μου λέει πως ο δίσκος προορισμού δεν έχει τους κατάλληλους drivers και να προσθέσω drivers..............τώρα τι drivers θέλει, ο θεός και η ψυχή του ξέρει

έχετε καμμιά ιδέα.....

Θα το ποστάρω και ξεχωριστά σαν Norton Ghost κλπ.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...