Προς το περιεχόμενο

xbox softmod bootcd

tech25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μια απορία, το screwdriver για να κάνουμε την επέμβαση στο xbox που το βρίσκουμε?? έχω αρχίσει και ψήνομαι τρελά!
Σε όλα -ή σχεδόν- τα μαγαζιά με εργαλεία. Θα τα ζητήσεις σαν TORX (αν σε κυττάξει περίεργα, πες του "αστεράκια" :) ).

Για τις 6 εξωτερικές βίδες, που βρίσκονται στη βάση χρειάζεσαι το Torx-20, αν σκέπτεσαι ν' αλλάξεις και δίσκο, χρειάζεσαι και το Torx-10.

Φρόντισε να μην είναι μαγνητικά, ειδικά το 10, που θα έρθει σ' επαφή με το δίσκο.

Με την ευκαιρία: Λόγω της γνωστής προσφοράς με 1 XBOX δώρο σε κάποιο πακέτο ADSL, έβλεπα να σκοτώνονται ολοκαίνουργες κονσόλες γύρω στα 100 ?, την ίδια στιγμή που κάποιοι αναζητούσαν PS2 slim στα 250-250 ? και δεν πίστεα στα μάτια μου.

Εντάξει, δεν έχω ιδέα από παιχνίδια και δεν ξέρω ποιό τέλος πάντων είναι αυτό το φοβερό και τρομερό αποκλειστικό παιχνίδι του PS2, εντάξει ο καθένας έχει δικαίωμα να διαλέξει ότι νομίζει, αλλά οι δυνατότηες που έχουν οι δυό μηχανές είναι μέρα με νύχτα. Just my 0.02 ?.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το xbox το έχω βρει στα 150. υπάρχει καλύτερη προσφορά πουθενά?

αν βρεις την προσφορά που είχε το πλαίσιο με το ninja gaiden στα 139 euro... αλλιώς σκέτο το δίνει 145...

Δημοσ.
αλλά οι δυνατότηες που έχουν οι δυό μηχανές είναι μέρα με νύχτα. Just my 0.02 ?.

εννοείται πως θα συμφωνήσω και απλά θα προσθέσω από προσωπικές μου εμπειρίες πως ο μόνος τρόπος να πειστεί κάποιος για την διαφορά των δύο παιχνοδομηχανών, είναι να δει από κοντά ένα modded xbox...

κάποιος βέβαια μου είπε "και τί να το κάνω το linux στο xbox" αλλά δεν του απάντησα :twisted:

Δημοσ.
Δεν θα το πρότεινα, παρά μόνο σαν λύση ανάγκης[/u']. To Hotswap έδειχνε απαραίτητο μια εποχή που μπορούσαμε να προσπελάσουμε το δίσκο με κάποια προβληματικά εργαλεία των Windows

Kai i eykoli methodos pou proteine o vourdoulas, hotswapping den thelei?

To ndure thelei kai ayto basiko swapping?

P.S. Deite kai ayto...

http://mysite.verizon.net/vze6qvmn/2005/dn/index.php

Δημοσ.

nai prepei na anoi3eis to xbox kai na sindeseis ton skliro me to pc....den einai tipota diskolo omos.....

ayto mporeitai na to kanete kai se olokainoyrgio disko megalitero toy original...sas proteino na balete enan...alli fasi......ego ayto ekana kai kratisa a8ikto ton original oste an kapoia stigmi 8elo na pai3o xbox live na ton balo sto xbox kai na pai3o xoris kanena problima :)

Δημοσ.

Bourdoula επειδή βλέπω το κατέχεις το άθλημα.

Αν κάνω αυτά που λένε οι οδηγίες θα είναι σαν να έχω τσιπάκι(έχω ήδη xbox με τσιπάκι) η έχει κάποια μείον σε σχέση με τσιπάκι?

αλλά ρωτάω για έναν φίλο μου που φοβάται να βάλει τσιπάκι.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
με το θέμα pal/ntsc γίνεται τίποτα?

Υπάρχει το προγραμματάκι "Enigmah Videomode Switchdisk" το οποίο "πειράζει" το σύστημα ώστε να μπορείς να παίξεις pal και ntsc παιχνίδια.

Καλό είναι να το εγκαταστήσεις αν κάνεις mod.

Δημοσ.
ayto mporeitai na to kanete kai se olokainoyrgio disko megalitero toy original...sas proteino na balete enan

Yparxei analogo tutorial, gia antikatastasi tou diskou me ena megalitero, kai egkatastasi tou xboxhdm se un-modded xbox?

Na fantasto oti prepei na paro backup ton gnisio skliro etsi? (to eeprom.bin?)

Thanx...

Δημοσ.

Στη ουσία υπάρχουν δύο τρόποι για softmod στο xbox

ο ένας με savegame exploit, απαιτεί original game (3 συγκεκριμένα) και κάρτα μνήμης που να συνδέεται με pc (εκτός αν μπορείτε να το βρείτε από moded xbox)

και ο άλλος με hot swap που βγαίνει σε δυο παραλλαγές.

Hot swap στον μαμίσιο σκληρό του xbox hotswap το δεύτερο σκληρό που δε θα είναι και κλειδωμένος

τα λέω καλά η μου ξέφυγε κάτι?

Το καλό με τα gamesave exploit είναι ότι δε χάνεις την εγγύηση αλλά θέλει λίγο ψάξιμο να βρεις τα xtra

το πρώτο hot swap είναι σχετικά risky το δεύτερο με επιπλέον σκληρό έχει τα καλά του ότι πετάς linux και αν έχεις adsl είσαι αρχηγός αλλά στοιχίζει ο δεύτερος σκληρός

τα είπα σωστά η μου ξέφυγε κάτι?

Και τώρα απορίες ερωτήσεις σκοτεινά σημεία

τα διαφορετικά softmod έχουν και άλλα αποτελέσματα?

το xbox έχει προτιμήσεις στους σκληρούς που θα δεχτεί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...