_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον δεν έψαξες αρκετά ούτε το ups αλλά ούτε και το site που εσυ έδωσες το link. Αλλιώς θα έβλεπες πως βγάζοντας τα μαύρα πλαστικά που κάνουν χρέη στηριγμάτων,θα αποκαλύπτονταν οι βίδες.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 genikos oi bides krivontai kato apo lastixa opos se laptop opos sto linksys to router kato apo stirigmata kato apo autokolita ktl ktl.liga anigoun me clips.
nick_gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 sosta etsi ta exo sindesei οκ σε ευχαριστώ. θα γίνει χαμός απο καλώδια κάτω απο το γραφείο, αλλά πιστεύω να αξίζει. Το τριπολικό πολύπριζο απο που το έχεις αγοράσει;
mjmj Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701034 με αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701020 τι διαφορα εχουν σε χαρακτηριστικα? Ποιο ειναι καλυτερο?
mjmj Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Γιατι προσπαθω να καταλαβω και προς τι η διαφορα τιμης.
mjmj Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Και πως ειναι δυνατον το 480 να ειναι κατα διπλασια τιμη ακριβοτερο απο το 600? Κατι δεν μου παει καλα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Mπορεί να το ετοιμάζουν για απόσυρση.
mjmj Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Πηρα και ρωτησα για τα 2 Ups που εδωσα λινκ πιο πανω. Και ο πωλητης μου ειπε οτι πλεον δεν εχουν αυτα τα ups και γενικοτερα τα καινουρια ups θηλυκες υποδοχες για πριζες σουκο!!! Μονο αρσενικες! Επεσα απο τα συννεφα. Το ups της mge που εχω τωρα, εχει κλασικες σουκο υποδοχες(θηλυκες). 1. Αληθευει αυτο? 2. Μα καλα, γιατι το εκαναν ετσι? Πρεπει δηλαδη να αγοραστει εξτρα πολυμπριζο αρσενικο που θα πεσει πανω στο ups και θα μου δωσει θηλυκες υποδοχες?
polaki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 skata! sta 100 eura htan kai ta eksoda apostolhs opws ta eixe ypologisei proxeira o agglos, alla ta pragmata allazoune kai mallon apo deutera 8a kseroume sigoura posa 8a mou bgei ki an telika 8a to parw.. Συγγνωμη δεν εχεις πάει ποτε σου ταχυδρομείο? Εδω για Πατρα να στείλεις κάτι και σου παίρνουν 10 ευρω στο έτσι... Γνωμη μου είναι πες του να βγάλει τις μπαταρίες να δει ποσο βγαίνει. Το UPS ειναι ΒΑΡΥ, εγω το δικο μου το 620 μεχρι να το παω στο αμάξι που ειχα παρκάρει 2 στενά πιο κάτω μου έφυγε ο πάτος σχεδόν...ειναι ΠΟΛΥ βαρύ για ταχυδρομείο... Αν ειναι να σου βγει 200 ευρω συνολο το 700άρι για μένα δεν αξίζει. Πας παίρνεις καινούριο το 620 με 230? και είσαι άρχοντας... Ουτως ή αλλως πάς για αλλαγή μπαταρίας (σιγα μην του κρατάει 20 λεπτα και να το έχει 5 χρόνια... τί έχει πάνω, κανα 386 που δεν καίει τιποτα?) οπότε πάς αμέσως στα +20... Ε τι 220 για το 700, τι 230 για το 620 καινούριο... Στο λεω εγω στο pc της υπογραφής μου κρατάει μια χαρά! Τωρα αν θες να παίζεις world of warcraft κάνα 3oρο σερί, ε λίγο δύσκολο να σε κρατήσει..!
giankyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 aderfe den paizei na dwsw 200 eura gia metaxeirismeno ups kai panw apo ta misa na einai sta eksoda! hdh eimai konta se 2 1000aria apc smart panta pou mazi me ta eksoda (triplotsekarismena auth th fora) bgainoun gyrw sta 120 me 130
giankyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 a autos o keftes me to prwto pou xtyphsa kai thn para8esh pou ekanes file polaki ekane ena la8os ypologizontas pws ta eksoda 8a einai ta idia me thn polwnia opou eixe steilei ena paketo 25 kila me 25 lires. alla kamia etairia courier den exei thn ellada (opws kai thn portogalia kai thn ispania) stis eurwpaikes xwres, me apotelesma oi xrewseis na allazoune kata poly! pisteuw pws ftaiei h xamhlh kinhsh pros autes tis xwres.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 οκ σε ευχαριστώ.θα γίνει χαμός απο καλώδια κάτω απο το γραφείο' date=' αλλά πιστεύω να αξίζει. Το τριπολικό πολύπριζο απο που το έχεις αγοράσει;[/quote'] to ena to ixa agorasei apo to plaisio to allo to eftiaxa monos mou Αυτοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701034 με αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701020 τι διαφορα εχουν σε χαρακτηριστικα? Ποιο ειναι καλυτερο? einai san na sigkrineis to aplo to apc me to smart.premium seira gia auto kai auti i diafora.min kitate mono ta va.to exo xanapei .kai to online mporei na einai liga va kai na kanei 1000 euro. Πηρα και ρωτησα για τα 2 Ups που εδωσα λινκ πιο πανω. Και ο πωλητης μου ειπε οτι πλεον δεν εχουν αυτα τα ups και γενικοτερα τα καινουρια ups θηλυκες υποδοχες για πριζες σουκο!!! Μονο αρσενικες! Επεσα απο τα συννεφα. Το ups της mge που εχω τωρα' date=' εχει κλασικες σουκο υποδοχες(θηλυκες). 1. Αληθευει αυτο? 2. Μα καλα, γιατι το εκαναν ετσι? Πρεπει δηλαδη να αγοραστει εξτρα πολυμπριζο αρσενικο που θα πεσει πανω στο ups και θα μου δωσει θηλυκες υποδοχες?[/quote'] oti kai bisma na exeis tha ftiaxei ena antistixo poliprizon.ite din exei ite thiliko ite arseniko ite patata me tiri esi tha ftiaxeis ena poliprizo.pano apo ola ola ta bismata einai 3 kalodia.thetiko giosi kai oudetero pos ta lene.min agxonesai.
mjmj Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Οταν λες "min kitate mono ta va.to exo xanapei .kai to online mporei na einai liga va kai na kanei 1000 euro." τι εννοεις? Τι αλλο υπαρχει που δεν το ξερω και δεν μπορω να το δω? Πχ. ποιοτητα κατασκευης? Κι ας ειναι και τα δυο MGE?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.