Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS. Τι προσέχω;

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλή χρονιά καταρχήν.

Πρέπει κάποια στιγμή να αγοράσω UPS γιατί αν κάτσει καμία στραβή την έβαψα! :mrgreen:

Το θέμα είναι τι πρέπει να λάβω υπόψιν μου για την αγορά. Το σύστημα που διαθέτω περιγράφεται στην υπογραφή μου. Στο UPS θα συνδέσω μόνο τον Η/Υ και την οθόνη. Απο οτι έχω καταλάβει κοιτάω προς Line Interactive UPS. Το ερώτημά μου είναι πόσα VA και Watt χρειάζεται να έχει;

Πχ το παρακάτω θα κάνει δουλειά ή θα με "κρεμάσει";

Γενικά μπορώ να βρώ UPS κοντά στα 100€ που να μου κάνει δουλειά;

Εχω το συγκεκριμένο UPS εδω και 1+ χρόνο..κανένα απολύτως προβλημα σε ημέρες που η ΔΕΗ απλα τα είχε παιξει(πολλές αυξομειώσεις στη ταση). Μονο παραπονο (κάτι που γνώριζα εξαρχης) ειναι πως η αυτονομία του ειναι περιορισμένη. Το δικο μου σύστημα μένει για κανα 5λεπτο ανοιχτό.

• Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mono i othoni ine ligo baria alla tha antexei.kata ta alla einai normal to mixanima.xalara87 tha sou dosei stegna kana 15 lepto.me ena mixanima kai 17 tft kai me tin mpataria pesmeni exo stegna 10 lepto me to 420.esi tha exeis kana 15 lepto aneta.apla me to 1000 isos ebgazes misi ora .

Δημοσ.

Ώπα γιατί πάλι μου τα αλλάζετε.... χε,χε,χε

Απο το Extreme PSU Calculator σε full load μου βγάζει 327 Watt. Η οθόνη στο site της MGE υπολογίζεται περίπου στα 170 Watt. Συνολικά δηλαδή 497 Watt.

Πρέπει να βάλω οπωσδήποτε 500 Watt UPS και πάνω ή όχι; Αν πχ βάλω ένα 300 Watt, θα δουλεύει κανονικά αλλά θα κρατάει για λίγα λεπτά ή δεν θα μπορεί να κρατήσει ανοικτό το σύστημα ούτε για ένα δευτερόλεπτο;

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει να μένει ανοικτό για μισή ώρα. Απλά όσο χρειάζεται για να κλείσω το PC με ασφάλεια (2 λεπτά περίπου).

Δημοσ.

to 620 tis apc tha einai ligo oriaka sto full load.an xeperaseis to full load tha sou kanei overload to ups kai tha sou klisei mono tou.tora na douleuoun ola full load einai ligo sxetiko.diladi na pezeis paixnidi na grafeis disketa kai on the fly antigrafi ktl ktl.den ine thema poso tha antexei oso to overload.oti kai oriaka na ise ta 4-5 lepta tha ta exeis sigoura.kai opos grafoun autoi pernoun san basi to cd rom pou keei pio poli apo ola .opote pisteuo oti me 620 tha ise ok.xoris othoni ime 271 peripou ego.

Δημοσ.

Και εμένα που μου βγάζει πάνω από 400;;; :mrgreen:

Αρχίζω να λυπάμαι το τροφοδοτικούλι μου. Αν είχε φωνή θα βόγγαγε, είχε χέρια θα με βάραγε. :mrgreen:

Δημοσ.
Δεν έχει κάνει restart και ούτε πρόκειται. Enermax=εγγύηση.

ama den to exeis gonatisei nai tha einai mia xara.mporei apo auta pou ine na tros ta misa.;).kai ego exo 420 alla troo liga sxetika.

Δημοσ.
ama den to exeis gonatisei nai tha einai mia xara.mporei apo auta pou ine na tros ta misa.;).kai ego exo 420 alla troo liga sxetika.

Δεν δουλεύουν ποτέ όλα μαζί. Αλλά και σε στιγμές ξεσκίσματος, δεν έχει κάνει κιχ εδώ και κάτι χρόνια που το έχω.

Δημοσ.
Δεν δουλεύουν ποτέ όλα μαζί. Αλλά και σε στιγμές ξεσκίσματος, δεν έχει κάνει κιχ εδώ και κάτι χρόνια που το έχω.

pragmati na ta baleis ola mazi einai diskolo gia auto ipa ston filo oti tha ton kalipsei to 620 dioti ola mazi einai diskolo sin oti autos ipologizei ta pio baria pou iparxoun.

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες πήρα το MGE Nova 1100VA και θέλω να πιστεύω ότι έκανα μια καλή αγορά. Του έχω βάλει πάνω 2 pc και 2 οθόνες 17" (μία LCD και μία CRT) και έχει load το πολύ 35%. Έτσι εχόντων των πραγμάτων, σύμφωνα με το software, σε διακοπή ρεύματος θα με κρατήσει για περίπου 17 λεπτά. Όσο για το θέμα της ψύξης, πράγματι έχει ένα ανεμιστηράκι από πίσω που ακούγεται λιγάκι αλλά για μένα είναι πλέον θέμα συνήθειας. Το ανεμιστηράκι του υπολογιστή μου κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο.

Δημοσ.

mpori kapios pou na xeri sigoura na mou exigisi diafores metaxi tou MGE ELLIPSE PREMIUM 800VA USBS kai tou MERLIN GERIN 1100VA SERIAL NOVA

....

tha thela poli na xero an axizi na doso 90 euro parapano...gia to proto eno exi ligotera va :)

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιώ το Pc, θα μπορώ να κλείνω τελείως και το Ups ώστε να μην δουλεύει το ανεμιστηράκι και να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια ή δεν προτίνεται να είναι εκτός πρίζας το Ups;

Δημοσ.
Αν δεν χρησιμοποιώ το Pc, θα μπορώ να κλείνω τελείως και το Ups ώστε να μην δουλεύει το ανεμιστηράκι και να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια ή δεν προτίνεται να είναι εκτός πρίζας το Ups;

mporeis na to kaneis auto kanonika an kai tha to sinithiseis pisteuo.to na pesei i mpataria pio grigora den to kovo dioti ama ine na gemisei tha gemizei tin imera.etsi kai alios kai sinexeia sto reuma na ine kapoia stigmi xanagemizei.tora poso krataei mia mpataria einai sxetiko.ego aplo frontizo kathe 2 mines na tin adeiazo kai xanagemizo gia kalitera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...