Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS. Τι προσέχω;

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γνωμες γι αυτο?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=327621&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Θελω να ριξω πανω ενα laptop, ενα desktop, tft, σκανερ-inkjet printer, modems, τηλεφωνα, ασυρματα, στερεοφωνικα.

Το 800αρι επαρκει?

Ειχα δοκιμασει παλιοτερα με το mge nova αλλα εχω κακη εντυπωση.

Οπως λεει και ο Αλεξης, στα βυθισματα, σε πουλαει.

Κανει το pc restart.

Με το apc που σας λεω, υπαρχει περιπτωση να εχω το ιδιο προβλημα? Δεχεται πανω του κατευθειαν πριζες σουκω ή όχι?

Δημοσ.
Γνωμες γι αυτο?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=327621&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Θελω να ριξω πανω ενα laptop' date=' ενα desktop, tft, σκανερ-inkjet printer, modems, τηλεφωνα, ασυρματα, στερεοφωνικα.

Το 800αρι επαρκει?

Ειχα δοκιμασει παλιοτερα με το mge nova αλλα εχω κακη εντυπωση.

Οπως λεει και ο Αλεξης, στα βυθισματα, σε πουλαει.

Κανει το pc restart.

Με το apc που σας λεω, υπαρχει περιπτωση να εχω το ιδιο προβλημα? Δεχεται πανω του κατευθειαν πριζες σουκω ή όχι?[/quote']

Δεν ξέρω τα specs από όλα όσα αναφέρεις, αλλά μου φαίνεται ότι δε θα μπορεί να τα κρατάει όλα αυτά ικανοποιητικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα φιλτρα τoy MUSTEK είναι ανύπαρκτα στις χαμηλές συχνότητες θορύβου (πχ εκκινηση ψυγείου) αναγκάστηκα να βάλω αποπνικτικό πηνίο και όλα οκ κατα τα άλλα είναι πολύ καλο και γρήγορο (απόκριση) για τα λεφτά του (designed in Germany - Made in China)

Δημοσ.

Επερνα τροφοδοσία +5V απο το τροφοδοτικό του pc που το τάιζε ένα mustek ,για κύκλωμα ελεγχου digital-out analog-in (ιδιοκατασκευή) που είχε έναν μικρουλη 68HC05 στα 4Mzzz και είχε πρόβλημα με θόρυβο(κάθε φορά που έπερνε ο συμπιεστής του ψυγείου) ο οποίος περνουσε απο το mustek!? και απο το τροφοδοτικό του pc(αναμενόμενο) και τον μπέρδευε(68HC05).Όλα τελείωσαν όταν μπήκε εξτρά φιλτράκι LC στην τροφοδοσία .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Δεν ξέρω τα specs από όλα όσα αναφέρεις, αλλά μου φαίνεται ότι δε θα μπορεί να τα κρατάει όλα αυτά ικανοποιητικά.

xoris to stereofoniko nai me to stereofoniko den xero.an pareis apc balto sto surge.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kamia sovari marka tha peite.?giati oloi koitane kati ups tou 20 eurou.mia fora tha to pareis pare kati kalo.olo to pc sou exeis pano.ego ime diladi mamakas pou edosa 230 euro gia ena ups 620 smart tis apc?bebea to elegxeis kai me serial.

Δημοσ.
MGE, APC για ακριβές λύσεις, για φτυνές .. όλα ίδια είναι σχεδόν πάρε κάτι σε 1200 Va

ego tha to theso kapos alios.apc gia akrives liseis mge gia ftines liseis.an kapoios theorei pola ta 100 euro gia to 1100 to nova e tote as parei kati me 30 euro kai as parei allo meta apo 1 xrono .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...