mjmj Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Γνωμες γι αυτο? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=327621&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Θελω να ριξω πανω ενα laptop, ενα desktop, tft, σκανερ-inkjet printer, modems, τηλεφωνα, ασυρματα, στερεοφωνικα. Το 800αρι επαρκει? Ειχα δοκιμασει παλιοτερα με το mge nova αλλα εχω κακη εντυπωση. Οπως λεει και ο Αλεξης, στα βυθισματα, σε πουλαει. Κανει το pc restart. Με το apc που σας λεω, υπαρχει περιπτωση να εχω το ιδιο προβλημα? Δεχεται πανω του κατευθειαν πριζες σουκω ή όχι?
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Γνωμες γι αυτο?http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=327621&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Θελω να ριξω πανω ενα laptop' date=' ενα desktop, tft, σκανερ-inkjet printer, modems, τηλεφωνα, ασυρματα, στερεοφωνικα. Το 800αρι επαρκει? Ειχα δοκιμασει παλιοτερα με το mge nova αλλα εχω κακη εντυπωση. Οπως λεει και ο Αλεξης, στα βυθισματα, σε πουλαει. Κανει το pc restart. Με το apc που σας λεω, υπαρχει περιπτωση να εχω το ιδιο προβλημα? Δεχεται πανω του κατευθειαν πριζες σουκω ή όχι?[/quote'] Δεν ξέρω τα specs από όλα όσα αναφέρεις, αλλά μου φαίνεται ότι δε θα μπορεί να τα κρατάει όλα αυτά ικανοποιητικά.
giankyr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μεγάλε με όλα αυτά που θέλεις να φορτώσεις στο UPS μάλλον χρειάζεσαι ακόμα ένα το ίδιο!
geoastrix Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Τα φιλτρα τoy MUSTEK είναι ανύπαρκτα στις χαμηλές συχνότητες θορύβου (πχ εκκινηση ψυγείου) αναγκάστηκα να βάλω αποπνικτικό πηνίο και όλα οκ κατα τα άλλα είναι πολύ καλο και γρήγορο (απόκριση) για τα λεφτά του (designed in Germany - Made in China)
Silent Arrow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 geoastrix μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος? Τι ακριβως γινεται με το ψυγειο και το UPS?
geoastrix Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Επερνα τροφοδοσία +5V απο το τροφοδοτικό του pc που το τάιζε ένα mustek ,για κύκλωμα ελεγχου digital-out analog-in (ιδιοκατασκευή) που είχε έναν μικρουλη 68HC05 στα 4Mzzz και είχε πρόβλημα με θόρυβο(κάθε φορά που έπερνε ο συμπιεστής του ψυγείου) ο οποίος περνουσε απο το mustek!? και απο το τροφοδοτικό του pc(αναμενόμενο) και τον μπέρδευε(68HC05).Όλα τελείωσαν όταν μπήκε εξτρά φιλτράκι LC στην τροφοδοσία .
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω τα specs από όλα όσα αναφέρεις, αλλά μου φαίνεται ότι δε θα μπορεί να τα κρατάει όλα αυτά ικανοποιητικά. xoris to stereofoniko nai me to stereofoniko den xero.an pareis apc balto sto surge.
kevin29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 καλησπερα σε ολους.τι λενε τα powerware?einai kala?
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 kalos irthes.exo akousei normal logia .ego tha elega gia smart ups an exeis ta fragka.mexri posa thes na doseis posi ora thes na krataei.pes mas merika pragmata.
nontasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά τα accupower τί λένε;Για πείτε μου τη γνώμη σας....
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 kamia sovari marka tha peite.?giati oloi koitane kati ups tou 20 eurou.mia fora tha to pareis pare kati kalo.olo to pc sou exeis pano.ego ime diladi mamakas pou edosa 230 euro gia ena ups 620 smart tis apc?bebea to elegxeis kai me serial.
Fireball Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 MGE, APC για ακριβές λύσεις, για φτυνές .. όλα ίδια είναι σχεδόν πάρε κάτι σε 1200 Va
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 MGE, APC για ακριβές λύσεις, για φτυνές .. όλα ίδια είναι σχεδόν πάρε κάτι σε 1200 Va ego tha to theso kapos alios.apc gia akrives liseis mge gia ftines liseis.an kapoios theorei pola ta 100 euro gia to 1100 to nova e tote as parei kati me 30 euro kai as parei allo meta apo 1 xrono .
wizzy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 αν δεν έχει πάρει άλλο PC στο ενδιάμεσο γιατί αυτό που έχει θα έχει καεί !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.