giankyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 spirosta apo ebay agglias. pm me for more info file nick_gr fantazomai pws kai to 1000ari einai san to diko mou, apla ligo megalytero. kyriolektika de 8a katalabaineis pws yparxei.
LordArthas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Σημερα εφτασε το UPS. Το εχω βαλει να φορτισει και μαλλον αυριο θα αρχισω να το χρησιμοποιω. Πρεπει να μην το σβηνω ποτε, ετσι; Επισης, οσον αφορα τις μπαταριες, πρεπει να τις αφηνω 1 φορα το μηνα να ξεφτορτωνουν τελειως; Πως να το κανω;
christos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Πρεπει να μην το σβηνω ποτε' date=' ετσι;Επισης, οσον αφορα τις μπαταριες, πρεπει να τις αφηνω 1 φορα το μηνα να ξεφτορτωνουν τελειως; Πως να το κανω;[/quote'] Αν το σβήσεις δεν θα έχεις PC, οπότε μην το σβήσεις. Εξαρτάται τη λέει ο κατασκευαστείς, το manual τη αναφέρει? Συνήθως δεν χρειάζεται να κάνεις τέτοια διαδικασία.
nick_gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 file nick_gr[/b'] fantazomai pws kai to 1000ari einai san to diko mou, apla ligo megalytero. kyriolektika de 8a katalabaineis pws yparxei. Έλαβα κιόλας το 1ο τμήμα της απάντησης! Dear customer, Your support request has been assigned/forwarded to our support team and we will make sure to provide you with a reply within one business day. We apologise sincerely for any delay that may arise. Thank you for choosing APC APC Customer Solutions Team Οπότε αναμένω απάντηση από το τεχνικό τμήμα αύριο.
LordArthas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Εξαρτάται τη λέει ο κατασκευαστείς' date=' το manual τη αναφέρει?Συνήθως δεν χρειάζεται να κάνεις τέτοια διαδικασία.[/quote'] Δεν αναφερει τιποτε το manual για τη «συντηρηση» των μπαταριων
giankyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 nick_gr sou para8etw kommatia apo ta mails pou mou esteilan apo thn apc gia kati pou tous eixa rwthsei. parathrhse tis hmeromhnies. den 8elw na se apogohteusw alla de nomizw na sou apanthsoun aurio.. Response (SDraxlbauer) - 01/18/2006 02:52 PMDear customer, Your support request has been assigned/forwarded to our support team and we will make sure to provide you with a reply within one business day. Response (Alfredo Mosca) - 01/27/2006 12:14 PMHello Yiannis, Thanks for contacting APC. Regarding your question......
nick_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Χαχα .. οκ σε ευχαριστώ. Βασικά έστειλα χθές το βράδυ και σήμερα έλαβα απάντηση ότι προωθήθηκε τελικά στο τεχνικό τμήμα. Έτσι υπέθεσα ότι πιθανόν αύριο ή έστω ως το τέλος της βδομάδας θα είχα απάντηση. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το πολύπριζο;
spirosta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Για πολύπιζο ψάξε σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό. Δεν θα βρεις πολλά τέτοια πολύπριζα. Αν δεν θέλεις να το φτιάξεις μόνος σου δεν έχεις κανένα γνωστό που να ξέρει απλά να φτιάχνει μια μπαλαντέζα να σε βοηθήσει?
polaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Είδα online στο Πλαίσιο ένα πολύπριζο για UPS (έτσι το αναφέρει)' date=' άλλα δέχεται μέχρι 3 σούκο πρίζες, ενώ χρειάζομαι περισσότερες. [/quote'] Παρε αυτο και βάλε ενα κανονικό πολυμπριζο πάνω του!
nick_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Χαχα .. οκ σε ευχαριστώ. Βασικά έστειλα χθές το βράδυ και σήμερα έλαβα απάντηση ότι προωθήθηκε τελικά στο τεχνικό τμήμα. Έτσι υπέθεσα ότι πιθανόν αύριο ή έστω ως το τέλος της βδομάδας θα είχα απάντηση. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το πολύπριζο; Πρέπει να είμαι τυχερός! Σήμερα πήρα απάντηση τελικά... Dear Nick' date=' You will not hear the BR1000i when it is in use, it actually does not have a fan installed (even though the pictures of it make it seem like it). Kind regards, Robert [/quote'] Για πολύπιζο ψάξε σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό. Δεν θα βρεις πολλά τέτοια πολύπριζα. Αν δεν θέλεις να το φτιάξεις μόνος σου δεν έχεις κανένα γνωστό που να ξέρει απλά να φτιάχνει μια μπαλαντέζα να σε βοηθήσει? Το ξέρω ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν θέλω να έχω πρόβλημα με το ρεύμα(μόνωση), αλλά και να φαίνεται προχειρο-φτιαγμένο αφού το Pc εκτίθεται στο καθιστικό Παρε αυτο και βάλε ενα κανονικό πολυμπριζο πάνω του! Αυτό σκέφτηκα αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα μήπως γνωρίζατε. Ή το πολύ πολύ αν είναι αυτό και κάνει να πάρω 2 ίδια και να βάλω ένα στην μια τριπολική και ένα στην άλλη.
nobleman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ψάχνω ένα 1500άρι να βάλω την TV πάνω που κάηκε χθες και πλήρωσα 235€ στην GRUNDING για επισκευή, αφού μόλις είχε λήξει η εγγύηση... αυτό μου είπαν οι τεχνικοί... στέκει;;; καμιά ιδέα;;;
giankyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ti kaiei h tv gia na ths baleis 1500ari aderfe? nick_gr kwlofarde
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Γιατί να μην βάλεις πρίζα ασφαλείας?
nick_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 nick_gr[/b'] kwlofarde Άμα είμαι και τόσο-κολ@φαρδος το Σάββατο που θα πάω να δώ αν υπάρχει στα μαγαζιά... καλά θα ναι. Γιατί να μην βάλεις πρίζα ασφαλείας? Και εγώ την ίδια άποψη έχω, δεν νομίζω ότι συμφέρει να αγοράσεις τόσο μεγάλο ups, για να προστατέψεις την TV, και να βλέπεις όταν δεν έχεις ρεύμα. Πάρε ένα ακριβό και καλό Πολύπριζο ασφαλείας, και είσαι οκ
dpolal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Ψάχνω ένα 1500άρι να βάλω την TV πάνω που κάηκε χθες και πλήρωσα 235€ στην GRUNDING για επισκευή, αφού μόλις είχε λήξει η εγγύηση... αυτό μου είπαν οι τεχνικοί... στέκει;;; καμιά ιδέα;;; APC LineR 1200άρι από το Πλαίσιο. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=843&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=84552&Merchant_Id=1&sts_cid=3 ΔΕΝ είναι UPS αλλά το χρησιμοποιούν για προστασία και τροφοδοσία με ποιοτικό ρεύμα σε διάφορα ηχοσυστήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.