xalara87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 fantazome omos an kano kamia patenta kai allaxo to fan...telioni i eggiisi e?
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 theoritika nai.praktika ama ginei kati xanabazeis to diko tou kai ola ok.
Cue Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Πήρα και εγώ ένα UPS σήμερα. APC Pro 1400VA το οποίο έχει καινούριες μπαταρίες 12/12. Μέχρι στιγμής ότι μπαταρία διαβάσω για UPS είναι 12/7. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα?:/
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 tha breis kai apo auts.den ginetai na min pouloun.an kai 12/7 na baleis apla nomizo tha exeis ligoteri autonomia alla as pei kai kapoios ilektrologos.alla kapou tha breis.
Sorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν, είδα απο κοντά το Merlin Gerin Nova 600VA και το μεγάλο αδελφάκι του το Nova 1100VA. Είχα καταλήξει στο 1100 καθώς δίνει γύρω στα 600watt output και το pc μου καταναλώνει θεωρητικά σε full load μαζί με την οθόνη γύρω στα 500watt. Όμως έτσι όπως το είδα, αυτό τό πράγμα είναι τεράστιο! :???: Μου φαίνεται οτι είναι υπερβολικό για να συνδέσεις μόνο ένα PC και μια οθόνη πάνω του. Μήπως τελικά και το 600VA θα μου κάνει την δουλειά μια χαρά; Αυτό μου με ενδιαφέρει είναι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, να έχω 2-3λεπτά μέχρι να κλείσω το PC και όχι να συνεχίσω να δουλεύω για κανά μισάωρο. Οπότε ρωτάω: Επειδή το 600VA βγάζει 360watt θα μπορέσει να κρατήσει το PC μου για max 3 λεπτά ή δεν θα κάνει απολύτως τίποτα και το PC θα σβήσει αμέσως;
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 to 600 prepei na bgazei konsta sta 400 nomizo.an se kaliptei tote tha se bgalei 2-3 lepta.an xeperaseis to maximum epitrepto orio tote tha sou kanei overload me to pou sindeseis pano to pc xoris na exei kopei to reuma.ego exo ena 420 pou bgazei 300 watt kai exo ena pc kai ola mia xara.exo 10 lepta.an exeis lefta tha sou lega na pernes to 620 to smart pou kanei kai kalitero filtering.des akrivos posa watt tros.iparxoun kapoia test sto internet pou bazeis ti exeis kai sou lene tin katalanosi.bebea autoi ipologizoun ta maximum.ego den ixa bgei oute 300 px.an einai gia to pc tis ipografis sou tote tha ise ligo oriaka kai isos den se kalipsei to 600 dioti exeis kai 19 crt.opote to 1100 tha einai better an kai exei active cooling/.
Sorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε poulinos το APC 620 Smart είναι όντως πολύ καλό UPS. Όμως η τιμή του είναι απλά απαγορευτική για μένα καθώς είναι στα 230€! Έχω κάνει τα test για την κατανάλωση του PC μου και βγάζει σε full load 378watt (ναι είναι το σύστημα στην υπογραφή μου). Η οθόνη νομίζω πως είναι άλλα 110watt. Θεωρητικά δηλαδή αν δουλέψουν όλα στο full (πράγμα που δεν γίνεται) θα έχω κατανάλωση γύρω στα 490watt. Το 600 βγάζει είπαμε 360watt. Αντέχει ή όχι; Που μπορώ να μάθω στα σίγουρα; Στο site της Merlin Gerin δεν βρίσκω τίποτα. Νομίζω πως ακόμα κι αν βγάζει λιγότερα watt το UPS μπορεί να κρατήσει το σύστημα απλά για λιγότερα λεπτά απο οτι αν έβγαζε περισσότερα. Δηλαδή: Αν πάρω το 600 θα με κρατάει περίπου στα 5 λεπτά, ενώ αν πάτω το 1100 θα έχω αυτονομία γύρω στα 30 λεπτα. Αν όντως ισχύει αυτό, να πάω να πάρω το 600.
Sorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν τελικά βρήκα απο το site της MGE οτι η οθόνη μου μαζί με το PC χρειάζοντε ακριβώς 800VA οπότε το ΜGE 600 δεν με καλύπτει ακόμα κι αν δεν συνδέσω την οθόνη!!!
mjmj Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Εγω πηρα το 600αρι mge. Εχω ριξει πανω, laptop, κατεβαστηρι pc, εκτυπωτη, scanner, ραδιοcd, ασυρματο τηλεφωνο, modem dsl, φορτιστες, και 2ο Pc desktop με tft οθονη, και τα σηκωσε ΟΛΑ!
freskas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Αν πεσει το ρευμα ομως με ολα αυτα, οι μπαταριες θα ξεχασουν να λειτουργησουν .
Sorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Εγω πηρα το 600αρι mge. Εχω ριξει πανω, laptop[/b'], κατεβαστηρι pc, εκτυπωτη, scanner, ραδιοcd, ασυρματο τηλεφωνο, modem dsl, φορτιστες, και 2ο Pc desktop με tft οθονη, και τα σηκωσε ΟΛΑ! Το laptop για ποιό λόγο το σύνδεσες; :???:
mjmj Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 To ρευμα εχει πεσει επανειλημενα και δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Ειχα 10-15 λεπτα χρονο, αναλογα με το τι δουλευε εκεινη τη στιγμη. Το laptop το συνδεω για να προστατευεται απο τις διακυμανσεις(αν το λεω καλα) του ρευματος.
xalara87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 file pantos prosexe min to valis se ipnodomatio!!!!!!!!!!! emena kani diplasio thorybo apoti to pc kai etsi anagazome to vradi na to kliso.... thelo na allaxo anemistiraki alla akoma psaxno gia katsavidi pou na bgazi teties bides:( kati oxi kai toso sxetiko alla exi gelio...pao plaisio na bro polimprizo pou sindeete me ups kai telika ixe exantlithi...:twisted: etsi apo periergia leo den perno apo ta multirama kai ti mou edixe o atheofovos:-D :-D : http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=StandBy&cp_id=66892 poli gelio:twisted: :twisted:
mjmj Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 το mge 600 nova δεν εχει ανεμιστηρα, ειναι εντελως αθορυβο
xalara87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 mia kali lisi den tha tan na paris 2x600aria ena gia othoni kai ena gia to systima?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.