poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη με σβηστο-κλειστο ups λειτουργει το υπολοιπο συστημα σταθεροποιησης?Γιατι νομιζα οταν το κλεινω' date=' οτι διακοπτει καθε παροχη ρευματος.[/quote'] alo sbisto to ups allo i mpataria einai sta teleutea alla to ups einai anixto.to xanaleo.an i mpataria exei ligo mesa i statheropoiisi litourgei mia xara alla isos to mixanima mini anixto gia poli liga seconds.an i mpataria einai telios off to ups den tha anapsei opote den exeis tipota. to 700 oso xero den exei katholou fan kai se auta pou exoun fan to exo dei napernei mprosta mono otan kovetai to reuma kai dinei apo tin mpataria.malon tote zestenetai.mia xara timi gia to 700.
giankyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 aggliko ebay paidia. h apostolh egine x8es kai neotera 8a exoume me to kalo se kamia bdomada ypo8etw h malakia einai oti oi perissoteroi ta briskoun skoura ston ypologismo twn eksodwn apostolhs (me xarakthristika: megalo baros pros ellada) kai egine terastio mperdema me polla palikaria. alla ypologizane kai mou legane prin kleisei h dhmoprasia ki alla meta, pou erxomastan stis sobares syzhthseis gia na ginei h apostolh..
mjmj Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Oταν λεμε οτι το MGE NOVA 600VA AVR SERIAL http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701034 εχει ενεργο fan τι εννοουμε? Οτι ο ανεμιστηρας παιζει (και ακουγεται) ολη την ωρα, ή μονο οταν πεσει το ρευμα (και οι μπαταριες ζεσταθουν)?
giankyr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ap' oti katalaba apo thn parakolou8hsh tou thread, enooume pws exei fan pou douleuei astamathta.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 To 600 δεν έχει ανεμιστήρα.Το 1100 έχει.
Αλέξης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Παντως τα Line Interactive, εχουν δυστυχως προβλημα στα αποτομα βυθισματα. Εχω το MGE 1200 Ellipse Premium.Ολα καλα,οταν υπαρχει διακοπη εχω αυτονομια περιπου 105 λεπτα (ονομαστικη),γυρω στα 90 πραγματικη, idle με 4 δισκους,οθονη 17 crt, 3 dvd και ολα τα υπολοιπα συμπραγκαλα που εχει ενα pc.Ειναι και 3 χρονων το καυμενο!!!. Πολυ καλο.Τι να το κανω ομως που στις ακαριαιες διακοπες,η σε κανενα χοντρο βυθισμα,δηλαδη διακοπη 1 δευτρολεπτου, και επαναφορα της τασης ακαριαια,ο ρελες με την διακοπη παει να δωση απο την μπαταρια,αλλα αμεσως επανερχεται το ρευμα και πριν ακομα οπλισει στην μπαταρια γυριζει πισω στο ρευμα.Δηλαδη διπλη διαδρομη=διπλος χρονος,χωρις εργο.Και εκει λοιπον εχουμε το αντιπαθεστατo restart.Εαν η διακοπη κρατησει περισσοτερο του 1 δευτερου,τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Δεν ξερω εαν τα περιεγραψα καλα,αλλα οι "ειδικοι",πιστευω να με καταλαβαν.Τα On Line ups,ειναι τα καλυτερα,δεν κουβαλανε τετοια προβληματα.Ειναι λιγο ακριβοτερα,αλλα κοιμασαι ησυχος γιατι απο οτι ξερω δινουν ρευμα απευθειας απο την μπαταρια..Υπαρχει γιατρεια σε αυτο το προβλημα?.Δηλαδη να μειωθει ο χρονοε αποκρισης του ρελε,απο και προς την μπαταρια?.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Oταν λες ακαριαίες διακοπές, εννοείς όταν δεν προλαβαίνουν ούτε τα φώτα στο σπίτι να αναβοσβήσουν?
Αλέξης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Καπως ετσι, κλασμα δευτερολεπτου (βυθισμα)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Χμμ.. Το έχεις συνδεδεμένο με το pc για monitoring? Γιατί στο πτωχό μου mustek 600 ακούω τον ρελέ,αλλά restart δεν γίνεται.
Αλέξης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Και σε εμενα δεν γινεται,εαν η διακοπη κρατησει γυρω στο 1 δευτερο και ανω. Εαν ομως κρατησει λιγοτερο,δηλαδη κατω του ενος δευτερου,τοτε συμβαινει οτι περιεγραψα πιο επανω. Εαν του χωσω κανενα βαρελι (πυκνωτη),εξω απο το ups, θα υπαρξει αποτελεσμα?.Ας απαντησει καποιος ειδικος.
spirosta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό ότι ups και να είναι. Στο δικό μου (MGE 800VA standby) σε βυθίσεις ακούο το ρελέ αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτε ούτε οι οθόνες ούτε τα δύο pc που έχει επάνω. Μάλιστα υπάρχουν φορές που ενώ τα φώτα δείχνουν φυσιολογικά ακούω το ρελέ και το ups να μπαίνουν σε λειτουργία και μετά από μερικά sec πάλι όλα καλά.
Αλέξης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό ότι ups και να είναι. Στο δικό μου (MGE 800VA standby) σε βυθίσεις ακούο το ρελέ αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτε ούτε οι οθόνες ούτε τα δύο pc που έχει επάνω. Μάλιστα υπάρχουν φορές που ενώ τα φώτα δείχνουν φυσιολογικά ακούω το ρελέ και το ups να μπαίνουν σε λειτουργία και μετά από μερικά sec πάλι όλα καλά. Συμβαινει και σε εμενα οτι ακριβως περιγραφεις.Χωρις να χαμηλωσουν φωτα κλπ,ακουω το κρακ κρακ του ρελε και ολα καλα. Σε περιπτωσεις ομως που αναφερω σε προηγουμενο ποστ,συμβαινει αυτο που περιγραφω. Σε αυτη την περιπτωση που αναφερεις,η διακοπη ειναι αμελητεα 0,001 του δευτερου,και ετσι δεν προλαβαινει ο ρελες σχεδον να ξεκολλησει απο το πηνειο,για να παει προς τις μπαταριες,και εχει ελθει το ρευμα,γι αυτο δεν βλεπεις και τα φωτα να χαμηλωνουν.
accipio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Παντως τα Line Interactive, εχουν δυστυχως προβλημα στα αποτομα βυθισματα. Εχω το MGE 1200 Ellipse Premium.Ολα καλα,οταν υπαρχει διακοπη εχω αυτονομια περιπου 105 λεπτα (ονομαστικη),γυρω στα 90 πραγματικη, idle με 4 δισκους,οθονη 17 crt, 3 dvd και ολα τα υπολοιπα συμπραγκαλα πυ εχει ενα pc.Ειναι και 3 χρονων το καυμενο!!!. Πολυ καλο.Τι να το κανω ομως που στις ακαριαιες διακοπες,η σε κανενα χοντρο βυθισμα,δηλαδη διακοπη 1 δευτρολεπτου, και επαναφορα της τασης ακαριαια,ο ρελες με την διακοπη παει να δωση απο την μπαταρια,αλλα αμεσως επανερχεται το ρευμα και πριν ακομα οπλισει στην μπαταρια γυριζει πισω στο ρευμα.Δηλαδη διπλη διαδρομη=διπλος χρονος,χωρις εργο.Και εκει λοιπον εχουμε το αντιπαθεστατo restart.Εαν η διακοπη κρατησει περισσοτερο του 1 δευτερου,τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Δεν ξερω εαν τα περιεγραψα καλα,αλλα οι "ειδικοι",πιστευω να με καταλαβαν.Τα On Line ups,ειναι τα καλυτερα,δεν κουβαλανε τετοια προβληματα.Ειναι λιγο ακριβοτερα,αλλα κοιμασαι ησυχος γιατι απο οτι ξερω δινουν ρευμα απευθειας απο την μπαταρια..Υπαρχει γιατρεια σε αυτο το προβλημα?.Δηλαδη να μειωθει ο χρονοε αποκρισης του ρελε,απο και προς την μπαταρια?. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με MGE Ellipse 800 (Line interactive). Πολύ σπαστικό πρόβλημα με τις βυθίσεις τάσης και δεν έχω καταφέρει να το λύσω. Στις ρυθμίσεις πάντως του προγράμματος που έχει (Personal solution pac) βλέπω ότι το κάτω όριο για να επέμβει η μπαταρία και να δώσει ρεύμα σε βυθίσεις τάσης είναι χαμηλό, αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 165Volts. Μήπως αυτό φταίει και αν αυξηθεί αυτή η τιμή δεν θα έχουμε πρόβλημα; Αλλά και αυτό να είναι, το πρόγραμμα δεν επιτρέπει την αύξηση αυτής της τιμής, οπότε δε γίνεται τίποτα...
giankyr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 h lysh 8a htan an to ups eixe enswmatwmenh thn leitourgia pou otan 8a ksekinaei thn allagh "apo reuma se mpataria" na mhn ksanaallazei "apo mpataria se reuma" an den perasei ena orismeno xroniko diasthma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.