Προς το περιεχόμενο

αρχείο ΕΤ3

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω κάτι απο το αρχείο τους

οποιος έχει κάνένα κόνε pm me

εννοείτε πως και πάρει και αυτός προμήθεια

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Aπόρω αν αυτό το πράγμα είναι κομπεξισμός ή υπαρκτό κόλλημα...Και απο ραδιοφωνικό σταθμό που ξέρω δεν δίνουν...(Δεν μιλάω για cd αλλά για άλλα καλούδια, όπως κάποιες special εκπομπές)

Δημοσ.

Η εκπομπή είναι παραγωγή, δηλ. περουσιακό στοιχείο. Εσύ αν ήσουν ντοματοπαραγωγός θα έδινες τις ντομάτες σου τσάμπα;

Δημοσ.

Eσύ τρώς εκπομπές?(χοντροκομμένη απάντηση για να καταλάβεις την διαφορά)

Να σου πώ ακριβώς τι εννοώ...(Χωρίς να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.-Θα καταλάβεις πιό κάτω τι εννοώ-)

Αν εγώ ήμουν μπροστά στο ραδιόφωνο όταν οι Anathema παίζαν ακουστικό live στο σταθμό (το παράδειγμα που είπα πρίν) θα μπορούσα να το έχω γράψει.Όπως επίσης και αν έβλεπα την ταινία στο ET3 θα μπορούσα να την έχω κάνει capture...Ναι ξέρω αυτό είναι παράνομο...Αλλά εγώ δεν το θέλω για να βγάλω λεφτά απο αυτό...Ή να χάσουν αυτοί που κάνουν τις εκπομπές απο την δική μου πράξη...

Σύμφωνα με τα παραπάνω αναρωτήθηκα αν είναι κομπλεξισμός το όλο θέμα...Τουλάχιστον κάπως έτσι το βλέπω εγώ!

Δημοσ.

1. oi domates exoun ajia otan einai freskies...

otan paliwsoun pios tis thelei?

2. otan kati metadidete "dorean" kai elefthera pws ginete meta na einai pneumatiko paidi?

dld an sto super market me afisoune na dokimasw tiri or na dw (dorean) tin vitrina me ta kreata, tha mou zitisoun gia na tin janadw leuta???:confused:

3. an i domata kaliergite se diko mou xwrafi (kratika radiokimata) apo diko mou bostani (dimosia tilewrasi) apo enan ergati kai autos mou prosferei oles tis domates dorean sto spiti mou (alla krataei ta leuta tis "epidotisis"/diafimisis) den exw dikaioma na paw na kopsw merikes apo tis domates mou??

kai ena kataklidi...ok apo nomikis apopsis exoun dikio oi.. domatoparagwgoi...

alla pes mou exoun mirastei esto kai mia draxmi apo auta pou vgazoun se osous polites (apo kakopious mexri plimiropatheis) emfanizonde (theloun den theloun) sta deltia idisewn ktlp??

Δημοσ.

ωραίο το παράδειγμα του sonic22... Όλες οι εκπομπές προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα... Αν πάς και πάρεις εσύ την κασέτα από την ετ3 θεωρητικά μπορείς να πας να την πουλήσεις οπουδήποτε...

Θα μου πεις την γράφω στο βίντεο και την πουλάω... Η πρωτότυπη εγγραφή όμως δεν έχει το λογότυπο του καναλιού ούτε τις διαφημίσεις... Εκεί είναι η διαφορά...

Δημοσ.
ωραίο το παράδειγμα του sonic22... Όλες οι εκπομπές προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα... Αν πάς και πάρεις εσύ την κασέτα από την ετ3 θεωρητικά μπορείς να πας να την πουλήσεις οπουδήποτε...

Θα μου πεις την γράφω στο βίντεο και την πουλάω... Η πρωτότυπη εγγραφή όμως δεν έχει το λογότυπο του καναλιού ούτε τις διαφημίσεις... Εκεί είναι η διαφορά...

Aς μου την δώσουν με το λογότυπο...Δεν έχω κανένα πρόβλημα.(αν εκεί κολλάνε)Έτσι κιαλλιώς οι περισσότεροι δεν νομίζω πως θέλουν κάποιου είδους υλικό για να βγάλουν λεφτά απο αυτό!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...