Angeldust Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Εχει κανείς την συγκεκριμένη οθόνη? Μου φαίνεται πολύ καλή για τα λεφτά της ( 299 ευρώ στο Πλαίσιο ) και επειδή σκέφτομαι μέσα στον επόμενο μήνα να αλλάξω οθόνη, έχει μπει στις υποψήφιες. Στα αρνητικά σίγουρα είναι το TN Panel και η έλλειψη DVI. Την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
kgian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Την είχα δει στο πλαίσιο και την ζαχάρωνα. Τελικά δεν κρατήθηκα και την πήρα. Δεν το μετάνιωσα καθόλου! Η εικόνα είναι πολύ καλή. Αναγκάστηκα βέβαια να κατεβάσω αρκετά την φώτεινότητα (στο 10%) γιατί με ενοχλούσε αλλά τώρα είναι τέλεια. Τα χρώματα μου αρέσουν αλλά έτσι κι αλλιώς ρυθμίζεται η θερμοκρασία του λευκου. Για ταινίες και δουλειές γραφείου δεν έχω κανένα πρόβλημα, ισα ισα που το wide βοηθάει (ειδικά για ταινίες). Επίσης αν έχεις τοίχο πίσω απο το γραφείο σου μπορείς να γυρίσεις την οθόνη στο πλάι (να την στήσεις όρθια) αν θες να δουλέψεις σε σχήμα σελίδας. Για παιχνίδια δεν έχει καθόλου ghosting. Φοβόμουν ότι το wide θα έχει πρόβλημα και θα μου ξεχειλώνει τα παιχνίδια. Τελικά τα σχετικά καινούρια παιχνίδια έχουν επιλογή για wide screen και τα παλιότερα που ξεχειλώνουν εμένα προσωπικά δεν με χαλάνε. Αλλά αν ψαχτείς υπάρχουν τρόποι για να σου βγάζει μπάρες δεξια-αριστερά. Όπως όλες οι (φτηνες tft δεν έχει μαύρο. Τι σημαίνει αυτό; Αν βάλεις ταινία να δεις και έχεις σβηστά όλα τα φώτα στο δωμάτιο αντί να βλέπεις μαύρο θα το βλέπεις λίγο πιο φωτεινό. Όμως επειδή δεν έχεις μαύρες μπάρες πάνω κάτω δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα. Αν έχεις λίγο φως στο δωμάτιο όταν βλέπεις ταινία δεν σε ενοχλεί καθόλου. Εγώ δεν έχω καθόλου τέτοιο πρόβληαμ. Επίσης έχει εγκύηση στα 4 καμένα πίξελ αλλά δεν μου έχει βγάλει τίποτα. Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι τόσο τρομερό... Η οθόνη δεν έχει dvi. Δεν ξέρω τι χάνω γιατίο δεν είχα καμία οθόνη dvi... Αυτά, ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε!
Angeldust Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μπορώ να πω οτι κατατοπίστηκα αρκετά Να'σαι καλά. Απο γωνίες θέασης τι λέει? Επίσης, η native ανάλυση που δουλεύει στα Windows, είναι ξεκούραστη? Τέλος, η οθόνη γυρνάει εύκολα σε κάθετη θέση ή θέλει καμμιά διαδικασία περίεργη? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
kgian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Απο γωνίες μια χαρά είναι. Αν πας βέβαια εντελώς πλάγια χαλάνε λίγο τα χρώματα όπως σε όλες αλλά γενικώς δνε υπάρχει πρόβλημα. βλέπεις άνετα απο φυσιολογικές μεριές... Η ανάλυση για εμένα φένεται ξεκούραστη... Το πολύ πολύ μεγαλώνεις λίγο τα φοντς απο τις επιλογές των windows.. Για να την γυρίσεις κάθετα είναι πολύ ευκολο μια και η οθόνη είναι επίπεδη στο πλάι και πολύ ελαφριά (4 κιλά), αρκεί να έχεις τοίχο απο πίσω να την στερεώσεις. Δεν έχει βάση για περιστροφή αλλά στέκεται στο πλάι της πολύ εύκολα! Για να γυρίσεις το desktop γίνεται και μέσα απο τους drivers της κάρτας γραφικών ή με ένα πολύ μικρό δωρεάν utility... http://www.entechtaiwan.net/util/irotate.shtm Γενικώς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την οθόνη αλλά βέβαι δεν είμαι και περίεργος...
Slammer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Αντι να την γυρνάς έτσι με κινδυνο να πέσει και να πάθει καμμια ζημιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τηλεσκοπικό βραχιωνα που σου δινει την δυνατοτητα περιστροφής, και ρυθμισης θέσης πάνω από το γραφείο σου http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1080&Nav_Section_Id=205&Catalog_Id=1&Product_Id=230652&Merchant_Id=1&sts_cid=3 (Κάνει και για 19', αρκει να έχουν στο πίσω μέρος vesa mount σπειρώματα)
Angeldust Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ακριβώς το ίδιο panel χρησιμοποιεί και η FSC SCALEOVIEW W19-1 αλλά έχει επιπλέον και DVI. Η τιμή της απ'οτι βλέπω στην Γερμανία είναι στα ίδια επίπεδα με την Acer. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να την βρούμε κάπου Ελλάδα? EDIT: Την βρήκα εδώ στα 325 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.