-NetHawk- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα και καλη χρονια....Λοιπον θελω με καποιον τροπο να μπορω χωρις να ανοιξω το case να "κλεινω" την παροχη ρευματος στα cd/dvd drives μου...Υπαρχει κατι ετοιμο που μπορω να αγορασω ή να ψαξω για home made διακοπτες?Ευχαριστω πολυ.
pkoutsias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μπορείς να παρεμβάλεις έναν διακόπτη και με προέκταση καλωδίων να τρυπήσεις την πρόσοψη του κουτιού και να τον βιδώσεις εκεί επάνω... Προβλήματα με παιχνίδια από τον θείο στην Αμερική?;-)
teohaz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 ετσι οπως λεει ο @pkoutsias.... προσεχε μονο εεε?? πως θα το φτιαξεις...
gio@ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ayto mporeis na to kaneis k mesa apo to pc soy,xwris na to anoi3eis.
-NetHawk- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Gio μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος...?
FELIX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 kykloforei ena exe pou kanei hiden ta drives gia ayth th douleia..nfs??
-NetHawk- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον για να μην κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου θελω να συνδεω/αποσυνδεω τα οπτικα μου μεσα για να παιζω παιχνιδια τα οποια ειναι προστατευμενα με προστασια starforce.Το ξερω οτι η τελευταια της εκδοση ηδη εχει "σπαστει" αλλα επειδη το σταρφορς θα συνεχισει να εξελισσεται γι'αυτο ψαχνω καποιον τροπο....Δεν ψαχνω ουτε για sfnightmare ουτε για κατι παρομοιο.Απλα ζηταω τροπο να διακοπτω την παροχη ρευματος στα cd/dvd μου χωρις να ανοιξω του κουτι του υπολογιστη.Ουφ τα ειπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.