Exoskeletor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 bakxaf patas na aposindethis diladi, meta patas ekei pou leei patiste edo gia aposindesh kai den se aposyndeh? molis to kaneis ayto prepei na pas sthn kentrikh selida tou insomnia px gia na deis pos eise aposyndemenos. akoma sou bgazei to idio sfalma?
wert Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 re paidia ti ginete akoma den mporo na aposindetho!!!!:evil: :evil: :evil: Είσαι φυλακισμένος πλέον. Ή κρατήσε όμηρος δεν ξέρω γιατί !!!!!! Format Δοκίμασες να κάνεις ;
wert Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Έκανα και εγώ μια δοκιμή και με αποσύνδεσε κανονικά. Μάλλον πρέπει να το έφτιαξαν ή εγώ έκανα κάνα μαγικό; Πάντος φορμάτ δεν έκανα.
bakxaf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 bakxaf patas na aposindethis diladi, meta patas ekei pou leei patiste edo gia aposindesh kai den se aposyndeh? molis to kaneis ayto prepei na pas sthn kentrikh selida tou insomnia px gia na deis pos eise aposyndemenos. akoma sou bgazei to idio sfalma? exei 5 meres pou then mporo na kano aposundesei apo to insomnia patao aposindesi kai mou vgazei auto <'Ενα πρόβλημα παρουσιάστηκε κατα τη διάρκεια αποσύνδεσηας σας από το forum. Πατήστε εδώ για αποσύνδεση.> patao kai mou leei: Όλα τα cookies διαγράφηκαν! (vgazei kai 2 link) * Επιστροφή στη σελίδα που βλέπατε προηγουμένως * Μετάβαση στον κατάλογο του forum to proto link me paei edo http://www.insomnia.gr/vb3/$url kai to 2o edo"]http://www.insomnia.gr/vb3/$vboptions%5Bforumhome%5D.php?$session[sessionurl]
Exoskeletor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ean pas apo monos sou edo -> http://www.insomnia.gr/ meta apo ola ayta eise akoma syndemenos? H anafora mhnymatos den douleyei re guys. kolaei. giati? (LL_NEO no comment please )
capthookb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μετά τις αλλαγές στην insomnia παρατήρησα μια δυσλειτουργία στα email όπου στέλνονται για ειδοποίηση νέων δημοσιεύσεων. Συγκεκριμένα, ενώ τα ελληνικά του template φαίνονται κανονικά, οι ελληνικοί χαρακτήρες του αποσπάσματος της νέας δημοσίευσης φαίνονται με αριθμούς αντί για γράμματα. Δηλαδή έτσι (χωρίς τα κενά): & # 957; & # 945; & # 963; & # 959
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μετά τις αλλαγές στην insomnia παρατήρησα μια δυσλειτουργία στα email όπου στέλνονται για ειδοποίηση νέων δημοσιεύσεων. Συγκεκριμένα' date=' ενώ τα ελληνικά του template φαίνονται κανονικά, οι ελληνικοί χαρακτήρες του αποσπάσματος της νέας δημοσίευσης φαίνονται με αριθμούς αντί για γράμματα. Δηλαδή έτσι (χωρίς τα κενά): & # 957; & # 945; & # 963; & # 959[/quote'] Ετσι ειναι...Η "αγρυπνη" ομαδα τεχνικης υποστηριξης στο 22ο υπογειο του forum παρακαλειται να επεμβει αμμεσα !!!!!! :) :)
elsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Να πω την γνωμη μου κι εγω μετα απο καποια εμπειρια που εχω αποκτησει ως super moderator σε αλλο forum? Λοιπον, μου αρεσει πολυ το site και οτι αποτελειται απο χιλιαδες μελη αλλα το βρισκω λιγο "σφιχτο" ως προς την θεματολογια, θα προτιμουσα μεγαλυτερη ελευθερια λογου, για παραδειγμα μην ειστε τοσο αυστηροι αν καποιος βγει offtopic. Καταλαβαινω οτι ειναι site με υπολογιστες αλλα....και λιγο χαλαροτητα καλο ειναι. Επισης τα χρωματα ειναι πολυ μονοτονα. Θα προτιμουσα κατι που να κανει μεγαλυτερη αντιθεση, λογου χαρη σκουρο μπλε η γκριζακι. Τελος, τα γραμματα στην αρχικη σελιδα ειναι πολυ μικρα, μηπως να μεγαλωνανε καπως? Κατα τ'αλλα πολυ καλη δουλεια, keep up
marios1957 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ...αλλα το βρισκω λιγο "σφιχτο" ως προς την θεματολογια, θα προτιμουσα μεγαλυτερη ελευθερια λογου, για παραδειγμα μην ειστε τοσο αυστηροι αν καποιος βγει offtopic. Καταλαβαινω οτι ειναι site με υπολογιστες αλλα....και λιγο χαλαροτητα καλο ειναι.... Μπα,καλύτερα είναι έτσι,αν μας αφήνανε αδέσποτους,συνέχεια "ανταλλαγές πυρών" θα είχαμε.Ξεσαλώνουμε εύκολα γι αυτό και έχουν σφιχτεί τα λουριά. Δοκιμάστηκε και ο θεματικός πλουραλισμός,ο οποίος οδήγησε στην αφαίρεση των επίμαχων "δωματίων".
elsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ναι μωρε ξερω πως ειναι, αν αφησεις πολυ ελευθερια τοτε μερικοι το εκμεταλευονται δεοντος, δεν εννοω να γινει ξεφραγο αμπελι απλα να υπαρχει λιγο περισσοτερη χαλαροτητα ως προς τα offtopic, και οχι αυστηρα μονο υπολογιστικες κουβεντες. Δεν το εχω παρακολουθησει πολυ το forum καινουργια ειμαι σαν πρωτη εντυπωση το αναφερω
wert Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Τελος, τα γραμματα στην αρχικη σελιδα ειναι πολυ μικρα, μηπως να μεγαλωνανε καπως? Συμφωνώ με αυτό. Βαρέθηκα να πατάω Ctrl και + Ή στον maxthon να κάνω δεξί κλίκ κάτω + αριστερά = +20% μεγένθυση Δεν το εχω παρακολουθησει πολυ το forum καινουργια ειμαι Ααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! γιαυτό Μπα,καλύτερα είναι έτσι,αν μας αφήνανε αδέσποτους,συνέχεια "ανταλλαγές πυρών" θα είχαμε.Ξεσαλώνουμε εύκολα γι αυτό και έχουν σφιχτεί τα λουριά. Οχι όχι μην τον ακούτε. Είμαστε υποδειγματικοί χρήστες που δεν ξεφεύγουμε ποτέ από το θέμα μας. Ρομποτάκια Τώρα όλο και κάποιο θέμα θα ξεχαστεί και θα ανοιχτεί και μέχρι να το δούν οι φύλακες (κάτι λυκόσκυλα) του ρίχνουμε και καμιά μολότοφ. Ότι μπορούμε κάνουμε. Αν μας φτιάξει και εκείνο που χαλάει τις απαντήσεις όταν έρχονται στο e-mail υπόσχομαι να μην ξαναπετάξω πέτρες Κάνα αυγό ; :oops:
elsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Αν μας φτιάξει και εκείνο που χαλάει τις απαντήσεις όταν έρχονται στο e-mail υπόσχομαι να μην ξαναπετάξω πέτρες Κάνα αυγό ;[/size'] :oops: Kι εγω κι εγω αν μεγαλωσουν τα γραμματα υποσχομαι να μην ξαναριξω μπουνιες μονο σφαλιαρες :)
Exoskeletor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ta xromata eine thema sinithias. kai ego ekana parapona sthn arxh kai tora mou aresoun. tha htan kalh fash ean mporousame sthn arxikh selida na bazei o kathenas to font pou thelei na xrhsimopoiei kai na sonete se ena cookie
elsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Απλα εγω θα ηθελα περισσοτερο ποικιλια οχι να γινει τιποτα φαντεζι, αλλα λιγο πιο σκουρα. Και το ασπρο στην αρχικη σελιδα σε συνδυασμο με τα μικρα γραμματα με κουραζει αρκετα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 [...'] (κάτι λυκόσκυλα) [...] Με φώναξε κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.