Προς το περιεχόμενο

νέο vBulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω ενα πρόβλημα εδώ και 2-3 μέρες. Οταν προσπαθώ να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα με Quick-Reply, γράφω κανονικά και πατάω το "Υποβολή" αλλά κολλάει στο "Posting new reply, please wait". Αν κάνω refresh τον browser βλέπω οτι τις περισσότερες φορές το μήνυμα εχει μπει κανονικά, αλλά μερικές φορές δεν συμβαίνει αυτό και γίνονται 2πλά και 3πλά posts. Δοκιμαστικά το άφησα περίπου 2 λεπτά στο "Posting new reply..." αλλά ο browser μένει κολλημένος εκεί. Χρησιμοποιώ Firefox 1.5 και δεν εχω κανένα πρόβλημα με άλλα forums που χρησιμοποιούν vBulletin 3.5 και κατ'επέκταση AJAX.

Δημοσ.

To ίδιο παρατήρησα κι εγώ με firefox 1.0, αργεί υπερβολικά το quick reply και φένεται σαν να κολλάει

edit: δοκίμασα αυτό το post με το quick reply, και τελικά δεν υπήρξε πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα που αναφέρετε όντως εμφανίζεται - μάλλον σε στιγμές φόρτου του server.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχει ξανά αναφερθεί, όταν πάω να κάνω login με λάθος κωδικό μου βγάζει το παρακάτω:

"Έχετε εισάγει μη αποδεκτό όνομα χρήστη ή κωδικό. Παρακαλώ πατήστε το κουμπί Επιστροφή, εισάγετε τις σωστές πληροφορίες και προσπαθήστε πάλι. Μην ξεχνάτε ότι ο κωδικός είναι case sensitive. Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Πατήστε εδώ!

Έχετε χρησιμοποιήσει τις (-->)$strikes(<--) από τις 5 επιτρεπόμενες προσπάθειες. Όταν θα χρησιμοποιήσετε και τις 5, δε θα σας επιτρέπεται να συνδεθείτε για 15 λεπτά."

Material Defender 1032

Δημοσ.

Χρησιμοποιώντας Konqueror 3.5 σε Linux, όταν γράφω ελληνικά στο quick-reply εμφανίζονται έτσι:

§Á·Ã¹¼¿À¿¹Î½Ä±Â Konqueror 3.5 õ Linux, Ìı½ ³Á¬ÆÉ µ»»·½¹º¬ ÃÄ¿ quick-reply µ¼Æ±½¯¶¿½Ä±¹ *Äù:

Δημοσ.

Μετά από "Νέα μηνύματα", στην αρχή της 3ης σελίδας μου έβγαλε αυτό

The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts.

Τι είναι αυτό?

Δημοσ.
Χρησιμοποιώντας Konqueror 3.5 σε Linux' date=' όταν γράφω ελληνικά στο quick-reply εμφανίζονται έτσι:

§Á·Ã¹¼¿À¿¹Î½Ä±Â Konqueror 3.5 õ Linux, Ìı½ ³Á¬ÆÉ µ»»·½¹º¬ ÃÄ¿ quick-reply µ¼Æ±½¯¶¿½Ä±¹ *Äù:[/quote']

vbulletin + ajax + ελληνικά = hate for ever :)

Δημοσ.

Πιστευω οτι το χειροτερο size για τις υπογραφες ειναι το 300x90. Το height 90 ειναι πολυ μικρο.

Επισης βλεπω οτι δεν εγινε σε ολους resize η υπογραφη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πιστευω οτι το χειροτερο size για τις υπογραφες ειναι το 300x90. Το height 90 ειναι πολυ μικρο.

Οι διαστάσεις είναι επαρκείς για να είναι ευανάγνωστο το forum αλλά και για να διευκολύνονται τα μέλη που δεν έχουν γρήγορη σύνδεση.

Ας σκεφτούμε ότι με μέσο όρο 15 posts ανά σελίδα σε κάθε θέμα, οποιαδήποτε επιβάρυνση για έναν χρήστη με σύνδεση 56Κ είναι υπερβολική.

Επισης βλεπω οτι δεν εγινε σε ολους resize η υπογραφη.

Μπορείτε να αναφέρετε τους 'παραβάτες' με pm σε κάποιον moderator. Είναι αδύνατον να ψάχνουμε σε βάση 20.000 μελών να βρούμε τα μέλη που έχουν μεγαλύτερη υπογραφή.

Βοηθείστε το forum να γίνει καλύτερο. ;)

Δημοσ.
Χρησιμοποιώντας Konqueror 3.5 σε Linux' date=' όταν γράφω ελληνικά στο quick-reply εμφανίζονται έτσι:

§Á·Ã¹¼¿À¿¹Î½Ä±Â Konqueror 3.5 õ Linux, Ìı½ ³Á¬ÆÉ µ»»·½¹º¬ ÃÄ¿ quick-reply µ¼Æ±½¯¶¿½Ä±¹ *Äù:[/quote']

Mπορεις να στειλεις pm σε αυτον εδω να σε βοηθησει :P :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...