pkoutsias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Χμμμμ, δεν βλέπω να κάνει κάτι... και στον κώδικα της σελίδας δεν γράφει κάποια ενέργεια...
gokal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 2. Στον Firefox 1.5 κάτι κάνει το κουμπάκι - προσπάθησε να κάνεις δεξί κλικ μέσα στο πλαίσιο της γρήγορης απάντησης πριν και μετά το πάτημα του κουμπιού. Τι υποτειθεται πως γινεται? Δεν βλεπω και εγω διαφορα, ιδιο μενου βγαινει ... εκτος εαν δεν κοιταω στο σωστο μερος! Επισης, ο editor WYCIWUG δεν δουλευει και πολυ καλα νομιζω, τουλαχιστον στο πλαισιο της Γρηγορης Απάντησης. Εκανε κατι περιεργα οταν πατησα παραθεση αφου εγραψε τα quote αλλα δεν γινοταν να γραψεις κατι αναμεσα, ουτε και να τα σβησεις. Πολυ καλο ομως το κουμπακι αλλαγης editor mode.
Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 να ρωτησω κατι. οταν κανεις quick reply και υποβολη, αλλα εχει κανει ενα μελος πριν απο σενα υποβολη το δικο του reply, θα δειξει το δικο του ή μονο το δικο μας; ρωταω γιατι υποτιθεται οτι ετσι δεν κανει refresh ολη την σελιδα.
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 να ρωτησω κατι. οταν κανεις quick reply και υποβολη, αλλα εχει κανει ενα μελος πριν απο σενα υποβολη το δικο του reply, θα δειξει το δικο του ή μονο το δικο μας; ρωταω γιατι υποτιθεται οτι ετσι δεν κανει refresh ολη την σελιδα. Θα δείξει και το νέο reply που έγινε πριν το δικό σου.
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Θα δείξει και το νέο reply που έγινε πριν το δικό σου. Τα εμφολευμένα Quotes γιατί δεν γίνονται?Μειώνει την ταχύτητα του site έχω ακούσει σε άλλα φόρουμ?
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Τα εμφολευμένα Quotes γιατί δεν γίνονται?Μειώνει την ταχύτητα του site έχω ακούσει σε άλλα φόρουμ? Φαντάζεσαι 10 posts το ένα quote του άλλου;
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ιndeed είναι πιο ευανάγνωστα τώρα τα ποστ αλλά σε κάποια φάση χρειάζεται και το διπλό quote...Kαταλαβαίνω πάντως το κόλλημα και πάω πάσσο...
marios1957 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ένα φλασάκι που μούρθε,τι καλά που θάτανε να ξανανοίγανε οι "Αγγελίες",να έχουν και αίσθημα οι αγοραπωλησίες μας....
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ides to 1000ariko kai sou girisan ta matia?
LL_NEO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 είναι απαίσιο. :-P Με την καλή πάντα έννοια. Good job Χαλ
Highlander Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά με Υγεία και από εμένα. Ευπρόσδεκτη η κάθε αναβάθμιση. Μέχρι τώρα έχει δείξει πως είναι πάντα για καλό. Μία απορία έχω (μπορεί να υπάρχει απάντηση εδώ και καιρό): Μπορεί κάποοις να δει τι posts έχουν γίνει από κάποια ημεορμηνία και μετά; Κάτι σαν το νέα μηνύματα αλλά να μπορεί να θέσει ημερομηνία στην αναζήτηση. Τέλος, μήπως θα έπρεπε να ανανεωθούν λίγο τα Polls της πρώτης σελίδας ; Ή να καταργηθούν αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, γιατί χτυπάει άσχημα να υπάρχει το ίδιο poll για 6 μήνες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Θα ηταν καλο να φτιαξει το οτι οι απαντησεις στο outlook express ερχονται οι πιο πολλες σαν...κινεζικα ενω αν τις κανουμε copy - pste εδω φαινιντε κανονικα.Σχετικο screen shot εχει ο wert. :)
wert Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 :razz: ;-) Θα ηταν καλο να φτιαξει το οτι οι απαντησεις στο outlook express ερχονται οι πιο πολλες σαν...κινεζικα ενω αν τις κανουμε copy - pste εδω φαινιντε κανονικα.Σχετικο screen shot εχει ο wert. :) Ε ναι δυστηχός συνεχίζει να το κάνει, και το κάνει όπως είπαμε μόνο σε ποστ με Ελληνική γραφή. :? :razz: ;-) Επίσης όταν γράφουμε στο πινακάκι με τα καμιά δεκαπενταριά φατσούλες οι μισές είναι ίδιες. Θα μπορούσαν μερικές διπλές να αποχωρήσουν και να μπούν οι παραπάνω; τεστ test και ξανα test Εντάξει αυτό με το size κάπως έφτιαξε. Θα μπορούσε το 1 να γίνει και ακόμα λίγο μικρότερο έτσι για να κάνουμε και καμιά πλάκα.
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 :razz: ;-) Ε ναι δυστηχός συνεχίζει να το κάνει' date=' και το κάνει όπως είπαμε μόνο σε ποστ με Ελληνική γραφή. :? [/quote'] Το παράξενο είναι πως δεν το κάνει με όλα τα posts που είναι γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες. Από όσο έχω παρατηρήσει γίνεται με τα posts κάποιον μελών συγκεκριμένα, ενώ κάποιων άλλων όχι. Αυτό με έκανε να σκεφτώ πως ίσως είναι κάποια ασυμβατότητα με τον browser, αλλά δεν μου στέκει καλά σαν σκέψη. Δεν μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο θα μπορούσε να επηρρεάσει το mail που παίρνουμε από το forum, ο browser που κάνουμε το post... :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.