Προς το περιεχόμενο

νέο vBulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

aytoi pou lene oti exoun problhma na mas poun pou akribos exoun problhma na to doume kiemeis,, giati ego den exo kanena. kapoio lathos kanoun.

(akous ekei ta windows.. oxi o theos fteei pou se timorh)

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο -εκει στα δεξια - ναι , το εχω δοκιμασει .

Αλλα για καποιο λογο , βγαζει το σωστο πινακακι μονο αν το πατησεις την ωρα που γραφεις μυνημα, δεν ειναι μονιμο -το διαπιστωσα μολις τωρα .

Αν δεν το πειραξεις , καθεσαι και ψαχνεσαι γιατι και πως κλπ :) .

Δημοσ.
aytoi pou lene oti exoun problhma na mas poun pou akribos exoun problhma na to doume kiemeis' date=', giati ego den exo kanena. kapoio lathos kanoun.

(akous ekei ta windows.. oxi o theos fteei pou se timorh)[/quote']

Ναι... Μπορεί να είναι και εγκεφαλικό το πρόβλημα... tongue.gif

Ποτέ δεν ξέρεις... LOL.gif

Έχει βγει κανένα update; giggle.gif

Cristina th prosopakia eine ayta? :)

Του Trillian. drunk.gif

Δημοσ.
loipon exw ena periergo provlima me ta mail se outlook 03

ta ellinika pou egrapse o marios fenonte kanonika sto mail...

eno ta ellinika pou egrapse o Ba_eas fenonte me noumera...

Το ίδιο και σε μένα

Δημοσ.
Αυτο -εκει στα δεξια - ναι ' date=' το εχω δοκιμασει .

Αλλα για καποιο λογο , βγαζει το σωστο πινακακι μονο αν το πατησεις την ωρα που γραφεις μυνημα, δεν ειναι μονιμο -το διαπιστωσα μολις τωρα .[/quote']

Αν πας εδώ, στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείς να ρυθμίσεις μόνιμα ποιόν από τους 3 editors (επεξεργαστές κειμένου) θέλεις να χρησιμοποιείς

Δημοσ.

Το λοιπον .

Χτες ο Hal9000 ειχε δωσει σε αλλο χρηστη την τριτη επιλογη των edit options , την ''Bελτιωμενη εκδοση -πλήρης WYSIWYG επεξεργαστής'' και ειχα βαλει αυτη .

Αλλα στα win2000 prof μου και στον ι.ε μου δεν αρεσε αυτη η επιλογη ,οποτε διαμαρτυρονταν..

Την αλλαξα και εβαλα την δευτερη επιλογη ''Κοινος επεξεργαστης κειμενου- επιπλεον δυνατοτητες μορφοποιησης'' και ηρθαν στα ισα τους .

Θενξ georgeadams :)

Δημοσ.
Για τις γυναίκες ζούμε όλοι βρε παιδιά

γι αυτές δουλεύουμε γι αυτές ιδρωκοπάμε

κι αν είναι όλοι όπως λεν χωρίς καρδιά

εμείς που έχουμε καρδιά τις αγαπάμε...

Ρεφραίν από παλιά μελωδία του Γούναρη.

Γειά σου ρε μάριε γι' αυτό μ' αρέσεις γιατί είσαι φιλόσοφος!!! :-D

Δημοσ.

Καλησπερα και Καλη χρονια!

Οταν παταω Αποσυνδεση βγαινει το μηνυμα

Μήνυμα vBulletin

'Ενα πρόβλημα παρουσιάστηκε κατα τη διάρκεια αποσύνδεσηας σας από το forum.
Πατήστε εδώ για αποσύνδεση.

Παταω εκει και γινεται κανονικα. Να πω, εκτος απο το λαθος στη λεξη ''αποσυνδεσηας'' οτι εχω σβησει cache, cookies αλλα δεν εχει γινει κατι. Το εχει αλλος αυτο η ειναι μονο δικο μου.

Επισης, το βελακι που αναφερει ο Παναγιωτης Σ. στο #56, ουτε στον firefox 1.5 κανει κατι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπερα και Καλη χρονια!

Οταν παταω Αποσυνδεση βγαινει το μηνυμα

Μήνυμα vBulletin

'Ενα πρόβλημα παρουσιάστηκε κατα τη διάρκεια αποσύνδεσηας σας από το forum.
Πατήστε εδώ για αποσύνδεση.

Παταω εκει και γινεται κανονικα. Να πω' date=' εκτος απο το λαθος στη λεξη ''αποσυνδεσηας'' οτι εχω σβησει cache, cookies αλλα δεν εχει γινει κατι. Το εχει αλλος αυτο η ειναι μονο δικο μου.

Επισης, το βελακι που αναφερει ο Παναγιωτης Σ. στο #56, ουτε στον firefox 1.5 κανει κατι.

[/indent']

1. Όσον αφορά το ζήτημα της αποσύνδεσης, συμβαίνει σε αρκετούς αυτό. Προς το παρόν, πρέπει να πατάμε το link που μας λέει το μήνυμα και η αποσύνδεση γίνεται κανονικά.

2. Στον Firefox 1.5 κάτι κάνει το κουμπάκι - προσπάθησε να κάνεις δεξί κλικ μέσα στο πλαίσιο της γρήγορης απάντησης πριν και μετά το πάτημα του κουμπιού.
;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...