Προς το περιεχόμενο

νέο vBulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το πιο πιθανό είναι κάποιο κόλλημα του browser σου. Για να μη σου πω και του λειτουργικού σου. tongue.gif

Το παθαίνω κι εγώ κάποιες φορές έχοντας μαρκάρει ένα κείμενο να μη μου βγάζει το menu για copy/paste/cut/undo/etc. rolleyes.gif

Είναι γιατί μας έφαγε το ποντίκι. Υπάρχουν βολικότατες εντολές μέσω πληκτρολογίου:

Control + X = cut

Control + C = copy

Control + V = paste

Control + Z = undo

;)

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι γιατί μας έφαγε το ποντίκι. Υπάρχουν βολικότατες εντολές μέσω πληκτρολογίου:

Control + X = cut

Control + C = copy

Control + V = paste

Control + Z = undo

;)

Ναι... Ευτυχώς υπάρχουν κι αυτές... giggle.gif

Δημοσ.
Ενα ακομα προβλημα ειναι το εξης : Οταν θες να κανεις αντιγραφη κατι στην απαντηση ( ειτε γρηγορη , ειτε κανονικη ) δεν σου βγαζει - με δεξι κλικ - το μικρο πινακακι που εχει τις εντολες '' cut - copy- paste & delete '' αλλα το αλλο που χρισημοποιειται για refresh της σελιδας - set as background e.t.c e.t.c

Κάτι μου λέει ότι φταίει αυτό switchmode.gif το κουμπάκι που μάλλον πατήθηκε κατά λάθος (και γιά να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα τι κάνει :P).

Δημοσ.

Το λοιπον .

Αυτο το πραμα (με τα c/p e.t.c ) μου εμφανιζεται μονο στο ινσομνια κι'εκει επιλεκτικα .

(Αν κανω δεξι κλικ σε καποιο τιτλο - απο απαντηση - ολα ειναι κ ) .

Σε αλλο φορουμ επισης ,δεν εχω τετοιο προβλημα .

Επειδη ισως υπαρχει πιθανοτητα να μη φταιει ουτε το λειτουργικο μου- ουτε ο ι.ε μου , το αναφερω ως προβλημα της αναβαθμισης .

Και εκει τελειωνει το ολο θεμα - για μενα :)

Υ.γ. Οκ , θα το πω .

Συγνωμη κιολας , αλλα αν ΔΕΝ ξερετε το ΓΙΑΤΙ συμβαινει ενα προβλημα απο αναβαθμιση , γιατι απαντατε ?

Just mia aporia...

Δημοσ.

Υ.γ. Οκ ' date=' θα το πω .

Συγνωμη κιολας , αλλα αν ΔΕΝ ξερετε το ΓΙΑΤΙ συμβαινει ενα προβλημα απο αναβαθμιση , γιατι απαντατε ?

Just mia aporia...[/quote']

Αν εννοείς εμένα, σου είπα γιατί συμβαίνει (σ'εμένα τουλάχιστον). Αν με αυτό τον τρόπο δεν διορθώθηκε, μάλλον στη δική σου περίπτωση φταίει κάτι άλλο.

btw, μήπως ξέρεις γιατί ξαφνικά δεν μου γυρίζει στο Ελληνικό πληκτρολόγιο ο Firefox και πρέπει να κάνω c/p τα κείμενα από το notepad; :lol:

Δημοσ.

[...]

Συγνωμη κιολας ' date=' αλλα αν ΔΕΝ ξερετε το ΓΙΑΤΙ συμβαινει ενα προβλημα απο αναβαθμιση , γιατι απαντατε ?

Just mia aporia...[/quote']

Τουλάχιστον θα μπορούσες να είσαι ευγενική μαζί μας...

Μη μας αποπαίρνεις που δεν έχουμε τη νόηση να καταλάβουμε τί είναι αυτό που εσύ φαντάζεσαι ως bug του forum...

Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι... :roll:

Δημοσ.

dim_b οχι δεν ξερω , δεν ειμαι τεχνικος η/υ , γι'αυτο κ ρωταω - ποσταρω καποιο προβλημα που μου δημιουργηθηκε υστερα απο αναβαθμιση ενος φορουμ .

Cristina το οτι μου βγαινει ενα προβλημα σε φορουμ υστερα απο αναβαθμιση , δεν με πειθει ιδιαιτερα η εξηγηση οτι φταιει ο ι.ε μου ή το λειτουργικο μου .

Κ εν παση περιπτωσει , απλα το ειπα - κ την πρωτη κ την δευτερη φορα - κ θα συνεχιζω να λεω οτι ισως φταιει η αναβαθμιση γι'αυτο .

Οποτε το ''αποπαιρνω'' εχει δυο οψεις ..

Δημοσ.

Γυναικες τςτςς,φανταζεστε να ηταν και περισσοτερες στο φορουμ...:-D :oops:

Edit:πλακα κανω,μη μου την πεσετε ολοι μαζι..

Δημοσ.
Γυναικες τςτςς,..

Για τις γυναίκες ζούμε όλοι βρε παιδιά

γι αυτές δουλεύουμε γι αυτές ιδρωκοπάμε

κι αν είναι όλοι όπως λεν χωρίς καρδιά

εμείς που έχουμε καρδιά τις αγαπάμε...

Ρεφραίν από παλιά μελωδία του Γούναρη.

Δημοσ.
Μαρια Τσ . ευχαριστω για την απαντηση αλλα ισως πρεπει να διαβαζεις περισσοτερο προσεχτικα τι λεει ο αλλος ..

Την διαδικασια για copy-paste την ξερω εδω και αρκετα χρονια που περιφερομαι στο ιντερνετ + δοξα τω Θεω δεν εχω το συνδρομο του μαιντανου.. .

Προς Θεού δεν είπα ότι δεν ξέρεις... :neutral: Απλά άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά το μυαλό κολλά... Μην νομίζεις ότι δεν συμβαίνει και σε μένα το ίδιο... :-D

Δημοσ.
Κ εν παση περιπτωσει , απλα το ειπα - κ την πρωτη κ την δευτερη φορα - κ θα συνεχιζω να λεω οτι ισως φταιει η αναβαθμιση γι'αυτο .

Δεν είπες όμως αν το δοκίμασες αυτό...

post-3426-129062927554_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...